Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 19.9.-20.9.2020 - Atletiko(3) vítězství na Mníšku, Benfika(3) vítězné drama s Jílovým......

                     FK Mníšek pod Brdy  -   TJ Viktoria Vestec   3 : 4  (  1 : 1 )

Branky :   8.Feglar, 50. Tomeček, 69. Klibáni – 26. Novotný, 63. Michálek, 73. Hendrych, 77. Štumpf

 Sestava : Mašek –  Franc, Hendrych, Pecinovský, Maňák ( 37. Hornát ) – Arnold, Novotný,  Štumpf, Matysík – Michálek, Adámek ( 88. Hlubuček )

     Do utkání lépe vstoupili domácí. V 8. minutě jdou do vedení po hlavičce  Feglara, který se ve vápně po centru z levé strany  prosadil v souboji s Hendrychem – 1 : 0. Naše snahy o zakončení končí většinou vedle a nebo se snažíme prokombinovat až do branky a zapomínáme střílet. Ve 26. minutě začal akci Michálek. Přihrál Matysíkovi a ten dlouhým pasem našel naběhnutého Novotného. Ten se zbavil obránce a obstřelil brankaře Veselého – 1 : 1. Adámek prošel až do pokutového území, ale jeho zakončení s pomocí obránce brankař chytá. Ve 35. minutě jsme měli štěstí. To Kočí zatáhl míč do vápna a přihrál na hranici velkého vápna Kindlovi, který míč netrefil. Střílejícího Feglara stačil zablokovat Hendrych a Matysík zastavil pronikajícího Lukáše Kindla.

     Druhý poločas začal akcí Michálka, který prošel po pravé straně do vápna. Střelu však stačila obrana srazit na roh. Adámek udržel míč, viděl volného Arnolda, ale jeho centr byl dlouhý. V 50. minutě Mašek nevyběhl na míč do vápna, obraně se nepovedl odkop a domácí centr do vápna v pádu proměňuje Tomeček 2 : 1. Po faulech domácích jsme kopali několik trestných kopů, ale ty všechny skončily v náručí brankaře Veselého. V 60. minutě po námi rozehraném rohovém kopu jdou domácí 3 na 1, ale zakončení Kočího končí naštěstí nad brankou. V 63. minutě kopeme rohový kop. Obránce na malém vápně špatně trefil míč hlavou a ten skončil u Michálka, který srovnává na 2 : 2. Pak zaváhal s odkopem ve vápně Hornát, k míči se dostal Klibáni a  prostřeluje Maška – 3 : 2. V 73. minutě je faulován Štumpf. Trestný kop posílá Novotný do vápna a tam se prosazuje Hendrych a srovnává na 3 : 3. Domácí jsou zaskočeni a toho využíváme v 77. minutě. To byla nejpovedenější naše akce. Míč si narazili  ve vápně  Matysík s Michálkem, který zpětnou přihrávkou našel Štumpfa. Jeho  povedená střela s pomocí tyče nás posílá do vedení 3 : 4. Závěrečný tlak domácích jsme přežili.  Kočí se uvolnil na hranici velkého vápna, ale Mašek jeho střelu dokázal vytlačit na roh. Další nakopávané míče do velkého vápna jsme dokázali ubránit. Vše mohl v nastaveném čase rozhodnout Štumpf. Arnold obešel obránce , jde sám do vápna. Nestřílí, ale nezištně přihrává zcela volnému Štumpfovi, který netrefuje branku a míč končí vedle. Poslední rohový kop domácích odvrací Matysík do bezpečí a rozhodčí píská konec utkání.

     Dnes jsme nebyli lepším týmem. Nedařilo se nám držet míč, zbytečně jsme kazili přihrávky a rozehrávání trestných kopů nám rovněž nešlo. Našich chyb v obraně domácí využili, a proto třikrát vedli. Odvážíme tři body ze hřiště, kde se nám moc nedaří a to je úspěch.

     Ve středu 23.9. hrajeme pohárové utkání v Semicích od 16:00 hodin a v sobotu 26.9. od 10:30 hodin přivítáme na našem hřišti mužstvo TJ Sokol Nové Strašecí. Všechny vás srdečně zveme.

                               TJ Viktoria Vestec B – FC Jílové B  5 : 3 ( 0 : 2 )    

Branky : 47. Novák, 61. Zavadil, 81. Silovský, 89. Bednář – 17. a 55. Nevrlý, 29. vlastní Šalát,

     Utkání hodnotí trenér Michal Chaloupka :“ První poločas byl z naší strany tragický, ale přesto jsme měli dvě tutovky z hlavy Nováka a Macůrka, ale nedali jsme je. Hosté byli v prvním poločase lepším týmem. Ve druhém jsme poslali na hřiště mladíky Silovského s Gűndűzem, zlepšili pohyb i zakončení a výsledkem byl obrat v utkání.“

      B mužstvo sehraje další mistrovské utkání na našem hřišti v neděli 27.9. od 16:30 hodin a přivítáme mužstvo SK Pikovice.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec