Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Startují cvičení se Zuzkou ve SCTJVV

Přátelé a kamarádi,

milí sportovní nadšenci,
 
moc vás zdravím a zároveň se omlouvám, že letos byl náš poprázdninový rozjezd trochu pomalejší. Každopádně jsme zpět a opět připraveni nabídnout vám to nejlepší.
 
Co je u nás nového?
1/ cca od poloviny října přijímáme ve Vestci karty MultiSport. Kartu je možné využít jen na jednu lekci denně a je nutné mít při sobě OP nebo ŘP k prokázání totožnosti
 
2/ věnujte,prosím, pozornost novému rozvrhu, který zasílám v příloze, ať nejste po příchodu překvapeni, že nemáte svou oblíbenou hod nebo lektora. Došlo k několika změnám
 
3/ bohužel zatím nemohu v rozpisu nabídnout obvyklou hodinu ve čt od 19h (i když řeším, asi nedořeším...), ale čím vás snad potěším - NOVĚ přidávám poptávanou pravidelnou lekci BODYSTYLINGU. Tato lekce však nebude probíhat ve Vestci, ale v ZŠ Šeberov, ul. V Ladech 6 a to každé úterý od 18,30 do 19,30 hod. Tělocvična je moc hezká a máte to kousek, tak doufám, že se tam potkáme - zahajuji již v úterý 26.9. V těchto prostorách, bohužel, není možné uplatnit kartu MultiSport, "vestecké" permanentky však využít lze.
 
4/ kdo ještě nezaznamenal, máme zpět naší oblíbenou lektorku Kačku, se kterou si můžete zacvičit power jógu vždy v út od 20h. Nepřijdete ale ani o skvělou instruktorku Verču, která se s Kačkou bude střídat na lekcích jógy v sobotu dopoledne. 
 
5/ poslední novinkou - máme nové webové stránky, www.cvicovestec.com. Ještě se ještě doupravujjí, ale již nyní tam snad najdete vše, co potřebujete vědět a kdyby ne, volejte a pište :-)
 
Zároveň si vás dovolím pozvat na jedinečný cvičební kongress, který se bude konat v Praze dne 28.10.2017 - BodyART & DeepWORK Day - kde budete mít skvělou příležitost si zacvičit s těmi nejlepšími lektory, jako Virginia Winsemann, Borsodi Balazs atd. Jejich lekce jsou opravdu nezapomenutelné. 
Budu mít tu čest se kongresu též zúčastnit a podívat se na vás z velkého podia (i když jako "křoví"), ale i tak budu všem moc, moc vděčná za podporu!
Ještě musím podotknout, že cvičení je určené jak pro ženy, tak pro muže. U nás zatím stále chybí odvaha, nebo chuť (věřím, že se to prolomí) ale v zahraničí je více než poloviční chlapská účast na lekcích - tak pánové, malá výzva :-). Letáček zasílám též v příloze.
 
Na všechny se moc, moc těšíme! Hýbejte se, cvičte, zkrátka, ať je vám skvěle!
 
Vaše Zůza
mob. 777 100 015
www.cvicovestec.com
 
 

Kalendář akcí

Březen 2024
poútstčtsone
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec