Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Remíza s Chlumcem...povinné 3 body s Pikovicemi...

TJ Viktoria Vestec - SK Chlumec 3 : 3 ( 2 : 2 )

Branky : 36. a 44. Řežábek , 77. Matysík – 8. Řehák, 37. a 89. Krejča

Sestava : Mašek – Franc, Hendrych, Pecinovský, Gűndűz Ata Anil – Hornát ( 83. Ptáček ), Vidlička, Máče (76. Adámek ), Řežábek – Matysík, Michálek

Utkání začalo ve velkém tempu a útoky se střídaly na obě strany. V 8. minutě jsme zbytečně ztratili míč v rozehrávce na vlastní polovině. K míči se dostal Řehák a vymetl Maškovi levou šibenici - 0 : 1. Hosté zakončují Reiterem, průnik Šedivého včasným vyběhnutím zastavil Mašek. Řežábek využil zaváhání obránce, obešel brankaře Petáka, ale ten se stačil vrátit a centr do vápna chytá. Stálé nebezpečí je pro naši obranu rychlonohý Krejča, ale střely končí vedle, nebo je Mašek chytá. Rovněž naše zakončení Máčeho, Řežábka i Matysíka brankou nekončí. Ve 36. minutě je před vápnem faulován Michálek, rozhodčí nechává výhodu a Řežábek srovnává na 1 : 1. O minutu později jdou znovu do vedení hosté. Míč ve vápně propadl ke Krejčovi a ten nedal Maškovi šanci – 1 : 2. Ve 44. minutě si zaběhl za obranu Řežábek a trefuje pravou šibenici a vyrovnává stav na 2 : 2.

Ve druhém poločase jsme si vytvořili tlak na branku, střely létají vedle nebo nad branku. Co jde na branku, pochytal výborný Peták. V 55. minutě jsme přežili tutovku hostí. Šonka v náběhu z malého vápna překopává branku. Matysík z trestného kopu míří do šibenice, ale fantastický zákrok opět předvedl Peták a míč vyráží na roh. V 77. minutě jdeme poprvé do vedení. Michálek prodloužil míč hlavou na Matysíka a ten prostřeluje brankaře a upravuje stav na 3 : 2. Z dalších šancí se nám nepodařilo přidat další branku. Ata vybojoval míč, ale Adámek neprostřelil brankaře. Stejně se vedlo i Michálkovi a ani Vidlička míč do sítě nedostal. Při tlaku na branku se hostům podařilo v 89. minutě míč odkopnout k půlící čáře. Pecinovský nechal míč skočit , prohrál běžecký souboj s Krejčou a ten prostřelil Maška a vyrovnává na 3 : 3..

Dneska se hrál výborný fotbal o který se postarala obě mužstva. Hosté držel vynikající brankař Peták, obrana pochytala řadu střel i průniků do vápna a v útoku byl stále nebezpečný Krejča se Šonkou a Řehákem. U nás chytal spolehlivě Mašek, dobře zahráli v záloze Vidlička, Máče i Řežábek, který se střelecky dvakrát prosadil. V útoku se prosazoval Michálek, ale střelecky se mu nedařilo.

Hodnocení zápasu trenérem Krejčíkem: „ Změnou organizace hry jsme tentokrát byli v přípravné a přechodové fázi daleko přesnější a díky tomu i daleko nebezpečnější pro branku soupeře. Bohužel, ale do poločasu jsme to byli my, kteří museli dvakrát dorovnávat výsledek. V závěru zápasu by se nám nemělo stát, že v 89. minutě necháme hosty vyrovnat. Místo toho abychom míč podrželi, tak se ženeme za lepším výsledkem a zbytečnou ztrátou si necháme sebrat body. Utkání mělo svoji kvalitu i tempo a pro nás to je ponaučení do dalších zápasů. Jedna z věcí, kterou je potřeba z naší strany zlepšit, je ochota všech hráčů daleko lépe bránit.“

Další mistrovské utkání sehrajeme v sobotu 25. 9. od 10:30 hodin na hřišti TJ Sokola Klecany. Autobus odjíždí v 8:30 hodin z Průběžné ulice.

 

TJ Viktoria Vestec B – SK Pikovice 4 : 0 ( 0 : 0 )

Branky : 47. a 82. Ptáček, 63. Šalát, 85. Hornát

Utkání mělo dva rozdílné poločasy. V tom prvním jsme dobývali soupeřovu branku, ale branku jsme ještě nedali. Bylo to zásluhou naší špatné a slabé střelby v zakončení. Je však nutno říci, že hostům chytal výborně brankař Kuzhalev a zdatně mu pomáhalo všech deset hostujících hráčů.

Ve druhém poločase poslal trenér Chaloupka na plac mladíky Ptáčka, Ríšu Adámka, Bartuska a zkušeného Bednáře a ti si z unavenou obranou poradili i střelecky. Předvedli i řadu pěkných akcí, ale hostující brankař chytal opět výborně a pustil pouze čtyři branky.

Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo v sobotu 25.9. od 16:30 hodin v Krňanech.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec