Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 16.3.2019 - Atletiko(3) výhra nad Doksy

Sobota 16. 3. 2019 15:00
40 diváků SK Doksy 2018210A2A1701

Rozhodčí: Suchý Aleš - Bydlák David, Trumpus Zbyněk. Delegát: Váňa Josef. 

 

Branky : 23. Matysík, 30.Havránek, 42. p.k.Štumpf, 78. Michálek  –  48. Chaloupka    David

Sestava : Mašek – Stráňava, Hendrych, Bílek, Havránek ( 70. Zvěřina ) – Hornát, Štumpf, Novotný, Michálek ( 84. Kvasnička ) – Chaloupka ( 84. Adámek ), Matysík

     Řada hráčů si myslela, že uvidí Máchovo jezero, ale přivítal nás hezký nový areál s pěkným vybavením a velkými kabinami. Hrálo se v Doksech, ale u Kladna.

     Do utkání nemohli nastoupit Hrdlička- komentoval v televizi, s horečkou ležící Franc, Kozák – pracovně v zahraničí, Maňák odjel vylepšovat formu na lyže do Rakouska a Novák hlídal děti.  Proto byl trenér nucen požádat hráče bílého baletu Kvasničku, Dočekala a Buchtu o  výpomoc a my jim moc děkujeme, že nám přišli píchnout.

    Utkání jsme začali náporem a po spolupráci Michálka s Matysíkem trefujeme tyč a zakončení Chaloupky končí vedle .Domácí zahrozili po trestném kopu, ale nabíhající hráči míč nezasáhli. V rozmezí 9. – 13. minutě to mohlo být již tři nula pro nás. Nejprve vychytal domácí brankař Kieryk  Michálka a týž hráč připravil šanci pro Bílka, ale jeho střela byla v posledním okamžiku sražená na roh. Matysíkovu loženku zneškodnil brankař. Po trestném kopu domácích končí míč vedle a Mašek vyráží střelu Škvárovi, který šel na něho z pravé strany sám. Úniky Hornáta a následné centry do vápna zakončujeme Chaloupkou, Štumpfem a Havránkem, ale branku nedáváme. Ve 23. minutě  Hornát našel ve vápně Štumpfa. Ten si obhodil obránce a jeho střela trefuje dobře postaveného Kieryka, který střelu vyráží, ale na dorážku  Matysíka již nestačil zareagovat – vedeme 0 : 1. Akce se střídají na obě strany. Po centru  Holana do vápna míč proletěl malým územím  a se střelou Fišera si Mašek poradil. Ve 30. minutě se uvolnil Štumpf, přihrál Havránkovi a ten střelou z levé strany na přední tyč střílí naši druhou branku - 0 : 2. Domácí se snaží dlouhými nákopy za naši obranu využít rychlonohé útočníky Vincence a Chaloupku, ale naše obrana i Mašek si vše pohlídali. Ve 42. minutě Chaloupka přihrál ve vápně míč volnému Hornátovi. Ten je stažen a píská se penalta. Štumpfovi brankař vystihl směr střely, ale ta končí v síti a my zvyšujeme vedení na 0 : 3. Hlavičku Holana Mašek chytá, a tak končí první poločas.

     Druhý poločas jsme začali vlažně, a tak domácí ve 48. minutě snižují brankou Chaloupky, který byl ve vápně sám a na druhý pokus prostřeluje Maška 1 : 3 Domácí přitvrdili, ale mi jsme po sérii trestných kopů zahrávaných Novotným a Štumpfem branku nevstřelili. Připravili jsme si opět řadu šancí, ale domácí drží brankař Kieryk, který vychytal postupně Štumpfa, Michálka i Matysíka. Únik Stráňavy po pravé straně a následný centr  končí rovněž u brankaře. Domácí Holan jde opět sám na Maška, ale ten jeho střelu vyráží na roh. V 78. minutě Chaloupka ve vápně uvolnil Michálka a ten zvyšuje na 1 : 4. Pak ještě Mašek skvěle zasáhl při zakončení Maříka a vyrazil  jeho střelu na roh. Střídající Kvasnička připravil šanci pro Adámka ale ten míč do branky nedostal a stejně dopadl i Zvěřina. Jeho střela byla sražená na roh. Kvasničkova střela končí nad brankou a rozhodčí píská konec zápasu. 

     Dnes jsme odehráli velice povedené utkání. Musíme pochválit opět celé mužstvo. Naše nová posila – Miroslav Hendrych k nám přišel z Vyšehradu a zapadl skvěle do naší obrany.

     Další mistrovské utkání sehrajeme na našem hřišti v sobotu  23. 3. od 15:00 hodin a přivítáme mužstvo  FK Košoř v čele s Karlem Pitákem. Všechny vás srdečně zveme.

     B mužstvo zahajuje jarní část mistrovských utkání v Okrouhle  v sobotu 23.3 od 15:00 hodin.


Kalendář akcí

Březen 2024
poútstčtsone
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec