Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 27.4.-28.4.2019 - Atletiko(4) prohra v Klecanech, Benfika(2) famózní výhra nad Jesenicí...

Sobota 27. 4. 2019 17:00
110 diváků TJ Klecany 2018210A2A2301

Rozhodčí: Pejša Jakub - Svoboda Richard, Sandev Patrik. Delegát: Lantora Milan. 

Branky: 35. Malý, 52. Dvořák, 56. Průcha – 58. Kozák, 66. Malina

Sestava : Mašek – Franc, Kozák, Hendrych, Maňák( 71. Zvěřina ), –  Hornát ( 59. Malina ),   Štumpf, Novotný, Michálek – Matysík, Chaloupka

     Utkání začalo oboustranně útočně. Nejprve zakončuje Smíšek, ale jeho střela je sražená a Urbanovi je pískán ofsaid. Spolupráce Dvořáka s Urbanem končí střelou vedle. Po akci Štumpfa s Matysíkem je pískán ofsaid a zakončení Chaloupky po spolupráci s Hornátem končí rovněž vedle. Matysíkovi trvalo zpracování míče na hranici velkého vápna dlouho, a tak nastřeluje pouze obránce.  V 19. minutě se domácím povedl rychlý protiútok a Smíšek jde sám na Maška. Ten jeho střelu vyráží nohou na roh. Ve 29. jsme přežili tutovku domácích. To Pfeifer jde sám na Maška, ale jeho střela končí těsně vedle. Ve 35. minutě jdou domácí do vedení. Rychlý protiútok po levé straně, následovala přihrávka před branku a pro zcela volného Malého nebyl problém  poslat míč do branky  –  1 : 0. Hned po rozehrání si Chaloupka poradil u postranní čáry se dvěma obránci, ale je faulován. Po trestném kopu Štumpfa se ale ve vápně k míči nikdo nedostal. Po rohovém kopu se na hranici velkého vápna uvolnil Chaloupka a z otočky těsně minul branku.  Ve 45. minutě jsme mohli vyrovnat. Michálkova přihrávka mezi obránce prošla k Matysíkovi. Ten převzal míč a šel sám na brankaře Hrkala, který proti němu vyběhl a střelu chytil.

     Druhý poločas jsme začali akcí Novotného, ale Matysíkovi je pískán ofsaid. Po faulu na Štumpfa zahrává trestný kop Novotný a hlavičku Matysíka brankař chytá.  Chaloupka uvolnil ve vápně Matysíka a ten se kličkou zbavil obránce, ale jeho střelu Hrkal chytá. Jak se dávají góly nám předvedli domácí a v rozmezí pět minut nám dávají  dvě branky. Bylo to vždy po rychlých akcích a naši obránci nestačili zareagovat. Nejprve se Hornátovi ve skluzu  nepodařilo zastavit Malého, který toho využil a poslal centr za obranu. Tam naběhl Dvořák a bylo to 2 : 0. Pak jsme ve vápně nechali volného Průchu a ten střelou k pravé tyči nedal Maškovi šanci – 3 : 0. Nám se podařilo snížit v 58. minutě Kozákem, který po rohovém kopu střelou přes hlavu konečně překonává  Hrkala. Střídající Malina nejprve prošel až před brankaře, ale střílí pouze do boční sítě. Vše si vynahradil v 66. minutě, kdy dostal od France míč mezi obránce a přízemní střelou střílí  branku snižuje na 3 : 2. Začali jsme domácí přehrávat, ale popsat všechny šance, které vyrovnávací brankou neskončily ani nejde. Nejvíce střel vyslal Chaloupka, ale tomu dnes nebylo přáno dát branku. Když se v 86. minutě uvolnil ve vápně a vystřelil, zvedali jsme ruce. Brankař Hrkal dokázal míč vyrazit na brankové čáře se štěstím  na roh. Žampacha zradil terén  když šel sám na Maška a upadl ve vápně. Ještě těsně před koncem se dostal k hlavičce Matysík, ale ta byla slabá a Hendrych se k dorážce v malém vápně nedostal.

     Dnes jsme odehráli dobré utkání. Odešli jsme sice poraženi, ale za stavu 3 : 0 pro domácí to s námi vypadalo všelijak. Naši obránci dávali příliš prostoru domácím útočníkům a vázla rychlejší rozehrávka dopředu. To se změnilo po vstřelení kontaktní branky Kozákem a rovněž střídající Malina byl pro obranu hostů stálým nebezpečím. Snad jenom rychlejší práce s míčem při zakončení vedla k tomu, že obránci stačili míč zblokovat nebo ukopnout jedno kam.  Podržel je i brankař Hrkal, který se vytáhl při zakončení Chaloupky.

     Další mistrovské utkání sehrajeme v sobotu 4. 5. od 17:00 hodin na našem hřišti a přivítáme  SK Votice. Všechny vás srdečně zveme, přijďte povzbudit naše mužstvo.

 

Neděle 28. 4. 2019 17:00
97 diváků Vestec 201821AA2A1906

Rozhodčí: Chaloupka Aleš. 

 


Kalendář akcí

Březen 2024
poútstčtsone
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec