Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Plný počet bodů obou týmů trenéra Chaloupky....

TJ Viktoria Vestec - SK Doksy 1 : 0 ( 0 : 0 )

Branka : 55. Matysík

Sestava : Zvoníček – Ptáček, Hendrych, Poledník, Hobza – Hornát, Máče (73. Vlasák), Vidlička, Matysík – Adámek Ondřej (61. Štěpánek), Silovský ( 61. Adámek Richard)

Již v 1.minutě střílí Matysík, ale brankaře Kieryka neprostřelil. Silovský prošel před obránce a na jeho centr do vápna si naběhl Ptáček a hlavou zakončuje těsně nad. Hosté posílají Kostkou centr do vápna, ale Větrovec hlavou též branku netrefuje. Útoky se střídají na obě strany, ale v zakončení se neprosazuje Ptáček, Máče ani Matysík, který prošel do vápna, ale jeho kličku vystihl obránce a je z toho pouze roh. Ve 23. minutě střílí z vápna Galbavý a Zvoníček vyráží na roh. Ve 38 minutě si za obranu naběhl Hobza, ale míč byl dlouhý , takže pouze odkop od branky. Böhmovi sebral míč Silovský, poslal kolmici na Ptáčka, který prošel přes dva obránce. Centr našel Matysíka, ale ten v pádu míč netrefuje. Když ve 40. minutě trefuje Galbavý z trestného kopu pouze zeď, jde se do šaten za nerozhodného výsledku 0 : 0.

Po přestávce postupuje středem hřiště sám Máče, ale přihrávka se mu nepovedla, takže z toho nic nebylo. Matysík uvolnil Silovského, jeho střela je sražená k Hobzovi , ale ten branku přestřeluje. Poledník váhá s rozehrávkou, míč přihrál Větrovcovi, ale ten místo střely přihrává Böhmovi do ofsaidu. V 55. minutě prošel Máče kolem obránce a od postranní čáry poslal prudký centr do vápna. Tam se prosazuje Matysík a posílá nás do vedení 1 : 0. Šance Galbavého i střely Větrovce a Chaloupky pochytal Zvoníček. Střídající Richard Adámek zakončuje ve slibné šanci, ale střelu Kierik chytá. S centrem do vápna od Fišera si Zvoníček poradil a do střely Galbavého padá Matysík. Závěr utkání se nám povedl. Vlasák udržel řadu míčů v soubojích s obránci, zdatně mu pomáhal střídající Štěpánek i Richard Adámek. Zkušení Hendrych,Vidlička, Máče a Matysík dirigovali mladé hráče a vybojovali cenné vítězství.

Hosté odehráli velice slušné utkání. Předčili nás v tvrdosti, ale v zakončení se jim nedařilo, a proto odešli poraženi. Proti byl Zvoníček, který za svá záda nic nepustil. Naši hráči zaslouží pochvalu za obětavost a bojovnost. Výborně chytal Zvoníček, dařilo se Hobzovi. Dorostenci, kterým dal příležitost trenér Chaloupka příkladně bojovali a předvedli i řadu pěkných akcí. Poledník, Silovský, Ptáček i Richard Adámek v létě doplní náš zdecimovaný hráčský kádr a právem budeme zvědaví, jak si povedou v dalších utkáních.

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme v sobotu 11.6. od 17.00 hodin na hřiště SK Baníku Libušín. Odjezd autobusu od hřiště je v 15:00 hodin.

 

Spartak Průhonice B – TJ Viktoria Vestec B 2 : 4 ( 1 : 2 )

Branky : 7.Szatmari, 68. Deré – 25. a 51. Matysík, 27. Vlasák, 60.Nejedlý

Sestava: Chlouba – Dovhomellia ( 81. Hanáček ), Poledník, Macůrek, Bednář – Gündüz Ata Anil (46. Kvasnička ), Drášil ( 59. Hlubuček ), Matysík, Vlasák – Silovský, Nejedlý

Do vedení se dostali domácí v 7. minutě po střele Szatmarii. My jsme srovnali stav utkání po rohovém kopu Silovského, na který si na první tyč naběhl Matysík a hlavou nedal šanci brankaři Keselimu 1 : 1. Ve 27. minutě si na dlouhou přihrávku za obranu naběhl Vlasák, jde sám a prostřeluje brankaře – vedeme 1 : 2. Další příležitosti na obou stranách brankou nekončí, a tak poločas vyhráváme.

Ve druhém poločase se v 51. minutě Matysík ve vápně zbavil obránce a zvyšuje na 1 : 3 a v 60. minutě povedenou střelou pod břevno zvyšuje Nejedlý na 1 : 4. Domácí nevyužili své šance. Chlouba vychytal Szatmariu, který na něho šel sám. Nebezpečí hrozilo po rohových kopech, ale hlavičky šly vedle, nebo nad branku. I my jsme další šance ke vstřelení branky nevyužili. Naše vítězství bylo zasloužené, předvedli jsme bojovný výkon. Domácím docházeli ve druhém poločase síly, a tak vítězství bylo naše.

Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo v neděli 12. 6. na hřišti ve Zlatníkách od 17:00 hodin a přivítáme mužstvo FC Jílové B.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec