Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

A-tým v Příbrami bez bodu....B-tým výhra na penalty

SK Spartak Příbram - TJ Viktoria Vestec 3 : 1 ( 0 : 1 )

Branky : 47. Matějka, 61. a 63. Slepička – 31. Hornát

Sestava : Mašek – Havránek, Macůrek, Pecinovský, Hobza ( 46. Ptáček) – Hornát ( 81. Hlubuček ), Kolačný, Vidlička, Řežábek - Novák, Matysík

První poločas jsme odehráli velice dobře. Domácí začali náporem a střelu Češky Mašek chytá. Pokoušejí se dál zakončovat každou akci, ale střely létají vedle nebo nad branku. Ve 21. minutě domácí nastřelují břevno Voříškem. Ve 26. minutě jde sám na brankaře Holana Novák, ale jeho slabou střelu z hranice velkého vápna, brankař chytá. Ve 30. minutě jdeme do vedení. Vidlička uvolnil přihrávkou za obránce Řežábka, ten prošel do vápna a přihrál Hornátovi, který dává do prázdné branky – 0 : 1. Domácí zastavujeme před vápnem a daří se nám odvracet i centry do vápna. Vošmik a Slepička hlavou branku netrefují. Zahazujeme další loženku Hornátem, který po chybě Vošmika jde sám, ale střílí vedle.

Domácí prostřídali a ve 47. minutě rozhodčí nepíská ve vápně faul na Macůrka, který zůstal ležet ve vápně. Nám se nepovedl odkop a střídající Matějka vyrovnává na 1 : 1. Z domácích opadla nervozita a pěknými akcemi nás přehrávají, ale další branku nedávají. Až Slepička v rozmezí 3 minut rozhoduje zápas. V 61. minutě centr za obranu parádně trefuje k pravé tyči a po zpětné přihrávce z hranice velkého vápna v 63. minutě střílí k levé tyči a upravuje stav na 3 : 1. Další tutovku Slepička nedává a my se snažíme něco s výsledkem udělat. Na Vidličkův centr do vápna si naběhl Macůrek, ale míč byl o něco delší. Další velkou příležitost neproměňuje Matysík, když mu přihrál ve vápně Hlubuček a neprosadil se ani Řežábek, který neprostřelil domácího brankaře. Pecinovského trestný kop letí nad branku.

Dnešní utkání mělo dva odlišné poločasy. V prvním domácí tlačili, ale branku nedali. My jsme šli za stavu 0 : 1 dvakrát sami na brankaře, ale další branku jsme nevstřelili. Mohlo to být klidně 0 : 3 pro nás. Branka vstřelená domácími hned na začátku druhého poločasu zcela změnila ráz utkání. Domácím narostla křídla a předvedli řadu pěkných akcí, které zaváněly brankou. Ex ligový Slepička všem předvedl, jak se dávají branky. Nám vypomohl v obraně Macůrek a byl společně s Vidličkou nejlepší z našich.

Hodnocení zápasu – trenér Krejčík “První poločas jsme dobře bránili, dostávali se do brejkových situací, ale vstřelili jsme pouze jednu branku. Ve druhém poločase hned v prvních minutách po faulu na našeho hráče nechal rozhodčí hru běžet, kluci přestali hrát a domácí vyrovnali. Dvěma góly pak Slepička zápas prakticky rozhodl. Ještě jsme si dokázali vytvořit šance, ale stav se už nezměnil. Po zápase jsme všichni cítili, že se tady dali udělat nějaké body“.

Další mistrovské utkání sehrajeme na našem hřišti v sobotu 4. 9. od 10:30 hodin a přivítáme mužstvo FK Olympia Zdice.

 

SK Černošice - TJ Viktoria Vestec B 0 : 0 ( 0 : 0 ) pk. 1 : 4

Hodnocení trenéra Michala Chaloupky : “Na utkání jsme odjeli se čtyřmi dorostenci a odehráli jsme slušné utkání. Šance byly na obou stranách. My jsme trefili tyč a břevno , ale branka nepadla. O vítězi rozhodovaly pokutové kopy a my jsme byli úspěšnější. Šanci dostali dorostenci, brankař Chlouba dvě chytil, a tak si připisujeme do tabulky dva body.“

Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo v neděli 5. 9. od 17:00 hodin na našem stadionu a přivítáme mužstvo SK Vrané nad Vltavou.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec