Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

A-tým v Dobré za 3 body...Prohra B-týmu v Derby...

FC Čechie Velká Dobrá - TJ Viktoria Vestec 0 : 4 ( 0 : 3 )

Branky : 9. Hobza, 27. a 90. Matysík, 32. Máče

Sestava : Plocek – Hornát, Vidlička, Novák, Šalát ( 78. Drášil ) – Gündüz ( 73. Šalamon ), Máče, Matysík, Hobza – Hlubuček ( 66. Vlasák ), Michálek

Trenér Chaloupka postavil sestavu z hráčů, kteří byli zdraví a právem jsme byli zvědaví, jak utkání dopadne. Domácí se do nás pustili a Novák se Šalátem zasahovali v poslední chvíli před Zelenkou a Andruchovičem. My zakončujeme Michálkem, brankař Kindl střelu chytá. Se střelami Podrazila a Richtera si poradil brankař Plocek. V 9. minutě vyhrál hlavičkový souboj na domácí polovině Michálek, Matysík si zaběhl za obranu a našel ve vápně Hobzu. Ten udělal kličku ve vápně obránci a uklidil míč k levé tyči – vedeme 0 : 1. Spolupráce Zimermana s Ondráškem brankou nekončí a do střely Podrazila skočil Novák a je z toho další roh. V 18. minutě nedává branku Ata, který je sám před brankařem, ale ten jeho střelu vyráží na roh. Vše jsme si vynahradili ve 27. minutě. Vidličkova přihrávka mezi obránci prošla na Matysíka. Ten ve vápně několikrát míč zasekl a prostřelil vybíhajícího brankaře Kindla – 0 : 2 Dejčmar prošel až k brankové čáře, poslal míč do vápna na Ondráška, ale ten v pádu míč minul a Podrazil v dobré pozici pálí vedle. Ve 32. minutě si narazil před vápnem míč Máče s Michálkem a křižnou střelou na zadní tyč dává na 0 : 3. Akci Hrubého v poslední chvíli zastavil Vidlička a Andruchovičovu hlavičku Plocek chytá.

Druhý poločas začal opět náporem domácích. Ti se dostávali před naše pokutové území, centry do vápna létají z obou stran. Plocek svedl řadu vítězných soubojů s domácími útočníky a zdatně mu pomohla celá obrana, která odvrátila nebo zablokovala řadu střel. V 54. minutě trefuje Michálek břevno a Hobza připravil šanci Hlubočkovi, který střílí pouze do obránce. V 60. minutě již domácí zvedají ruce. K dalšímu centru do vápna se nedostal včas Plocek a lobem ho přehodil Richter. Novák však bravůrním zákrokem na brankové čáře míč stačil uklidit do bezpečí. Domácí hráli opravdu dobře, kombinovali a vytvářeli si i brankové příležitosti, které však neproměnili. Vidličkova výstavní střela končí na břevnu. V 90. minutě jde míč od Vidličky na Vlasáka, ten uvolnil Matysíka, který jde sám proti brankaři. Tentokrát nikoho nehledá přihrávkou a dává gól - 0 : 4.

V dnešním utkání se hrál útočný fotbal. Domácí byli pohyblivější, předvedli řadu pěkných kombinací, ze kterých se jim nepodařilo vstřelit branku. My jsme odehráli dobré utkání, ale částečný výpadek soustředění z kraje druhého poločasu by se nám mohl v dalším utkání vymstít. Naše obrana s brankařem Plockem zlikvidovala řadu šancí domácích obětavými zákroky. Hoši děkujeme.

Další mistrovské utkání nás čeká v sobotu 21. 5. od 10:30 na domácím hřišti v Dolních Břežanech a přivítáme mužstvo TJ Dynama Nelahozeves. Všechny vás srdečně zveme.

 

TJ Viktoria Vestec B - SK Slavia Jesenice B 0 : 4 ( 0 : 0 )

Branky: 55. a 70. Bureš, 59. a 69. Novotný Dominik

Utkání mělo dva rozdílné poločasy. V tom prvním byla hra vyrovnaná a příležitosti ke vstřelení branky měla obě mužstva. Nás podržel brankař Chlouba, který se vytáhl při střele Jiřího Novotného a zlikvidoval i šanci Kolářovi, který na něho šel sám. Hosty též držel brankař Rada, ale především jsme se neprosadili ve vápně a ze šancí jsme žádnou neproměnili.

Ve druhém poločase se v rozmezí 55. – 59. minuty podařilo hostům vstřelit dvě branky. My jsme mohli snížit po rohu Šaláta, na který si na přední tyč naběhl Nejedlý, ale pouze lízl míč hlavou a ten skončil za brankou. Pak ještě mohl vstřelit branku Hobza, ale proti byl brankař Rada, který jeho střelu chytil. Hosté vstřelili další dvě branky a zaslouženě za výkon ve druhém poločase vyhráli.

Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo v sobotu 21. 5. od 17: 00 hodin na hřišti Všenorského SK.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec