Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 8.-9.6.2019 - Atletiko(3) nádherná výhra nad Velkou Dobrou, Benfika(1) hopsavá výhra nad Radlíkem...NAPODOBÍ BENFIKA FAMÓZNÍ STAROU GARDU S TITULEM?:)

Sobota 8. 6. 2019 10:30
70 diváků FC Čechie Velká Dobrá2018210A2A2901

Rozhodčí: Brožek Tomáš - Šefara Milan, Husák Jan. Delegát: Setnička Josef. 

Branky : 27. Franc, 34. Štumpf, 39. a  44. Hrdlička

Sestava : Mašek –  Kozák, Hendrych, Bílek, Maňák – Hornát  ( 67. Havránek ), Štumpf, Hrdlička ( 58. Zvěřina ), Franc ( 46. Ptáček ), - Matysík, Michálek ( 77. Gündüz Ata Ali )  

     Domácí začali náporem. Do vápna prošel Kalousek, ale ztroskotal na Hendrychovi a po něm se stejně vedlo i Porazilovi, kterému sebral míč Bílek. Franc připravil tutovku v 6. minutě Michálkovi, ale ten nastřeluje obránce a dorážka Hrdličky končí nad brankou.  V 9. minutě dostal ve vápně Hrdlička míč od Matysíka, ale jeho střela je zblokována obránci. Se střelou Kalouska si Mašek poradil a u centru do vápna byl rovněž první před dobíhajícím Porazilem.   Ve 27. minutě jdeme do vedení. Kozák prošel po pravé straně  a jeho centr ve vápně našel Hrdličku, který viděl lépe postaveného France a ten střílí náš vedoucí gól  - 0 : 1. Domácí Zimernam připravil šanci pro Sekaninu, ale ten trefuje pravou tyč naší branky. Ve 34.minutě převzal dlouhý míč za obranou Matysík od Kozáka. Zbavil se obránce a přihrál nabíhajícímu Michálkovi, který míč sklepl na Štumpfa. Ten uklidil míč k pravé tyči - 0 : 2.  Hurychův lob v brance neskončil a průnik Porazila Mašek zlikvidoval včasným vyběhnutím. Ve 39. minutě je to již 0 : 3. Hornát utekl obránci a jeho přesný centr našel ve vápně Hrdličku. Ten si míč zpracoval a s pomocí tyče jej posílá za záda brankaře Pokorného. Zimerman  vyslal do samostatného úniku Porazila, ale je pískán ofsaid. Ve 44. minutě vyhrál hlavičkový souboj Matysík a míč se dostal k Michálkovi. Ten prošel přes obránce a přihrál volnému Hrdličkovi, který technickou střelou z vápna uzavírá skóre prvního poločasu.

     Druhý poločas jsme začali akcí Hornáta, který se uvolnil na pravé straně a jeho centr do vápna zakončuje v pádu Michálek vedle. Střídající Ptáček obešel obránce a na jeho přihrávku ve vápně Hornát nedosáhl. Střely Bílka, Hrdličky i Štumpfa brankou nekončí. Domácí spoléhají na rychlonohého Porazila, ale toho Hendrych s Bílkem k ničemu nepouští. Průnik Sekaniny do vápna brankou nekončí, střela jde vedle. Ptáčkek vybídl ke skórování Zvěřinu, ale ten se střelou váhal a Dufek mu míč sebral. Střídající Honetschläger  z dobré pozice střílí, ale Mašek se nenechal překvapit a střelu chytá. Po centru do vápna od Kalouska jde jeho hlavička vedle.  Průnik Linharta do vápna zastavil Bílek.  Havránek připravil šanci pro Zvěřinu, ale ten střílí vedle a Hendrych uvolnil Gündűze Ata Anila, ale tomu míč ukopl obránce na roh. Domácí se snaží vstřelit branku, ale hlavička Stolára jde vedle a Havránek nedovolil skórovat Linhartovi a ukopl míč na roh.

      Domácí Porazil své šance ke vstřelení branky nevyužil a nám se na pěkném trávníku dařila kombinace a v zakončení jsme byli rovněž lepším mužstvem. Vědomi si svého náskoku z prvního poločasu jsme předváděli pěkné akce, ale již jsme nebyli hladoví po vstřelení dalších branek. Utkání jsme odehráli bez žlutých karet a to je též úspěch. Hoši děkujeme za předvedený výkon.

     K poslednímu mistrovskému utkání nastoupíme v sobotu 15. 6. od 17:00 hodin a přivítáme na našem hřišti mužstvo TJ Dynamo Nelahozeves. Všechny vás srdečně zveme.

     „POZOR ZMĚNA“ !!!  B mužstvo sehraje své poslední mistrovské utkání na domácím hřišti rovněž v sobotu 15. 6. od  14:00 hodin proti Spartaku Průhonice B.

 

Sobota 8. 6. 2019 17:00
50 diváků Radlík 201821AA2A2506

Rozhodčí: Toužimský Jiří. 


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec