Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 2.-3.2019 - Atletiko(2) prohra a trápení v Doksech, Benfika(2) udřená výhra s Kamenným přívozem, skvělý dorost!...

Sobota 2. 11. 2019 14:00
80 diváků SK Doksy 2019210A2A1301

Rozhodčí: Blatný Matěj - Pudil Václav, Babák Jan. Delegát: Duchoň Ivo.

 

Branky : 28.Havelka, 76. Stuchlý – 55. Michálek

Sestava : Mašek – Stráňava, Hendrych, Novotný, Maňák ( 80. Kucharik ), – Hornát, Vidlička, Štumpf, Franc ( 56. Malina ), – Michálek, Matysík

     Do utkání jsme vstoupili lépe my. Z prvního útoku zakončujeme po akci Michálka s Matysíkem, ale je z toho pouze roh. Po něm Hendrych hlavičkuje nad. Domácí odpovídají kombinační akcí a Kedroň střílí vedle. V 10. minutě připravil Michálek pro Matysíka první šanci. Přihrál mu mezi obránce a ten jde sám. Brankař Kieryk mu jeho střelu vyráží na roh. Další naše šance brankou rovněž nekončí. Maňák prošel, našel Štumpfa, ale obránce mu skáče do střely a je to další roh. Matysíkova střela jde těsně vedle. Největší šanci na vstřelení branky jsme rovněž nevyužili. Michálek zatáhl míč po pravé straně a dal ideálně Vidličkovi. Jeho střelu bravůrně vyráží Kieryk a drží čisté konto. Další střely Hornáta i Štumpfa brankou nekončí.  Hlavičku Maňákovi  brankař chytá.To domácí jsou úspěšní. Běží 28. minuta a kopou trestný kop do vápna. Máme tam pět hráčů, ale hlavou se prosazuje Havelka a domácí vedou 1 : 0. Ve 32. minutě Michálek vyhrál hlavičkový souboj  a poslal Matysíka opět samotného na brankaře. Pokusil se o kličku, obhodil si ho, ale míč směřující do branky zastavuje obránce před brankovou čarou. Domácím se povedl rychlý protiútok. Stuchlý přihrál Junkovi, ale jeho střelu Mašek chytá a průnik Böhma zastavil Maňák. To bylo v prvním poločase vše.

    Hornátův únik před pokutové území končí nepřesným centrem do vápna. Štumpf poslal centr do vápna na France, ale je pískán ofsaid. Maňák našel ve vápně Matysíka, ale tomu obránci nedovolili zakončit. Vidličkův volej brankař vyráží, Štumpfova střela z vápna neprošla přes obránce a Matysík hlavičkuje vedle. Domácí dobře brání, zahustili vápno a co prošlo na branku, to pochytal výborný brankař Kieryk. Až v 55. minutě se nám ho podařilo  překonat. Po rohovém kopu a souboji ve vápně zakončuje Štumpf. Brankař vyráží pouze k Michálkovi, který hlavou vyrovnává na 1 : 1.  Akce Junka končí střelou Maříka, ale s tou si Mašek poradil. V 76. minutě neuhlídal Maňák Stuchlého. Ten si předkopl míč a šel do vápna. Proti vyběhl Mašek, ale trochu zaváhal, a tak nakopl míč přímo do domácího útočníka. Od toho se míč odrazil do naší branky a domácí jsou do vedení 2 : 1. Tlačíme se do vápna, zakončujeme, ale nedaří se nám míč dostat do branky. Maňák si naběhl na centr od Hornáta, ale špatně míč trefil a další jeho pokus je sražený na roh. Vidličkův volej opět brankař vyráží na roh. Ještě v 88. minutě je sám před brankařem Matysík, ale opět nedává.

      Dnes jsme doplatili na neproměňování šancí. Kdybychom vedli v poločase o tři branky, nikdo by se nedivil. Ale na šance se nehraje, a tak jsme odešli zbytečně poraženi. Je potřeba říci, že největší zásluhu na domácím vítězství má brankař Kieryk, který pochytal co se dalo. Byl výborný. Obránci mu pomohli a řadu střel zblokovali a obětavě padali do střel. My jsme odehráli rovněž dobré utkání. Vytvořili jsme si řadu šancí, ale proměnili jsme pouze jednu a to je málo.

     Další mistrovské utkání sehrajeme na našem stadionu v sobotu 9.11. od 10:30 hodin a přivítáme mužstvo FC Čechie Velká Dobrá.

     B mužstvo sehraje další mistrovské utkání již  v pátek 8.11 od 19:00 hodin na hřiště TJ Jíloviště B.

 

 

Neděle 3. 11. 2019 14:00
30 diváků Vestec 201921AA2A1107

Rozhodčí: Šturc Milan.

 

 

 


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec