Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

A-tým doma za bod...Bčko prohra po obratu ve 2.půli...

TJ Viktoria Vestec - TJ Sokol Klecany 0 : 0 ( 0 : 0 )

Sestava : Zvoníček – Maňák,(17.Hlubuček),Hendrych,Šalá(71.Bartusek), Gündüz Ata Anil (59. Nejedlý), Hornát, Vidlička, Máče, Hobza – Michálek, Matysík

Hned ve 2. minutě Michálek přešel přes obránce do vápna, našel volného Matysíka, který ještě pustil míč lépe postavenému Hobzovi, ale ten trefuje brankaře Kelemena. Pak se útoky střídaly na obě strany. Průnik Maňáka skončil rohovým kopem a střely Máčeho a Matysáka šly nad branku. Hosté předváděli pěkné kombinační akce. Stálé nebezpečí hrozilo od Smíška, Průchy a Sokurenka, ale střely též končily vedle nebo nad brankou. Co šlo na bránu, tak pochytal Zvoníček. Ve 26. minutě hostující obránce zazmatkoval a přihrál míč Matysíkovi. Ten sice udělal brankaři kličku, ale místo střely na branku ještě zasekl míč a snažil se přihrát. Mančal však přihrávku zblokoval a bylo po šanci. Ve 36. minutě hosté zakončují Hrdinou, ale Zvoníček předvedl parádní zákrok a střelu vyráží. Dorážka Smíška končí nad brankou. Vidličkova ulička mezi obránce na Michálka je nepřesná a zakončení Průchy zablokoval Vidlička.

Ve druhém poločase se hraje oboustranně útočný fotbal a nutno říci, že hosté nás přehrávají a zahazují jednu šanci za druhou. Centry do vápna létají z obou stran. Šance Urbana, Hrdiny a Sokurenka vyřešil brankař Zvoníček a drží čisté konto. My hrozíme při zahrávání trestných a rohových kopech, ale hlavičky Matysíka i Hendrycha chytá výborný brankař Kelemen. V 73. minutě jde sám na Zvoníčka Průcha, ale ten jeho střelu vyráží. Těsně před koncem utkání se nám povedl rychlý protiútok, centr do vápna od Hornáta se odráží k Vidličkovi. Ten pálí, ale na poslední chvíli mu do střely skočil Bečka a střelu zblokoval.

V dnešním utkání nám hosté předvedli řadu pěkných akcí, ale v zakončení jim chybělo pověstné štěstí. Největší překážkou byl pro ně brankař Zvoníček, který pochytal co se dalo. Na druhé straně rovněž brankař Kelemen předvedl bezchybný výkon, a proto utkání skončilo nerozhodným výsledkem. Na našich hráčích, kteří nastoupili v pátek večer na Jílovišti za B mužstvo byla vidět únava, ale bojovali co mohli, abychom dosáhli dobrého výsledku.

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme v sobotu 14. 5. od 17:00 hodin na hřiště FC Čechie Velká Dobrá a autobus od hřiště odjíždí v 15:30 hodin.

 

TJ Jíloviště B - TJ Viktoria Vestec B 5 : 3 ( 1 : 3 )

Branky: 44., 56. a 80. Pospíchal, 52. A 84. Janoušek Václav – 2. Nejedlý, 7. Řežábek, 23. Matysík

Takto zhodnotil utkání trenér Michal Chaloupka: „ Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře, když jsme z prvních dvou šancí dokázali dát gól a rychle jsme vedli 2 : 0, ale hned bylo vidět,

že to nebude jednoduché utkání, když domácí měli také své šance, ale naštěstí je neproměnili. Dobře jsme drželi balón a byli schopni využít rychlost a kvality Honzy Řežábka, který se ale bohužel nešťastně zranil už ve 20. minutě a malinko nám to zkřížilo plány. Nic méně jsme vstřelili ještě jeden gól a dovolím si říct, že jsme byli lepší tým až do 40. minuty, kdy nás soupeř zatlačil a než jsem stačil říct klasickou větu, nedostat gól do poločasu, tak jsme ve 44. minutě inkasovali střelou z vápna. Do druhé půle soupeř ještě posílil a jak bývá zvykem v posledních pár letech, zápasy s rezervami týmů Jíloviště, Jesenice a Průhonice nás stojí body, bohužel jen z důvodu toho, že oni „béčko“ nepostaví. Zápas měl velkou kvalitu, která nebyla hodna zápasu 3.třídy, ale my bohužel nedokázali po dalším zranění a prostřídání dalších kluků navázat na výkon z první půle a soupeř skóre otočil. Kluky bych chtěl pochválit za odvedený výkon, byl to opravdu hezký zápas z obou stran a poděkovat Vlastovi (Vidličkovi), Vláďovi ( Máčemu ) a Vencovi ( Ježdíkovi), že pomohli béčku, když už nebylo moc kam sáhnout.“

V dalším mistrovském utkání nás čeká derby, neboť v neděli 15. 5. od 10:30 hodin přivítáme na hřišti ve Zlatníkách mužstvo SK Slavia Jesenice B. Všechny vás srdečně zveme.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec