Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 9.8.2019 - Atletiko(3) výhra nad Jílovištěm...

Pátek 9. 8. 2019 19:00
90 diváků TJ Jíloviště 2019210A2A0101

Rozhodčí: Hron Karel - Kinčl Vlastislav, Šmejkal Jiří. Delegát: Nitsche Jaroslav. 

 

Branky :  75. Frank -   9. Chaloupka, 33. a 68. Michálek

Sestava : Mašek – Franc ( 74. Havránek ),  Hendrich, Pecinovský,  Stráňava –  Hornát, Novotný, Vidlička,  Michálek – Chaloupka ( 85. Zvěřina ), Matysík

 

    Utkání se hrálo po dohodě klubů již v pátek od 19.00 hodin a trenérovi Hruškovi chyběli zranění Bílek, Maňák, Kozák, Malina a Štumpf.

     Vstup do utkání jsme zvládli lépe než domácí. Dařilo se nám držet míč, a tak jsme je k ničemu nepustili. V 5. minutě se po kombinaci Chaloupky s Matysíkem dostal na velkém vápně ke střele Michálek, ale míjí branku. V 9. minutě jdeme do vedení. Vidlička kolmicí vyslal do vápna Matysíka. Ten se zbavil obránce a přihrál zcela volnému Chaloupkovi, pro kterého nebyl problém vstřelit branku – 0 : 1. Z trestného kopu Vidlička trefuje zeď a po rohovém kopu se dostal do šance Hornát, ale jeho střelu brankař chytá. V 15. minutě mohlo být vyrovnáno. Chaloupka ztratil míč a Šorna uvolnil na pravé straně Adamču, který jde sám. Vše zachránil Franc za cenu rohového kopu. Ve 25. minutě vypíchl Vidlička míč Volfovi a šel sám na brankaře Valtra. Pokusil se ho přehodit, ale ten stačil konečky prstů míč dostat mimo branku. Domácí hrozili z pravé strany odkud posílal centry do vápna Adamča. S hlavičkou Černého si poradil Mašek  a zakončení Siegla končí vedle branky. Ve 33. minutě uvolnil Vidlička na levé straně France. Ten zatáhl míč do vápna a poslal prudký centr před branku, kde se prosadil Michálek a my vedeme 0 : 2. Domácí se snaží centry do vápna překonat naši obranu, ale ta dokáže odvrátit všechny pokusy o zakončení. Ve 35. minutě se ve vápně dostal k odraženému míč Hornát, střílí, ale na brankové čáře vše zachránil Volf. Střelecké pokusy Šorna, Siegla i Janouška končí mimo branku.

     Druhý poločas na nás domácí vlétli. Siegl jde sám na Maška, ale Hendrich mu stačil jeho střelu v pádu zblokovat. Zapomněli jsme ve vápně na Janouška, který jde opět sám na Maška, ale Stráňava mu v poslední chvíli skočil do rány a zblokovanou střelu Mašek chytá. Adamča posílá z pravé strany stále nebezpečné centry a po hlavičce Černého jsme měli štěstí. Ta skončila těsně vedle.  Janoušek jde sám na Maška, ale ten jeho střelu vyráží nohou. Vybrali jsme si slabou dvacetiminutovku, ale branku se domácím vstřelit nepodařilo. To my jsme byli úspěšnější. Po faulu na Matysíka zahrává trestný kop do vápna Novotný. Na ten si naběhl Michálek a prostřeluje brankaře Valtra -  0 : 3. Domácí snižují v 75 . minutě. To se Adamča  uvolnil na  pravé straně a jeho prudký centr do vápna doráží Frank  - 1 : 3. Domácí pokračují v dobývání naší branky, ale my jsme výsledek ubránili a vezeme z horké půdy na Jílovišti zaslouženě tři body.

     Utkání se muselo diváků líbit. Hrál se oboustranně útočný fotbal. My jsme byli lepší v prvním poločase a domácí ve druhém. Musíme pochválit celé mužstvo za bojovnost v osobních soubojích a nebýt výpadku na začátku druhého poločasu, tak jsme mohli být klidnější mnohem dříve. Domácí ve druhém poločase přitvrdili, začali vyhrávat osobní souboje a dostali se do tlaku, ze kterého vstřelili pouze jednu branku a to rozhodlo. Závěr utkání jsme zvládli velmi dobře.

     Další mistrovské utkání sehrajeme na domácím hřišti  v sobotu 17. 8. od 10:30 hodin a přivítáme mužstvo SK Rakovník B. Všechny vás srdečně zveme, přijďte fandit !!!


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec