Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 4.5.2019 - Atletiko(4) výhra nad Voticemi, Benfika(1) výhra nad Hradištkem ...

Sobota 4. 5. 2019 17:00
20 diváků Vestec 2018210A2A2401

Rozhodčí: Procházka Václav - Nehasil Karel, Kubečka Pavel. Delegát: Kruliš Ladislav. 

Branky : 20. Matysík, 41. Hornát, 60. Michálek, 67. Hendrych, 81. Zvěřina – 9. Slunéčko, 76. Štork

Sestava : Mašek –  Maňák , Hendrych, Kozák, Malina  – Hornát  Novotný, Štumpf, Michálek – Matysík, Chaloupka ( 72. Zvěřina )

     Utkání začalo z obou stran útočně. Hornát pronikl podél postranní čáry , ale jeho pokus o centr zblokoval na roh Sládek. Michálek přihrávkou poslal Maňáka do úniku, ale byl z toho další roh. Hosté zakončují po akci Kramného se Slunéčkem, Mašek chytá. Hlavička Sládka jde nad branku. V 9. minutě hostům vyšel rychlý protiútok po levé straně. Centr prošel celým vápnem a na zadní tyči  zůstal nepokrytý Slunéčko a pohodlně zavěsil – 0 : 1. Mohlo být ještě hůř. To prošel Říha do vápna až před Maška, ale vše zachránil Hendrych, který mu míč ukopl na roh. Ve 20. minutě je vyrovnáno. Michálek vyhrál souboj ve vápně s obránce, k míči se dostal Matysík a prostřelil brankaře Tůmu – 1 : 1. Po rohovém kopu hosté zakončují hlavičkou Sládka a akce Říhy s Radačovským brankou nekončí. Chaloupka  uvolnil Hornáta který prošel do vápna, ale ten míč špatně trefil a bylo po šanci. Ve 41. minutě  se Malina kličkou zbavil protihráče a poslal dlouhý pas na Michálka. Ten prošel do vápna a přihrávkou přes celou branku  našel nabíhajícího Hornáta, pro kterého bylo snadné vstřelit branku – vedeme 2 : 1. Zatrnulo nám ve 43. minutě. To Chaloupka přišel zbytečně o míč na půlící čáře a rychlý protiútok Slunéčka s Kramným končí střelou vedle. Mašek chytá další střelu Štorka po spolupráci se Slunéčkem.

     Druhý poločas začal náporem hostů. Kozák skluzem zachraňuje před Říhou a ukopává míč na roh a Hendrych skáče do střely Sládka. V 59. minutě mohlo být vyrovnáno. Hosté pronikli do vápna a prudký centr před branku prošel až na zadní tyč. Tam ve skluzu zakončuje Štork, ale míč končí těšně vedle. V 61. minutě jdeme do vedení. Po centru do vápna se prosazuje Michálek, ke kterému se dostal odražený míč. Obhodil si obránce  a   z  hranice velkého vápna trefuje levou šibenici – 3 : 1.  Dlouhý aut do vápna od Komárka končí u Rezka, ale ten střílí vedle a střelu Kramného Mašek chytá.  Hornátův centr před branku končí v náručí brankaře. V 67. minutě se opět mění stav . To se k míči po rohovém kopu Štumpfa dostal na hranici vápna Hendrych  a dělovkou k pravé tyči nedal Tůmovi žádnou šanci – 4 : 1. Hosté nic nevzdávají a po akci Štorka s Říhou pálí Kramný vedle a hlavička Sladka jde nad. Další pěkná akce hostů kočí centrem do vápna, kde se prosazuje v 76. minutě Štork a snižuje na 4 : 2. Střela Šlejmara prošla vápnem, ale končí vedle. V 81. minutě Michálek uvolnil ve vápně přihrávkou střídajícího Zvěřinu a ten prostřelil Tůmu a upravuje na konečných 5 : 2.

     Hosté nás dnes trápili rychlými protiútoky a jejich akce na jeden dotek byly stálým nebezpečím pro naši obranu. Štork, Kramný, Slunéčko, hlavičkující Sládek a dobře střílející Šlejmar byli stálým nebezpečím. My jsme odehráli dobré utkání až ve druhém poločase. V prvním jsme se snažili přizpůsobil hostům v rychlosti, ale řadou nepřesností náš výkon nebyl dobrý. Středová řada hostů nás v prvním poločase přehrála, neboť se všichni  naši záložníci pokoušeli hrát dopředu, ale nestačili se vracet při rychlých protiútocích , které jsme nestačili zachytit, nebo přerušit. Po vstřelení třetí branky to z našich spadlo a najednou jsme začali více běhat, kombinovat a vytvářeli jsme si  brankové příležitosti, které jsme proměnili a to rozhodlo.  Mužstvu je potřeba poděkovat za to, že tentokrát zvládlo utkání a dovedlo ho do vítězného konce po třech porážkách.

     K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme v neděli 12. 5. od 17:00 hodin do Mníšku pod Brdy  a autobus od hřiště odjíždí  v 15:00 hodin. Všechny vás srdečně zveme.

     B mužstvo zvítězilo na Hradištku 2 : 1 , když na branku domácích z 22. minuty odpovědělo brankami  ve druhém poločase , které vstřelili Macourek a Hanáček. V neděli 12. 5. od 17:00 hodin hostí B mužstvo na našem hřišti vedoucí celek  tabulky SK Meteor Libeř.

 

 

Sobota 4. 5. 2019 17:00
55 diváků Hradištko 201821AA2A2002

Rozhodčí: Sluka Jaroslav. 


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec