Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 1.-2.6.2019 - Atletiko(3) výhra nad Petrovicemi, Benfika(1) koncert s Hvozdnicí...

Sobota 1. 6. 2019 17:00
85 diváků Vestec 2018210A2A2801

Rozhodčí: Kaucký Miloš - Budil Daniel, Klápa Vladislav. Delegát: Kruliš Ladislav. 

 

Branky :  33. Novotný, 71. Michálek, 86. Zvěřina  -  55. Chlasták Petr

Sestava : Mašek – Stráňava, Kozák, Hendrych, Maňák – Hornát, Štumpf, Novotný, Ptáček – Michálek, Zvěřina

     Před utkáním jsme museli řešit situaci, kdy se k zápasu nedostavili Malina a Havránek. Oba zalehli s horečkami. Narychlo nám pomohli hráči z B mužstva Dočekal a Semerád. Hoši díky. 

      Začátek utkání patřil nám. Michálek se dostal po přihrávce od Ptáčka do vápna, ale byl zablokován. Kozákův dlouhý nákop na Hornáta končí centrem do vápna, ale brankař Zrůbek si s tím poradil. Dvě střely Chlastáka brankou nekončí, Fořtovi v zakončení zabránil Hendrich  a Kašparovi je pískán faul na Maška. Zvěřinovo zakončení z otočky brankou nekončí. Ptáček  obešel ve vápně obránce, je faulován, ale rozhodčí nic. Ve 21. minutě zahazuje Zvěřina tutovku. Po centru do vápna od Hornáta netrefuje branku a další tutovku zahazuje po přihrávce od Michálka.  Váhal se střelou tak dlouho, až mu míč ukopl obránce. Hosté vsadili na rychlé protiútoky vedené převážně Schwarzem, Kašparem s Chlastákem, ale branka z toho nebyla. Ve 33. minutě  jdeme do vedení. Nejprve připravil Michálek míč Štumpfovi, ale toho vychytal Zrůbek a vyráží míč na roh. Po rohovém kopu Štumpfa si naběhl na přední tyč Maňák, přizvedl míč a na zadní tyči byl zcela volný Novotný, který hlavou dává gól  – 1 : 0  Střely Schwarze i  Kašpara Mašek chytá. Ve 42. minutě jde Zvěřina sám na brankaře, ale předkopl si míč tak, že u něho byl první brankař Zrůbek a bylo po šanci.

     Ve 49. minutě zahazuje hostující Pelikán tutovku. Jde sám na Maška, ale ten jeho střelu vyráží . Rychlý protiútok Schwarze končí střelou vedle a ani druhý pokus Pelikána brankou nekončí. V 55. minutě je vyrovnáno. Hosté nás zatlačili do vápna, kde se nepodařilo Michálkovi míč odkopnout a ten skončil u Petra Chlastáka, který střílí vyrovnávací gól - 1 : 1. Štemberk po přihrávce od Schwarz zakončuje v pádu vedle.  V 68. minutě  Novotný pasem za obranu poslal do šance Michálka. U míče byl dříve brankař , ale jeho odkop skončil u Ptáčka. Jeho zakončení těsně minulo levou tyč. V 71. minutě Stráňava  uvolnil přihrávkou Hornáta. Ten zatáhl míč do vápna a přihrávkou našel nabíhajícího Michálka, který nedal brankaři žádnou šanci a posílá nás do vedení 2 : 1. V 74. minutě předvedl své umění Mašek. Vytáhl střelu Kašpara, která šla přímo do šibenice na roh.  V 77. minutě dává po rohovém kopu gól Hendrych, ale rozhodčí brankou neuznává a píská faul. Hlavička Čandy ani zakončení Štemberka brankou nekončí. Klid do našich řad přináší 86. minuta. Michálek svedl další hlavičkový souboj s obránci, do kterého se zapojil mimo trestné území  i brankař Zrůbek. Míč končí u Zvěřiny, který z 30 metrů posílá míč  lobem do prázdné branky – 3 : 1. Když nevyužil zaváhání Stráňavy Schwarz, Mašek jeho střelu vyráží, zápas končí.

     Dnešní utkání se muselo divákům líbit. Hosté nás překvapili svým velice dobrým výkonem, ale brankař Mašek  nás podržel. Naši hráči dřeli, bojovali a připravili si řadu příležitostí, které přímo volaly ke skórování. Tak snad příště.  Hoši díky.

     K předposlednímu mistrovskému utkání zajíždíme do Velké Dobré v sobotu 8. 6. od 10:30 hodin . Autobus od hřiště odjíždí již v 8:15 hodin. Všechny vás srdečně zveme, pojeďte fandit.

 

 

Neděle 2. 6. 2019 17:00
50 diváků Vestec 201821AA2A2402

Rozhodčí: Novotný Lukáš - Voříšek Patrik, Bednář Jakub. 


Kalendář akcí

Březen 2024
poútstčtsone
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec