Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 21.9.2019 - Atletiko(2) výhra v Klecanech, Benfika(4) spravedlivá plichta......

Sobota 21. 9. 2019 16:30
60 diváků TJ Klecany 2019210A2A0701

Rozhodčí: Divilek Peter - Palek Michal, Sandev Viktor. Delegát: Halaš Josef.

 

Branky: 32. Smíšek –  10. a 46. Michálek, 67. Vidlička

Sestava :  Mašek –  Stráňava, Hendrych, Bílek, Maňák, –  Hornát ( 88. Havránek ), Novotný, Vidlička, Franc ( 86. Ptáček ) – Michálek, Matysík

     Domácí začali náporem a hned v 1. minutě kopali roh. K odraženému míči se dostal volný Dvořák, ale naštěstí  branku netrefil. Po dalším rohovém kopu Stráňava odblokoval Urbana a akci Smíška s Dvořákem zastavili ve vápně Hendrych s Bílkem. My jsme se rozjížděli pomaleji. Nejprve Vidlička vybojoval roh, který obrana odvrátila. V 10. minutě Hornát udržel míč před vápnem, přihrál Michálkovi, který si obhodil obránce a prostřeluje brankaře Hrkala – vedeme 0 : 1. Po faulu Stráňavy kopou domácí trestný kop. Mašek se k míči nedostal, ale Pfeifer míč do branky taky ne, ten končí vedle. Útoky se střídají na obě strany. Nám se daří držet míč a obrana si dává pozor hlavně na rychlé protiútoky domácích. Franc zastavuje pronikajícího Urbana. Maňák i Stráňava podporují naše útočné snažení a posílají centry do vápna. Michálka zastavil Tůma, po trestném kopu zahrávaném Vidličkou je pískán ve vápně Hornátovi faul. Matysík se ve vápně zbavil obránce. Místo střely zasekl míč a z následné otočky trefuje pouze brankaře. Vidličkova povedená střela těsně míjí branku. Michálek vyhrál běžecký souboj s obráncem, ale centr do vápna nikoho nenašel. Ve 32. minutě Novotný přišel při kličce o míč.  Domácím  vyšel rychlý protiútok a po centru do vápna od Mančala vyrovnává Smíšek na 1 : 1. Bílkova střela končí vedle a centr do vápna od Hornáta, Hrkal chytá. To bylo v prvním poločase vše.

     Vstup do druhého poločasu nám vyšel parádně. Stráňava vyslal přihrávkou do úniku Hornáta. Ten zatáhl míč k rohovému praporku a poslal prudký centr do vápna. Na ten si naběhl Michálek a v plném běhu trefuje přesně – vedeme 1 : 2. Průcha si vyměnil míč s Mančalem, ale do střely mu skočil Hendrych. Domácí se snaží o vyrovnání a tlačí se do vápna. Nedaří se jim finální přihrávky a míče končí za brankou. S centry do vápna si Mašek  poradil. Pak se předvedl Vidlička. První šanci ještě neproměnil. Pokusil se z hranice velkého vápna o lob, ale ten zkončil v náručí brankaře Hrkala. Jeho druhý byl úspěšný. Hornát vystihl přihrávku obránce a vypíchl míč k Vidličkovi. Ten naznačil přihrávku na Matysíka, ale prošel sám. Vyběhnutého brankaře obešel a míč posílá do sítě. V 67. minutě jdeme do vedení  1 : 3. Domácí se již k ničemu nedostali. My máme další příležitosti, ale ty neproměňujeme. Vyniká v tom Matysík, který vyřešil řadu slibných akcí nepřesnou přihrávkou a  v zakončení mu to dnes nevycházelo.

     Dnes jsme odehráli dobré utkání. Ze sestavy vypadl Kozák, kterého skolila viróza. Dařilo se celé obraně, v záloze odehráli velmi dobré utkání Hornát s Vidličkou a v útoku se dařilo Michálkovi.  Domácí přišli v průběhu druhého poločasu o zraněného Pfeifera a uznali, že dnes jsme byli lepším týmem a po zásluze jsme vyhráli. Hoši děkujeme za předvedený výkon.

     Další mistrovské utkání sehrajeme na našem hřišti  v sobotu 28. 9. od 10:30 hodin a přivítáme mužstvo SK Chlumec. Všechny vás srdečně zveme.

 

 

Sobota 21. 9. 2019 10:00
25 diváků Davle 201921AA2A0505

Rozhodčí: Kárník Jiří.

 


Kalendář akcí

Březen 2024
poútstčtsone
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec