Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

A-tým smolná prohra...B-tým výhra v Jílovém

SK Rakovník B - TJ Viktoria Vestec 1 : 0 ( 0 : 0 )

Branka : 90+2 Holý

Sestava : Mašek – Gűndűz Ata Anil,, Hendrich, Pecinovský, Maňák ( 77. Hlubuček), – Hornát, Vidlička, Matysík, Silovský – Kolačný ( 90. Pavlišín ), Ptáček

Až v 10.minutě se něco začalo na hřišti dít. To si Hendrych jako poslední hráč dovolil dělat kličku Červenému. Ten mu sebral míč před hranici velkého vápna a jde sám na Maška. Ten jeho střelu chytá. My se dostáváme před branku sporadicky, ale centry jsou zablokované, nebo naší nepřesností o míč přicházíme. Po centru Červeného se ve vápně prosadil hlavou Krýzl, ale Maška nepřekonal. My trefujeme poprvé branku hostů až ve 20. minutě Vidličkou. Dva zahrávané trestné kopy Vidličkou a Pecinovským své adresáty ve vápně nenašly. Domácí zakončují hlavičkou Hamouze a průnik do vápna Červeným končí střelou nad branku.

Do druhého poločasu změnil trenér Krejčík rozestavení. Poslal na pravého obránce Hornáta a Atu poslal na levého záložníka. Převzali jsme iniciativu, ale z řady šancí jsme nedokázali pořádně ohrozit branku. Na dobré centry do vápna od Silovského nebo Ptáčka nedosáhli postupně Kolačný ani Matysík, takže z toho nic nebylo. Střílí Ptáček, ale jenom nad. Před vápnem dostal zpětný míč Matysík, ale do střely mu stačil skočit obránce, byl z toho pouze roh. Domácím hrál velice dobře Červený. Dvakrát utekl našim obráncům, ale Mašek vždy předvedl skvělý zákrok a držel čisté konto. Naši největší šanci měl Ata. Prošel kolem obránce, ale jeho střela skončila nad brankou. Již se zdálo, že utkání skončí nerozhodně. Hornátovi v 90+2 minutě míč utekl za postranní čáru, a byl z toho roh. Na centr do vápna si naskočil u přední tyče Holý a hlavou dává gól.

Ani se mi nechce hodnotit výkon některých hráčů, protože jsme prohráli zcela zbytečně. Nedokážeme si pohlídat konce utkání, a tak nám utíkají body mezi prsty. Je pravda, že nám chybí řada zraněných nebo nemocných hráčů a lepíme sestavu za pomocí mladých hráčů. Ti se snaží a předvádějí dobré výkony.

Poslední mistrovské utkání sehrajeme na našem hřišti v sobotu 13.11. od 10 : 30 hodin a přivítáme mužstvo TJ Sokola Nové Strašecí .

 

FC Jílové B - Viktoria Vestec B 1 : 5 ( 1 : 1 )

Branky: 8. Přeučil - 11. a 70. Bednář, 48. Matysík, 80. Adámek Richard, 85. Ptáček

Utkání začali lépe domácí a již v 8. minutě po střele Přeučila vedou 1 : 0. Hraje se oboustranně útočný fotbal a my vyrovnáváme Bednářem v 11. minutě na 1 : 1. Z dalších šancí branka nepadla.

Ve druhém poločase ve 48. minutě Matysík pěknou střelou z hranice velkého vápna nedal brankaři domácích Vavřinovi šanci a jdeme do vedení 1 : 2. Domácí Topol ani Pokorný Chloubu nepřekonali. V 70. minutě je ve vápně faulován Drášil a nařízenou penaltu proměnil Bednář – 1 : 3. V 80. minutě po pravém křídle prošel Ptáček do vápna a nezištně přihrál nabíhajícímu Adámkovi, který dává do odkryté branky na 1 : 4. Další průnik do vápna zakončuje Ptáček v 85. minutě střelou pod břevno a upravuje na konečných 1 : 5.

Druhý poločas byl z naší strany lepší a mladíci opět předvedli, že budou hrozbou i v dalších utkáních. Svojí pohyblivostí dělají obráncům velké problémy a dnes jim to vyšlo i střelecky.

Poslední mistrovské utkání sehraje B mužstvo v neděli na hřišti AFK Radlík od 13:30 hodin. Dohodli si změnu pořadatelství, a tak hrají na Radlíku.


Kalendář akcí

Březen 2024
poútstčtsone
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec