Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 25.-26.5.2019 - Atletiko(3) výhra nad Podlesím, Benfika(1) bouřlivá plichta v Pikovicích ...

Neděle 26. 5. 2019 10:30
50 diváků Podlesí 2018210A2A2701

Rozhodčí: Holakovská Tereza - Chládek Michal, Ježek Ondřej. Delegát: Ploch Robert. 

Branky :  54. Havelka -  70. Michálek, 87. Štumpf

Sestava : Mašek –  Stráňava, Bílek ( 76. Ptáček ), Kozák, Havránek ( 81. Gűndűz Ata Anil ) – Hornát, Novotný, Štumpf, Michálek – Zvěřina, Matysík         

     Do utkání na pěkném trávníku jsme vstoupili lépe my. Stráňava si vyměnil míč s Hornátem, ale tomu míč utekl za brankovou čáru a bylo po šanci. Po spolupráci Michálka se Štumpfem jde střela vedle. Domácí uvolnili na pravé straně Havelku, kterému se centr nepovedl a míč skončil vysoko nad. Pak do vápna dvakrát  prošel Matysík , ale místo střely hledal lépe postavené spoluhráče a nic z toho nebylo. Havelka s Hájkem rovněž nebyli úspěšní. V 10. minutě dostal Hájek míč za obranu a šel sám na Maška. Bílek ho však v poslední chvíli o míč připravil a bylo po šanci. Střelu z vápna brankař Poplštejn Zvěřinovi chytá a Kozákovo zakončení  se do branky nevešlo a končí nad. Zvěřina přihrál ve vápně hlavou Matysíkovi, ale ten branku přestřeluje. Střelu Souchy Mašek vyráží. V 19. minutě se dostal až před brankaře sám Matysík, ale branka z toho nebyla. Brankař jeho střelu chytá. Ve 32. minutě je to opět Matysík, který prošel do vápna, ale místo střely přihrál Štumpfovi. Ten střílí pouze do Kocourka. V závěru prvního poločasu domácí zahrávají dva rohové kopy. První Mašek vyráží a po druhém se dostal k míči Havelka , ale střílí vedle. Ve 41. minutě Novotný přihrál na hranici velkého vápna  Štumpfovi, ale ten netrefuje branku. Ve 43. minutě jde sám na Maška Havelka, ale vše zachránil Stráňava, který mu stačil míč ukopnout.

     Druhý poločas jsme začali průnikem Stráňavy do vápna, ale dříve než Matysík byl u míče brankař Zykán, který vystřídal zraněného Poplštejna. V 54. minutě jdou domácí do vedení.   K trestnému kopu za hranicí velkého vápna se postavil Havelka  a na jeho střelu k pravé tyči Mašek nedosáhl  - 1 : 0.  O minutu později mohlo být vyrovnáno. Bílek si vyměnil míč s Novotným, který poslal míč do vápna, kde na zadní tyči v pádu Hornát míč minul.  Domácí dobře brání a spoléhají na rychlé protiútoky. Jeden zastavil Kozák za cenu žluté karty a druhý Stráňava, který vyhrál běžecký souboj s Kadlecem.  V 70. minutě kopeme dva rohy. První obrana odvrátila a druhý rozehrál Štumpf na Zvěřinu, který centruje do vápna, kde se hlavou prosadil Michálek a vyrovnává na 1 : 1.   Drašnar svoji šanci nevyužil, neboť jeho střelu zablokoval Kozák a pěkná střela Vojtíška šla těsně vedle. Hlavička Ptáčka jde nad branku. V 86. minutě Michálek obešel obránce a přihrál na hranici velkého vápna Štumpfovi. Ten  míč převzal  a  prostřelil vše, co mu stálo v cestě  -  1 : 2. Domácí zahrávají v 91. minutě ještě roh. K míči se dostal Kocourek, ale podklouzl a je stejně pískán ofsaid.

     Obě mužstva dnes předvedla útočný fotbal. My jsme strávili v zápase více času na polovině soupeře, ale ten pozorně bránil. Dařila se  nám kombinace, ale chybělo to více střílet. Domácím ke konci utkání docházeli síly  a my jsme toho využili a vstřelili vítězný gól. Hoši díky za předvedený výkon.

Další mistrovské utkání sehrajeme na domácím hřišti v sobotu 1. 6. od 17:00 hodin a přivítáme hráče, funkcionáře a fanoušky z  SK Petrovice. Všechny vás srdečně zveme.

     B mužstvo sehraje své další mistrovské utkání na domácím hřišti v neděli 2. 6. od 17:00 hodin s SK Hvozdnice B.

 

 

 

Neděle 26. 5. 2019 17:00
30 diváků Pikovice 201821AA2A2307

Rozhodčí: Gaži Emil - Polák Ivo, Stumpf Jaroslav. 

 


Kalendář akcí

Březen 2024
poútstčtsone
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec