Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 4.11.2018 - Atletiko(3) obrat v Petrovicích, Benfika(2) kdo ten válec zastaví, tentokrát vymotaná Hvozdnice:)...

Neděle 4. 11. 2018 14:00
120 diváků Petrovice 2018210A2A1301

Rozhodčí: Pospíšil Miloslav - Pudil Václav, Zoufalý David. Delegát: Jahelka Zdeněk. 

Sestava : Mašek –   Maňák,  Stráňava, Kozák ( 25. Hlubuček )  Kargl  –  Havránek, Štumpf, Novotný, Hrdlička – Matysík , Michálek      

Branky : 29. Michálek, 57. Havránek, 62 a 91. Matysík – 18. Čipera, 20. Chlasták

 

     Odjeli jsme do Petrovic ve dvanácti hráčích, neboť Chaloupka i Novák se rozhodli hrát raději za B mužstvo, kde budou hrát celé utkání a nebudou čekat  až je trenér postaví jako náhradníky do utkání. Jejich rozhodnutí jsme akceptovali. Když k tomu přičteme neúčast Kolačného ( nedohrál minulé utkání pro poranění třísel ) , Zvěřiny ( zranil se v pondělí na Hanspalce ), Hornáta ( již trénuje, ale po operaci slepého střeva  to do zápasu to zatím není ) a France s Bílkem kteří  si plnili pracovní povinnosti. Tak jediný kdo s námi jel  byl Zdeněk Dočekal. Zdeňku díky.  Z dalších oslovených hráčů  B mužstva se nikomu nechtělo , protože nemají natrénováno. 

     Vstup do utkání se nám nepovedl i když trenér před zápasem hráče upozornil, že domácí nám nic zadarmo nedají. Malou domů od Kozáka stačil ještě před dobíhajícím Chlastákem ukopnout do bezpečí a hlavička téhož hráče po rohovém kopu skončila nad brankou. Pak Pelikán utekl Karglovi, ale na jeho centr nikdo nedosáhl a míč skončil v autu  a další míč do vápna od Mandíka Mašek chytá. V 18. minutě u brankové čáry vyhrál Petr Chlasták souboj s Maňákem. Ten  ukopl míč pouze před vápno a tam zcela osamocený Čipera trefuje přesně  pravý kout naší branky – 1 : 0. To ještě nebylo všechno. Za dvě minuty nám bylo ještě hůře. Pelikán prošel až k brankové čáře, poslal centr do vápna, kde se přes Maška s Kozákem prosadil  Petr Chlasták a bylo to 2 : 0.  Po souboji zůstává ležet Kozák a musíme střídat. Konečně jsme se probudili, ale střely Štumpfa a Hrdličky brankou nekončí. Domácí brankař Zrůbek vše chytá. Ve 29. minutě  Kargl rozehrává trestný do vápna, kde se uvolnil přes obránce Michálek a konečně snižuje na 2 : 1. Další zakončení Štumpfa, Hrdličky ani Hlubučka brankou nekončí. Ve 36. minutě jde sám na Maška  Chlasták, ale ten jeho střelu vyráží. Hned z protiútoku Hrdlička zahazuje tutovku. Míč dostal na desítce od Michálka, ale branku netrefuje. Táhlá střela Hlubučka končí těsně vedle a my prohráváme první poločas.

     Druhý poločas začal z naší strany mnohem lépe. Kargl dlouhým nákopem našel ve vápně Michálka, ale jeho hlavička jde nad a další střelu Zrůbek chytá. Domácí odpovídají akcí Štemberka, ten střílí nad. V 57. minutě je vyrovnáno.  Michálek vybojoval roh a odražený míč skončil u Kargla. Ten pálí, střelu tečuje ve vápně Havránek  a  míč  končí  u  pravé tyče. Domácím docházejí síly . Střelu Štumpfa brankař vyráží , ale  po střele Michálka a teči obránce končí míč u Matysíka a ten se nemýlí a posílá nás v 62. minutě do vedení  2 : 3. Domácí brankař Zrůbek vychytal Matysíka i Michálka, kteří se ho snažili lobem přehodit. Zatrnulo nám v 81. minutě, kdy se po narážečce řítil sám na Maška Chlasták. Ten střelu vyráží a poradil si i s dorážkou Štemberka. Domácí ve snaze vyrovnat útočí, ale k míči se dostal Hrdlička, prošel přes obránce a přihrál naběhnutému  Matysíkovi, který nedal brankaři šanci a v 91. minutě pečetí naše vítězství 2 : 4.   

     Dnes jsme odehráli dva zcela odlišné poločasy. Zbytečně jsme pustili domácí do dvoubrankového vedení a pak nás stálo mnoho sil abychom dovedli utkání k vítězství. Po zranění Kozáka se Novotný postavil do středu obrany, Hrdlička do středu zálohy a kraje zálohy hráli Havránek a Hlubučkem. Domácí hlavně v prvním poločase vyhrávali osobní souboje ve kterých byli důrazní. Dobře hráli především Petr Chlasták, Pelikán a Štemberk. Dost pochytal i brankař Zrůbek. Naši bojovali a především za druhý poločas si vítězství zasloužili. Je potřeba poděkovat hráčům za obětavost a nasazení. Díky hoši.

     Další mistrovské utkání sehrajeme v sobotu 10.11. od 14:00 hodin a přivítáme mužstvo FC Čechie Velká Dobrá. Je to poslední domácí utkání, tak vás všechny zveme.

     B mužstvo sehraje poslední mistrovské utkání na domácím hřišti v neděli 11.11. od 14:00 hodin a přivítáme mužstvo AFK Radlík.

 

 

Neděle 4. 11. 2018 14:00
30 diváků Hvozdnice 201821AA2A1102

Rozhodčí: Dvořák Michal. 

STŘELCI: 21. Beitler Michal (pen.), 83. Soukup Petr - 3. Novák Miroslav, 27. Kvasnička Jakub, 56. Chaloupka Michal, 60. Chaloupka Michal, 63. Kvasnička Jakub, 71. Macůrek Michal, 75. Chaloupka Michal, 77. Novák Miroslav, 80. Hanáček Karel

 

Na začátek jsem měl napsat, že Píta nahrál na devět gólů. Ale bohužel to není pravda. Ve Hvozdnici jsme rozdávali radost všichni. Tedy… radost. Občas to spíše připomínalo trápení želv bezhlavě putujících fotbalových hřištěm. První půli jsme maličko podcenili a mysleli jsme si, že se slabý soupeř porazí sám. Alibisticky jsme (ne)zakončovali šance, po dvaceti minutách to mělo být 5:0, místo toho jsme dali jen jeden gól (Míra Novák), pak si nechali vyrovnat a celé to bylo kostrbatější než 97 procent zpracování balonu Kuchiho.
Siky chtěl na lavičce celkem osmkrát spáchat sebevraždu, Jirka Miler málem začal chlastat a naše domnělá výsledková pohoda se změnila v krátkodobou noční holomajzna můru. Dlouho jsme byli fakt špatní. Je třeba se prodat – na 2:1, ten STRAŠNĚ DŮLEŽITÝ GÓL trefil třetí nejhezčí hráč v okrese, přezdívaný Vracetsenebude – Jakub Kvasnička. Byla to pravá noha, pravá pohádka, dělo, po krásné Pítičově akci a Chálovo nechtěné bahenní vložce z krasobruslařské paralympiády (netrefil balón, mohl jej tudíž trefit Jakub). Poločas 1:2 ale nebyl vůbec dobrý. Jak již bylo řečeno - soupeř nastoupil v hodně slabé sestavě…
Začátek druhé půle byl ještě horší než konec večerů po zelené s duem Teplo. Ale naštěstí jsme pak dali Chálou třetí gól a zlomili náznaky odporu. Pak se trefil znovu Míra Novák, podruhé se trefil i Jakub Robben Kvasnička vzorovým obstřelem, do toho nastřílel hattrick Chála, trefil se i Hany. Nejkrásnější gól celého dne dal samozřejmě Míša Macůrek. Je to téměř nepopsatelné. Jen si to představte – stojí na stoperovi. Jo? Máte to? A pak najednou kolem vás na pikosekundu - nesmyslná skvrna. Později jsem zjistil, že tou skvrnou byl Michal Macůrek sprintující od vlastního vápna k vápnu soupeře. Tam přebral nahrávku od Pítiče a skóroval s takovým klidem, že by u toho mohl upíjet pravou brazilskou kávu. No a podle nás nám rozhodčí nenapsal ještě desátý gól. Ale při filosofickém rozboru v hospodě jsme stejně nepřišli na to, kdo jej dal. Určitě ne Pítič.
Každopádně výsledek vypadá o dost lépe, než hra. Náš tým v podstatě zachránilo především pětigólové auto Hyundai Tucson (hádejte, kdo v něm seděl, haha) a hlavně skutečnost, že jsme po pauze dali góly a nakonec je sestřelili. Jsme druzí (I KDYŽ NEMÁME NATRÉNOVÁNO PREJ) příště Radlík. Radim Matysík slíbil nastoupit v bačkorách, aby měli šanci. 


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec