Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Zhodnocení podzimní části mistrovských soutěží

Podzimní část sezóny jsme zakončili vítězně. A mužstvo vyhrálo nad TJ Sokol Nové Strašecí 2 : 0 a celkově se umístilo na 8. místě. B mužstvo zvítězilo na Radlíku 2 : 0 a uhájilo 1.místo s náskokem dvou bodů před Všenorským SK.

Do podzimní části jsme vstoupili u A mužstva s novým trenérem Stanislavem Krejčíkem a B mužstvo vedl Michal Chaloupka. Přípravy proběhly dle plánu a podařilo se doplnit kádr o Jakuba Hobzu, Jana Řežábka, Matěje Zvoníčka a Vladimíra Máčeho. Stráňava přerušil svoji činnost a odešel na Slovensko, postrádali jsme dlouhodobě zraněného Řežábka, Hobzu, Adámka, Maňáka a Zvoníčka. Z pracovních důvodů vypadl Havránek, Michálek rovněž neodehrál vše co jsme potřebovali vinou pracovních povinností, a totéž bylo u France. Všech 15 utkání odehráli pouze Hendrych, Pecinovský a Matysík. 13 utkání odehráli Vidlička s Hornátem ,12 odchytal Mašek, 11 odehrál Gűndűz Ata Anil a 10 Kolačný s Francem. Nejvíce branek vstřelil Michálek - 7 , Matysík - 5 , Adámek – 3 a po 2 – Máče, Řežábek, Kolačný a Pecinovský. Získali jsme celkem 23 bodů za 7 vítězství, dvě remízy a 6 x jsme odešli poraženi. Zbytečně jsme přišli o body v závěrech utkání, které bychom si měli pohlídat a zbytečně o body nepřicházet. Tréninková morálka byla z počátku velice dobrá, ale postupem času účast na trénincích ochabovala. Bylo to způsobeno pracovní vytížeností hráčů , zraněními a covidem . Na některá utkání trenér musel využít řadu hráčů z B mužstva i dorostu. Je potřeba poděkovat trenérům těchto mužstev, že uvolnili své hráče pro potřeby áčka. Postupně se do zápasů zapojili i mladíci Pepa Ptáček a David Silovský. Konečné 8. místo nelze hodnotit jako úspěch, ale ani jako neúspěch vzhledem k okolnostem, se kterými jsme se museli vyrovnat.

B mužstvo je po podzimní části soutěže na 1. místě. Zvítězilo 10x, 2x remizovalo , ale zvítězilo na penalty a pouze jednou prohrálo v Jesenici. Nejvíce branek vstřelil Matysík – 7, Ptáček – 6, Nejedlý a Adámek Richard - 5 a Bednář – 3. Mužstvo bylo doplňováno hráči áčka ale i dorostu ( Ptáček, Vlasák Silovský, Adámek Richard, Lubyako, Bartusek a Holoubek ). Poděkování za velmi dobrou reprezenzaci TJ Viktoria Vestec patří všem, kteří se podíleli na těchto výsledcích.

K jedné změně přesto u mužů došlo. A to je ukončení působení trenéra Krejčíka u A mužstva. Došlo k dohodě o ukončení a to z důvodu , které jsme si vyříkali. Mužstvo převezme od ledna trenér Michal Chaloupka. Děkujeme trenérovi Krejčíkovi za odvedenou práci a přejeme novému trenérovi aby se mu práce dařila a my mu v tom budeme pomáhat.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec