Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

A-tým těsná výhra.....B-tým výhra na penalty...

TJ Viktoria Vestec - FC Čechie Velká Dobrá 1 : 0 ( 1 : 0 )

Branka : 22. Michálek

Sestava : Zvoníček – Franc, Pecinovský, Hendrych, Maňák (40. Adámek, 52. Kolačný ), – Hornát, Matysík, Michálek, Gűndűz Ata Anil – Chaloupka ( 81. Pavlišín ), Ptáček

Lépe do utkání vstoupili hosté a po akci Hrubého s Zimermanem úspěšně zasáhl brankař Zvoníček. Po střele Hrubého se míč od zad obránce odrazil pouze na roh. My jsme vyslali první střelu na branku Chaloupkou až ve 14. minutě. Ve 22. minutě je faulován Ata a k rozehrání trestného kopu se postavil Chaloupka. Našel ve vápně Michálka a ten hlavou překonává brankaře Kindla – 1 : 0. Ve 25. minutě nám píská rozhodčí malou domů. Zahraný trestný kop hlavičkuje Hrubý, ale míč do branky nedostal. Zabránil mu v tom Ata, který vyhlavičkoval míč na brankové čáře do bezpečí. Pěkná akce Chaloupky s Ptáčkem brankou nekončí a stejně si vedl i Rogers, kterému střelu chytá Zvoníček. Ve 41. minutě je faulován před vápnem Michálek. K míči se postavil Matysík a přes zeď trefuje šibenici, kterou mu fantastickým zákrokem vyráží brankař Kindl.

Ve druhém poločase to byla spíše okopávaná a hodně nepřesností na obou stranách. My jsme zahrozili Michálkem, ale opět se předvedl brankař Kindl a míč za svá záda nepustil. Rychlý Podrazil dělal naší obraně velké problémy, ale ze svých příležitostí nedokázal vstřelit branku. Spolupráce Richtera s Podrazilem brankou nekončí, míč jde vedle branky. V 59. minutě utekl obráncům Ptáček, ale byl dostižen obráncem, který mu střelu stačil zblokovat. Další naše střely Chaloupky, Michálka i Ptáčka naše vedení nezvyšují. Rovněž hosté některé slibné akce nedokázali zakončit. Pak ještě Matysík zahazuje tutovku. To Ptáčkův centr prošel až k Hornátovi, který zpětnou přihrávkou vybídl Matysíka ke skórování. Ten bohužel míč poslal pouze vedle branky.

Až zlepšený výkon ve druhém poločase nám udělal radost. Tu však kazí zranění Maňáka, Chaloupky i střídajícího Adámka, kteří utkání pro zranění nedohráli. Rozšířili již tak početnou skupinu zraněných hráčů. Hosté se opírali o výkon brankaře Kindla, kterému zdatně sekundovali Podrazil, Hrubý, Podrazil i Rogers.

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme v sobotu 9.10. od 16:00 hodin na hřiště do Nelahozevse. Autobus od hřiště odjíždí ve 13:30 hodin.

 

TJ Viktoria Vestec B - TJ Jíloviště B 3 : 3 ( 2 : 3 ) pk. 4:3

Branky: 5. a 36. Nejedlý, 66. Pavlišín – 27. Franc, 31. Wágner, 43. Lancz

Sestava : Chlouba - Malina ( 57. Silovský ), Macůrek, Šalát, Bednář – Hornát, Matysík, Kolačný, Kvasnička ( 57. Zvoníček ) – Nejedlý ( 41. Hlubuček ), Pavlišín ( 66. Gűndűz Ata Anil )

Hrál se oboustranně útočný a technický fotbal, který se diváků musel líbit. Hosté se opírali o zkušené hráče. Nestárnoucí Jiráň ( ročník 69 ) za podpory dalších zkušených hráčů ( Siegl ml., Nekola a Franc ) předváděli pěkný kombinační fotbal zakončený brankami. První poločas vyhráli a my jsme pouze dotahovali. Bylo to zásluhou Nejedlého, který vstřelil dvě branky, ale pro zranění musel střídat.

Druhý poločas poslal trenér Chaloupka na hřiště opět mladíky a ti si dokázali svým pohybem vytvořit tlak, který korunovali vyrovnávací brankou Pavlišína po pěkné kombinaci. Další branku se nám nepodařilo vstřelit, takže na řadu přišly penalty. V těch jsme byli úspěšnější, Chlouba dvě chytil, a tak jsme si připsali druhý bod.

Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo v neděli 10. 10. od 16 : 00 hodin na hřišti SK Slavia Jesenice B.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec