Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 26.-27.5.2018 - Áčko(7) sfouklo Podlesí, Benfika(7) podlehla Libři...

Neděle 27. 5. 2018 10:30
70 diváků Podlesí 2017210A2A2701

Rozhodčí: Velebil Tomáš - Garaja Miroslav, Rybka Zdeněk. Delegát: Netáhlík Rudolf. 

Branky : 46. Kuba, 87. Červenka  -  34. Novák, 49. Štumpf, 61. Kargl

Sestava : Mašek –   Malina ( 88. Hlubuček ),  Franc, Chaloupka, Kargl -   Hornát, Štumpf, Novotný, Havránek – Michálek,  Novák       

     Do Podlesí jsme jeli s nadějí, že zde uhrajeme jako v loňském roce nějaký ten bodík. Na velice pěkném trávníku se nám dařilo držet míč.  Střelecké pokusy Michálka, Nováka, Štumpfa i Havránka  brankou neskončily. To domácí měli tři možnosti. Všechny ale pro nás dopadly dobře. Červenka v první šanci přestřelil, druhou mu Mašek chytil, když na něho šel z pravé strany sám.  Třetí  jeho střelu zastavil Franc s Chaloupkou. Ve 34. minutě se Novák dostal k míči po kombinaci Štumpfa s Michálekem a ranou k pravé tyči nás posílá do vedení.   Pro domácí to byla sprcha a do poločasu jsme v klidu pohlídali další centry do pokutového území. Ani po sérii rohových kopů domácí míč do naší branky nedostali.

     Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. Červenka zatáhl míč po pravé straně a přihrál nabíhajícímu Kubovi. Ten se štěstím překonal Maška, který si na míč sáhl, ale podklouzl a míč skončil v brance 1 : 1. Za tři minuty jsme se dostali do pokutového území domácích. Novák si zpracoval míč zády k brance.  Štumpf si křikl a Novák nic nevymýšlel a přiťukl mu míč proti noze. Ten míč uklidil k levé tyči a brankař Poplštein neměl šanci – vedeme 1 : 2.  Hráli jsme dobře, dařila se nám kombinace. Zakončení Hornáta se do branky nevešlo, ale vše jsme si vynahradili v 61. minutě. To zahrával trestný kop Štumpf. Míč prošel až ke Karglovi a ten chladnokrevně zakončil – vedeme 1 : 3. Domácí dlouhými míči zásobovali Červenku, který svoji rychlostí dělal našim obráncům velké potíže. Dnes ale neměl šťastný den. V několika dalších šancích přestřelil a to se povedlo i Pacinovi, který zahodil vyloženou šanci. My jsme zásluhou Maška a celé obrany  povolili domácím vstřelit pouze jednu branku. V 87. minutě se domácím povedl rychlý protiútok, následoval centr z levé strany od Branžovského. Na zadní tyči se hlavou prosadil Červenka a snížil na 2 : 3. Konec zápasu jsme odehráli na polovině domácích a vezeme další body. 

     Vyhráli jsme zaslouženě. Na Karglovi, Chaloupkovi i Malinovi bylo vidět, že pomáhali v sobotu B mužstvu v Libři. Měli toho plné zuby, ale zabojovali a vydrželi. Hoši díky a s radostí jsme si po zápase zakřičeli: „ Cigi cage, cigi cage a když Viktorka nastupuje“. Hráči si dělali legraci z France, který musel nastoupit na celé utkání i když měl dvouměsíční výpadek, že popletl vítězný chorál. Tak jsme ho zopakovali a byli jsme slyšet.

     Další utkání sehrajeme v sobotu 2. 6. od 17:00 hodin a přivítáme mužstvo FC Komárov.

     B mužstvo sehrálo mistrovské utkání v Libři a podlehlo 2 : 1. Vedli jsme po brance Kargla a další šance jsme nevyužili. Po brance volala šance Maliny, kterou však brankař Slávek chytil.

     Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo v neděli 3. 6. od 17:00 hodin  na domácím hřišti a přivítáme  SK Hvozdnici B.

 

 

Sobota 26. 5. 2018 17:00
50 diváků Libeř 201721AA2A2307

Rozhodčí: Sluka Jaroslav. 


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec