Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Jiří Novotný "50", vše nej bombarďáku:)

Jiří Novotný

 

V roce 2013 se starosta Vestce Tibor Švec domluvil na spolupráci s Jiřím Novotným a společně s dalšími založili Fotbalovou akademii. (Fotbalová akademie Jiřího Novotného – FAJN ). V roli šéftrenéra mládeže od té doby předává své bohaté zkušenosti mladíkům. V červnu 2014 jsme se dohodli i my a Jirka se stal součástí našeho A týmu dospělých. Společně jsme postoupili až do 1. A třídy , ve které si nevedeme špatně. Druhé místo po podzimní části a první vítězné utkání v jarní části s Jílovištěm jsme toto místo zatím udrželi.

     Úterý 7. 4. 2020, to je datum, které si připomene řada lidí. Především všichni sparťani, kteří stále vzpomínají na Jirku, který za ni odehrál 366 zápasů a vstřelil 31 branek. Nasbíral 14 titulů – český rekord a je na 8. místě v historické tabulce v počtu ligových zápasů. Za nás odehrál řadu zápasů jak za A , tak za B mužstvo a jeho výkony by měly být příkladem pro všechny ostatní hráče. Co dává 14násobnému vítězi ligy a reprezentantovi práce s fotbalovým potěrem? „ Když jsem já začínal s fotbalem, byli pro mě nejdůležitější fotbaloví trenéři a fotbalové vzory. Fotbal mě bavil a baví stále. Pokud můžu současným klukům pomoc fotbalově růst, dělá mi to radost a zároveň vidím za mou prací výsledky, medaile a poháry, v budoucnu možná i přestupy kluků do větších klubů“.

V úterý oslaví Jirka své životní jubileum a my všichni mu přejeme hlavně pevné zdraví, štěstí a ještě hodně krásných chvilek prožitých na zeleném trávníku. Jirko, díky za vše a hezky oslav své padesátiny.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec