Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Těsná prohra A-týmu v prvním jarním utkání...

TJ Sokol Nové Strašecí - TJ Viktoria Vestec 2 : 1 ( 1 : 0 )

Branky : 9. Mrázek, 67. Svoboda – 63. Vidlička

Sestava : Zvoníček – Pecinovský, Hendrych, Ježdík, Malina ( 57. Ptáček) – Adámek (76.Hlubuček ), Vidlička, Máče, Gűndűz Ata Anil ( 46. Novák ) – Matysík, Michálek

Utkání se nám moc nepovedlo. Naše kombinace vázla a se střelbou to bylo ještě horší. Domácím se dařilo především na pravé straně, kde unikal Sklenka a po jeho centru a závaru ve vápně se k hlavičce dostal v 9. minutě Mrázek a domácí vedli 1 : 0. Další příležitosti domácím pochytal Zvoníček. Ve 35. minutě se dostal za obranu Máče, přehazuje brankaře Klímu, ale míč končí vedle branky. Další zakončení od Mrázka jde těsně vedle a další pokusy o střely končí vedle nebo nad brankou. Ve 40 .minutě se ve slibné pozici ocitl Ata, ale jeho volej se do branky nevešel. Pak došlo ke zkratu brankaře domácích, kdy dobíhajícího Atu fauloval tak, že musela být zavolána rychlá záchranka a hráč byl převezen do nemocnice v Rakovníku na vyšetření. Rozhodčí mu nedal ani žlutou kartu a situace byla dosti vyhrocená, protože šlo o zákrok po odpískání ofsaidu ( to jsme se dozvěděli od delegáta ).

Druhý poločas začal tutovkou Sklenky, kdy šel sám na Zvoníčka, ale ten jeho pokus zlikvidoval. V 51. minutě fauloval u postranní čáry Hendrych, dostal žlutou kartu a neodpustil si kritiku rozhodčího a dostal červenou. Nám se podařilo v 63. minutě vyrovnat. Byl faulován Matysík, míč si postavil Vidlička a z poloviny hřiště poslal míč do vápna. Domácí brankař zazmatkoval, chtěl míč chytit, ale ten mu proklouzl až za brankovou čáru. Z vyrovnání jsme se moc dlouho neradovali. Domácím se podařil rychlý protiútok a centr z levé strany prošel přes celé vápno k volnému Svobodovi, který nezaváhal a dává branku – 2 : 1. Pak ještě Zvoníček zabránil jisté brance Svobodovi a chytil i dorážku Tréglovi .

V dnešním utkání výborně chytal Zvoníček, v záloze dřel Máče, ale jinak se ostatním nedařilo. Za celý zápas jsme trefili branku pouze dvakrát a to je málo.

Hodnocení utkání trenérem Michalem Chaloupkou: „ Po zrušeném zápase s Rakovníkem jsme se těšili na letošní první mistrovské utkání, do kterého jsme nevstoupili úplně zle, nic méně jsme z první standartní situace inkasovali gól. Ve středu pole jsme byli lepší na míči, domácí pouze nakopávali dlouhé míče a čekali až sami zkazíme nahrávku, aby vyrazili do brejku. Naše ofenziva pro mě byla zklamáním, nebezpeční jsme byli jen minimálně a takhle se vyhrát nedá. Nic méně musíme říct, že ještě větším zklamáním byl pro mě výkon rozhodčích, kteří nereagovali na likvidační zákrok domácího brankaře v přerušené hře a nám vyloučili Hendrycha úplně za nic a tím jsme přišli o dva hráče do dalších zápasů, kde nám budou určitě chybět, stejně jako body, které ve Strašecí určitě získat šly.“

Další mistrovské utkání sehrajeme v sobotu 26.3. od 10:30 hodin na stadionu v Dolních Břežanech, kde budeme hrát celé jaro a přivítáme mužstvo TJ Jíloviště.

B mužstvo zahájí mistrovskou soutěž utkáním v sobotu 26.3. od 15:00 hodin na hřišti Slavoje Davle.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec