Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 11.6.2017. Atletiko potrápilo favorita, Benfika znásilněna v Jílovém...:)

Neděle 11. 6. 2017 17:00
120 diváků Podlesí 2016210A2A2906

Rozhodčí: Navrátilová Pavla - Filip Petr, Pavlíková Monika. Delegát: Helebrant Luboš. 

 

Branky : 2 x Zvěřina,  1 x Pták

 

Sestava: Tůma –  Jurek, Stráňava, Franc, Zima – Novák, Chaloupka, Novotný, Zvěřina – Pták, Havránek  ( 58. Veselý )  

 

     Pikantní bylo, že na domácí straně vedl mužstvo kapitán Míra Slepička, nás kapitán Jirka Novotný, oba bývalí sparťané. Domácí ještě hráli o možnost probojovat se na první místo a my jsme chtěli odehrát co nejlepší utkání na opravdu pěkném trávníku. Proto se začalo útočně na obou stranách.

     Byli jsme to my, kdo po Ptákově sklepnutí hlavou na Zvěřinu pronikáme do vápna. Ten si obhodil obránce a ve skórování mu zabránil až vracející se Sedláček, který mu v poslední chvíli ukopl míč na roh. Domácí odpověděli šancí Kuby, kterou mu centrem do vápna připravil Sedláček. Tůma se překonat nenechal.  Pak se k míči ve vápně dostal Novák. Pěkně si navedl míč do vápna, vyhnul se padajícímu obránci, ale míč do branky nedostal.

     V 15. minutě jdeme do vedení. Zvěřina uposlechl rady trenéra a po centru od Novotného  se prosazuje u zadní tyče, když protlačil míč za záda domácího brankaře Zykána. Domácí odpovídají akcí Valty, ale tomu v poslední chvíli ukopává míč Jurek. Přežili jsme závar ve vápně po rohovém kopu, dorážku Kuby i šanci Slepičky.

Odpovídáme akcí Chaloupky. Na jeho dlouhý míč za obranu si naběhl Pták. Prošel až do vápna, přihrál Zvěřinovi, ale jeho střelu v pádu zblokoval na roh Riegel.

V 31. minutě nás zachránila tyč. Domácí Janů našel dlouhým pasem na hranici velkého vápna Drašnara. Ten prostrčil míč na Kubu, který trefuje tyč. Domácím se podařilo ve 35. minutě vyrovnat. Centr do vápna z pravé strany končí u Sedláčka a ten srovnává na 1 : 1.

Za dvě minuty jdeme opět do vedení. Pták udržel míč a uvolnil Zvěřinu přihrávkou do vápna. Ten převzal míč, prošel mezi obránci a nedal Zykánovi žádnou šanci. Střela přes celou branku končí v síti – vedeme 1 : 2.

     Domácí odpovídají akcemi Slepičky. Ten nejprve připravil šanci pro Pacinu, který střílí nad.  Sám kope trestný kop po faulu Stráňavy před vápnem. Tůma ale předvedl fantastický zákrok a míč směřující do šibenice stačil vyrazit a ten skončil pouze na břevně. Těsně před poločasem Chaloupka našel volného Zvěřinu, ale ten střílí vedle.

     I ve druhém poločase pokračuje útočný fotbal z obou stran. My zahazujeme tutovkou Havránkem, který hlavičkuje zcela zapomenutý ve vápně. Domácí Drašnar je sám před prázdnou brankou, ale míč pořádně netrefil, a tak stále vedeme. V 53. minutě se hlavou po centru do vápna prosazuje Kuba a je to 2 : 2. Další šance domácí zahazují, a nebo je chytá Tůma. Francovi se po rohovém kopu míč do branky nepodařilo přes padající obránce dostat a nepíská se faul v pokutovém území na Zimu. Ten si naběhl mezi obránce a  je sražený, ale píšťalka mlčí.

Domácí se snaží centrovanými míči do vápna za obranu vstřelit další branku. Střídající Mezera posílá z levé strany pěkné centry, ale zakončení Slepičky, Kuby i Paciny brankou nekončí. Jak se proměňují šance předvedl v 75. minutě Pták. Na půlící čáře převzal míč, prošel až do vápna a nedal střelou na zadní tyč Zykánovi žádnou šanci – vedeme potřetí 2 : 3. Mohli jsme zvýšit naše vedení, ale proti Zvěřinovi se vytáhl domácí brankař, který jeho střelu vyrazil novou a chytil i hlavičku Ptáka.             

Již to vypadá, že vyhrajeme, ale v 88. minutě fauluje před vápnem zbytečně Stráňava. K míči se postavil Slepička. Postavili jsme zeď a Tůma se snažil jeho střelu k pravé tyči vyrazil. Přestože si na míč sáhl, ten končí v naší brance a je srovnáno na 3 : 3.

     V pokutových kopech jsme neuspěli. Chaloupka vysoko přestřeluje, Zimovi i Jurkovi penaltu  Zykán chytá. Tůma rovněž jednu penaltu chytil, ale nebylo to nic platné. Druhý bod si připsali domácí.

     Hrál se pohledný fotbal s řadou šancí na obou stranách. Domácí zahodili řadu šancí, ale ani my jsme neproměnili některé slibné akce. Chválíme obě mužstva za předvedený výkon. Přesto si myslím, že u nás byl velmi dobrý Pták se Zvěřinou, Jurek, Franc i Zima a Novotný s Chaloupkou v záloze.

     Poslední mistrovské utkání sehrajeme na našem hřišti v sobotu 17. 6. od 17.00 hodin, kdy přivítáme mužstvo Klecan. Všechny vás srdečně zveme. Přijďte poděkovat naši hráčům za předvedené výkony. Zaslouží si to. Posedíme, popijeme a vyhodnotíme právě ukončenou sezónu.

     POZOR ZMĚNA !!!!!   B mužstvo sehraje poslední mistrovské utkání již v sobotu 17.6. od 11.00 hodin na našem stadionu, kdy přivítá mužstvo AFK Radlík.

 

 

Neděle 11. 6. 2017 17:00
67 diváků Jílové 201621AA2A2506

Rozhodčí: Chaloupka Aleš. 


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec