Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Remíza A-týmu ve Voticích...Prohra B-týmu

SK Votice - TJ Viktoria Vestec A 2 : 2 ( 1 : 0 )

Branky : 10. Navrátil, 80. Říha - 74. Michálek, 86. Matysík

Sestava : Zvoníček – Šalát ( 81. Pecinovský ), Ježdík, Novák, Maňák – Hornát ( 65. Gűndűz Ata Anil ), Vidlička, Máče, Michálek – Matysík, Hlubuček ( 51. Řežábek )

Utkání začalo ve svižném tempu a byli jsme to mi, kdo první ohrozil branku domácích. Hornát vybojoval roh, který domácí obrana odvrátila a Vidlička vystihl špatnou rozehrávku, ale jeho střela se do branky nevešla. Domácí zahrozili po spolupráci Sládka s Říhou, ale proti byl Ježdík a vše zachránil. V 10. minutě jdou domácí do vedení. Šalát prohrál běžecký souboj na levé straně obrany, míč zatáhl Rezek a jeho přihrávka do vápna našla naběhnutého Navrátila, který nedal Zvoníčkovi žádnou šanci - 1 : 0 . Michálek z hranice velkého vápna zakončuje, ale střela byla slabá a brankař Tůma s ní neměl moc práce. Na druhé straně Novákovi sebral míč Navrátil, ale vše zachránil skluzem Maňák. Slunéčkova akce po spolupráci s Říhou brankou nekončí. Míč jim utekl za brankovou čáru. Pak se ještě Matysík po přihrávce od Vidličky dostal do vápna, ale nestačil zakončit. Ve 39. minutě je faulován před vápnem Michálek, ale trestný kop se Máčemu nepovedl, přestřelil branku.

Druhý poločas začal šancí domácích. Novák prohrál souboj s Navrátilem, který jde sám na Zvoníčka. Ten ho však vytlačil ze střelecké pozice a následná přihrávka končí ofsajdem domácích. Pak ještě Zvoníček včasným vyběhnutím ukopává míč Kramnému, který chtěl využít dlouhý výkop brankaře Tůmy. V 57. minutě jde sám na branku Říha, ale Zvoníček střelu chytá. My jsme byli lepší v kombinaci i držení míče, ale pouze od vápna k vápnu. Vše změnil v 74. minutě Michálek. Převzal míč před vápnem, zbavil se obránce a střelou k pravé tyči srovnává stav na 1 : 1. Za šest minut si domácí berou vedení zpět. Podnikli rychlou akci po levé straně a na přihrávku si do vápna naběhl Říha a hlavou dává branku. 2 : 1. Trenér Chaloupka poslal na hrot útoku Pecinovského. Ten vyhrál v 86. minutě hlavičkový souboj se Sládkem. K míči se dostal Matysík a střelou k pravé tyči srovnává stav na 2 : 2.

Dnešní utkání odehráli obě mužstva se snahou zvítězit. Domácím se dařily rychlé protiútoky,ale v zakončení nebyli úspěšní. Velkou zásluhu na tom má opět brankař Zvoníček , který jim nedovolil skórovat. My jsme domácí přehrávali , ale ve vápně nám stále chybí větší důraz při zakončení a též střelba je zatím naší slabinou.

Další mistrovské utkání sehrajeme v sobotu 9. 4. od 10:30 hodin v Dolních Břežanech a přivítáme mužstvo Spartaku Příbram.

 

TJ Viktoria Vestec B - SK Černošice 2 : 3 ( 2 : 0 )

Utkání mělo dva rozdílné poločasy. V tom první jsme vstřelili dvě branky Matysíkem a to nás asi uklidnilo natolik, že jsme se ve druhém poločase nechali zaskočit soupeřem, který po snížení na 2 : 1 ožil a z rychlých protiútoků nám vstřelil další dvě branky. Vytvořili jsme si řadu

šancí, ale zastavila nás tyč po střele Hobzy, trestný kop Chaloupky bravůrně vytáhl brankař Knoblau a zlikvidoval i další naše šance.

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždí B mužstvo v sobotu 9. 4. od 16 : 30 hodin do Vraného nad Vltavou


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec