Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 10.3.2018 - Áčko klepec od Jíloviště

                 TJ Viktoria Vestec  -  TJ Jíloviště  2 : 4  ( 1 : 2 ) - 6.flek

Branky :  11. Havránek, 54. Svátek – 21. a 57. Kondráš, 31. Černý , 49. Bezpalec

Sestava : Mašek –   Hlubuček, Stráňava, Novotný, Malina  –  Hornát, Štumpf, Michálek, Havránek  –   Svátek, Kolačný       

     Utkání se vzhledem k počasí hrálo na UMT v Praha 4 na Újezdě a nám chyběli Maňák s Chaloupkou, kteří odjeli na hory . Chřipka vyřadila Nováka a Franc si léčí nakopnuté lýtko. Bílkovi nedovolily nastoupit pracovní povinnosti a Pták je po operaci menisku. Musíme poděkovat trenérovi B mužstva Jirkovi Milerovi, který nám zajistil hráče na lavičku a pochopitelně i  hráčům  Zdeňkovi Novotnému, Pavlovi Karglovi i Jirkovi Chloubovi, kteří nám přišli pomoc i když do zápasu nezasáhli.

     Hosté nám chtěli oplatit podzimní porážku a to se jim podařilo. Od začátku utkání se do nás pustili, ale zakončení Šorma a Kondráše naštěstí končila mimo nebo nad brankou. My jsme odpověděli zakončením Štumpfa, ale to skončilo vedle. V 10. minutě se vytáhl brankař Mašek, který zlikvidoval samostatný únik Kondráše a následně i šanci Kočího. My odpovídáme kombinací na pravé straně. Následoval centr do vápna, který Kolačný prodloužil a  nepokrytý Havránek nás  hlavou poslal do vedení  - 1 : 0. Hraje se útočný fotbal. Hostům vyšel rychlý protiútok. Siegl si narazil s Janouškem, ten zatáhl míč do vápna a předložil ho Kondrášovi, který se nemýlil – 1 : 1. Ve 31. minutě se po rohovém kopu ve vápně hlavou prosadil Černý a hosté vedou 1 : 2.

     Ve 49. minutě se opět po rohovém kopu prosadil Bezpalec a je to 1 : 3.  Útoky se střídají a obě strany. My zakončujeme Kolačným ,Michálkem a hlavička Stráňavy končí nad. Hostující Šorna nastřeluje břevno. V 57. minutě  Kočí uvolnil Siegla a ten našel naběhnutého Kondráše, který střelou k tyči zvyšuje na 1 : 4. Po faulu na Štumpfa se postavil k míči Svátek a přes zeď nedal brankaři Valtrovi šanci 2 : 4. Další šance brankou neskončily a my odcházíme poraženi.

     Děkujeme všem hráčům za předvedený výkon a musíme konstatovat, že jsme prohráli s mužstvem, které bude oříškem i pro ostatní mužstva. 

     K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme v sobotu 17.3. do Votic, kde se hraje již od 14:30 hodin. Všechny vás srdečně zveme a autobus od hřiště odjíždí ve 12:00 hodin.

     B mužstvo sehraje poslední přípravné utkání v sobotu 17.3 od 14.00 hodin na UMT ve Štěrboholích proti Dolním Počernicím.

 


Kalendář akcí

Březen 2024
poútstčtsone
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec