Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 28.-29.9.2019 - Atletiko(2) výhra s Chlumcem, Benfika(5) vypálenej Radlík:)......

Sobota 28. 9. 2019 10:30
40 diváků Vestec 2019210A2A0801

Rozhodčí: Kvasnička Václav - Hron Karel, Trumpus Zbyněk. Delegát: Duchoň Ivo.

 

Branky :  77. Michálek, 87. vlastní Trčka, 90. Matysík – 75. Pouček

Sestava : Mašek – Stráňava,  Hendrich, Bílek,  Maňák, –  Hornát, Novotný, Vidlička, Franc  - Michálek , Matysík  ( 89. Kozák )

     Vítězná sestava se nemění, a tak trenér Hruška poslal do utkání stejnou sestavu jako v Klecanech.

     Začátek utkání byl z obou stran opatrný. Byl to boj o střed hřiště. Michálek nevyužil nedorozumění obránce s brankařem a po zisku míče trefuje brankaře Petáka. Ten si poradil i se střelou Matysíka. Hosté zahrozili po akci Šonky s Poučkem, ale zastavil je Hendrych. Mašek špatně rozehrál, k míči se dostal Slabihoudek, ale branku netrefuje. V 17. minutě prošel Maňák od našeho vápna až před pokutové území soupeře, přihrál Michálkovi a ten trefuje pravou  tyč.  Ve 29. minutě podnikli hosté rychlý protiútok. Bílek zůstal vzadu sám, vyhrál sice hlavičkový souboj s Kravcovem, ale  k míči se dostal Pouček a ten jde sám. Střílí, ale branku netrefuje. Ve 37. minutě Michálek vybojoval roh, který zahrával Vidlička. K odraženému míči se dostal na hranici velkého vápna Novotný. Jeho volej končí nad brankou. Hosté se ve 38. minutě dostali do vápna, kde padá Pouček. Rozhodčí píská penaltu. Mašek však předvedl fantastický zákrok a střelu Poučkovi chytá u pravé tyče. Těsně před poločasem zakončuje po akci Kravcova s Pogorilijem Slabihoudek a Pouček nastřeluje tyč. My zakončujeme Francem, který z vápna technickou střelou vysoko přestřeluje.

     Z výkopu ve druhém poločase Hornát vybojoval roh a po něm hlavičkuje Maňák, ale vedle. Střela Novotného jde vedle a Michálek míč do branky z dorážky rovněž nedostal. Hostující Pouček neprošel přes Hendrycha a Šonkovi ve skórování zabránil Mašek a jeho střelu vyráží nohou do bezpečí. V 72. minutě jdou hosté do vedení.  Na zadní tyči jsme neuhlídali Slabihoudka. Tomu Mašek ještě stačil střelu vyrazit, ale pro Poučka bylo snadné míč dostat do naší branky – 0 : 1. V 77. minutě Vidlička přihrál na hranici velkého vápna Michálkovi. Ten se kličkou zbavil obránce a prostřeluje Petáka  - 1 : 1. Pouček prošel do vápna, ale jeho centr je sražený na roh. V 85. minutě se k autovému vhazování postavil Franc. Jeho dlouhý aut do vápna zpracoval Matysík. Střílí a jeho střelu sráží do vlastní branky Trčka.  V 90. minutě Michálek poslal dlouhý míč přes celé hřiště do vápna na Hornáta. Ten míč přihrál lépe postavenému Matysíkovi , který uklízí míč k levé tyči a my jsme si oddychli - 3 : 1.  

     Dnešní utkání se muselo přítomných divákům líbit. Hosté odehráli velice povedené utkání a padli ,až jim podle mého názoru, došly síly. Hráli zodpovědně dozadu a využívali každé příležitosti k ohrožení naší branky. Stálé nebezpečí hrozilo od Poučka a jemu sekundovali nejvíce Kravcov se Slabihoudkem. Nám zachytal opět výborně Mašek a celá obrana odvrátila řadu nebezpečných akci soupeře. V záloze se dařilo nejvíce Vidličkovi a útočníci museli podstoupit řadu soubojů s říznou obranou. Vítězství bylo vybojované a všichni zaslouží pochvalu. Hoši, děkujeme.

     K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme v neděli 6. 10. od 16:00 hodin na hřiště Sokola Sedlec Prčice. Autobus od hřiště odjíždí ve 13:30 hodin. Pojeďte fandit.

 

 

Neděle 29. 9. 2019 16:30
60 diváků Vestec 201921AA2A0603

Rozhodčí: Nezhyba Milan.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec