Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Vysoké výhry A i B týmu.....

FK Olympie Zdice - TJ Viktoria Vestec A 0 : 5 ( 0 : 4 )

Branky : 7. a 40. Matysík, 23. Máče, 35. Vidlička, 56. Řežábek

Sestava : Zvoníček – Maňák ( 46. Řežábek ) , Macůrek, Ježdík, Hendrych - Gűndűz Ata Anil ( 44. Hlubuček ) - Vidlička ( 68.Kolačný ), Máče, Hornát – Matysík, Michálek

Vstup do utkání se nám povedl. Po rozehrání trestného kopu v 1. minutě Ježdíkem, střílí Vidlička, ale brankař Falc se nenechal překvapit a střelu chytá. V 7. minutě jdeme do vedení. Máče nejlépe zareagoval na odražený míč a od brankové čáry našel ve vápně Matysíka, který dává gól hlavou. Domácí zahrozili o chvilku později. Na centr zprava si naběhl do vápna Sklenář, ale Ata mu míč ukopl. V 16. minutě jde sám na brankaře Matysík, ale ten jeho střelu vyráží. Domácí posílají opět centrovaný míč do vápna, ale tam kraluje Macůrek a míč odkopává do bezpečí. Ve 23. minutě si Ježdík vyměnil míč s Vidličkou a ten kolmicí poslal do samostatného úniku Máčeho, který uklidil míč k levé tyči - 0 : 2. Domácím se přestalo dařit, nakopávali míče do vápna, ale tam naše obrana stačila všechny snahy zachytit a nic z toho nebylo. Za zmínku stojí akce Krúty se Svobodou a pak ještě střela Míky, se kterou si Zvoníček poradil. Ve 35. minutě se dostal k odraženému míči za vápnem Vidlička, nikoho nehledal a vyslal parádní střelu na branku. Míč zaplaval a prošel za záda domácího brankaře – 0 : 3. Ve 40. minutě se stav opět mění. Vidlička našel ve vápně Matysíka a ten zvyšuje naše vedení na 0 : 4. V závěru poločasu zahrozil průnikem po pravé straně Ježek, ale Maňák mu nedovolil odcentrovat.

Domácím se povedl vstup do druhého poločasu a již ve 46. minutě se dostal do vyložené šance Koželuh, ale Michálek se stačil vrátit a ukopl míč na roh. V 56. minutě Matysík navedl míč do vápna, našel volného Řežábka a ten dává na 0 : 5. Domácí se snaží o vstřelení branky. Rigo rozehrál trestný kop do vápna, ale Ježek hlavou netrefuje branku. V 65. minutě prošel Matysík obranou, ale brankaře Falce nepřekonal. Domácí Kabát střílí nad branku a Růžičkovu střelu Zvoníček chytá. V samém závěru se mezi střelce mohl zapsat i Hlubuček, který prošel do vápna, ale jeho střela olízla pouze pravou tyč domácí branky.

Dnes jsme odehráli dobré utkání. Domácí jsme k ničemu nepustili a venku jsme vstřelili pět branek. To se tak často nepovede, ale my jsme si to za předvedený výkon zasloužili. Hráče to dnes bavilo, protože na pěkném trávníku se nám dařila kombinace a byli jsme úspěšní i v zakončení. Hoši děkujeme !!!

Další mistrovské utkání sehrajeme v sobotu 23. 4. od 10:30 hodin na stadionu v Dolních Břežanech a přivítáme mužstvo FK Mníšek pod Brdy

 

TJ Viktoria Vestec B - TJ Okrouhlo 14 : 1 ( 6 : 0 )

Branky: 3x Matysík, 3x Nejedlý, 2x Řežábek, 2x Hobza, 2x Kvasnička, 1x Drášil a Dovhomelia

Sestava: Chlouba – Hobza, Vidlička, Šalát, Drášil ( 46. Dovhomelia ) – Řežábek, Kolačný, Bednář, Kvasnička ( 46.Pavlišín ) Matysík , Nejedlý

Již ze sestavy je jasné, že trenér Chaloupka neponechal nic náhodě a proti soupeři, který byl pouze tři body za námi postavil silnou sestavu. Hosté přijeli odhodláni předvést co nejlepší výkon, ale naše mužstvo jim prakticky nic nedovolilo. V prvním poločase od 15. minuty, kdy vstřelil Řežábek první branku jsme ovládli hřiště a do poločasu jsme vstřelili ještě dalších pět branek.

Ve druhém poločase jsme přidali další branky a soupeře jsme vyprovodili pěkným přídělem. V 75. minutě se hostům podařilo vstřelit jedinou branku Neužilem po pěkné akci celého útoku.

Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo v neděli 1. 5. od 17:00 hodin na hřišti SK Pikovice.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec