Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 11.8.2018 - Atletiko(8) překvapivé vítězství na Jílovišťi...

Pátek 10. 8. 2018 19:00
80 diváků TJ Jíloviště 2018210A2A0101

Rozhodčí: Stumpf Jaroslav - Marek Tomáš, Vyhnal Karel. Delegát: Holý Václav. 

Branka : 87. Michálek

Sestava : Mašek – Maňák, Stráňava, Kozák, Kargl( 81. Kvasnička ) – Havránek( 72. Hrdlička Michal ),  Štumpf, Novotný, Novák ( 90. Hlubuček ) – Kolačný ( 56. Malina ), Michálek   

     Do utkání jsme odjeli bez Matysíka a Chaloupky  ( dovolená ) a France – pracovní povinnosti.

     Utkání začalo náporem domácích a naše obrana s Maškem ale vše v poklidu vyřešila. Zvláště nebezpečné byly standartní situace zahrávané Šornou a ve vápně se prosazovali Bezpalec s Černým. Stálým nebezpečím byl Siegel  ml. Byl to boj o každý metr. My jsme zahrozili Michálkem a střelou Štumpfa. Dlouhý pas Kozáka na Novotného skončil v zámezí a brankou neskončil průnik Nováka.

     Druhý poločas pokračoval náporem domácích, kteří začali vyhrávat osobní souboje a vynutili si tlak na naši branku. Zvláště po rozehrání rohových kopů to v našem vápně bylo o tom, jak uhlídat Bezpalce s Černým. Trenér Hruška musel střídat nakopnutého Kolačného, který do té doby svedl řadu osobních soubojů a byl úspěšný. Dařilo se nám držet míč zásluhou Štumpfa s Novotným a tím jsme otupili nátlakovou hru domácích. Podnikali jsme nebezpečné protiútoky. Novák šanci nevyužil. Domácí brankař Blažek byl rychlejší a míč chytil. Do další šance se probil Hrdlička, ale opět brankaře neprostřelil. Zatrnulo nám v 80. minutě, kdy si po rohovém kopu ve vápně  naskočili na míč Bezpalec s Černám, ale hlavička skončila těsně mimo branku. V 87. minutě se nám podařila kombinace Štumpf, Novotný, Hrdlička a k míči se před vápnem dostal Michálek. Prošel obranou a ranou k levé tyči střílí náš vedoucí gól.  Domácí propásli šanci na vyrovnání těsně před koncem. To míč po zahrání trestného kopu Šornou propadl ke střídajícímu Rezkovi, ale ten z vyložené šance přestřelil. Závěr utkání jsme zvládli a vezeme z horké půdy v Jílovišti tři bodíky.

     Celému mužstvu je potřeba poděkovat za předvedený výkon. Hráči hráli obětavě, svedli řadu osobních soubojů, které bolely a výsledek se dostavil. Hoši díky za předvedený výkon.

     Další mistrovské utkání sehrajeme na domácím hřišti v sobotu 18.8. od 10:15 hodin  a přijede k nám nováček soutěže SK Doksy. Všechny vás srdečně zveme.

    Naše B mužstvo sehrálo přípravné utkání na hřišti Chodova Jižní Město a podlehlo domácím 6 : 4 ( 3 : 1 ). Další příprava bude pokračovat v sobotu 18.8. v Dolních Břežanech, kde odehrají turnaj. Začátek je od 10:00 hodin.

 


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec