Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Prohra oslabeného A-týmu...Výhra B-týmu..

SK Baník Libušín - TJ Viktoria Vestec 4 : 0 ( 1 : 0 )

Branky : 17. a 71. Jechumtál, 62. Fujdiar, 63. Křenek

Sestava : Chlouba – Hornát, Novák, Hendrich, Zvoníček ( 87. Malina ), Gündüz Ata Anil, Máče, Matysík, Hlubuček ( 66. Chaloupka), Silovský, Štěpánek ( 76. Macůrek )

Do utkání vstoupili lépe domácí. Jechumtála zastavuje Hendrich , Křenkův míč do vápna odvrací Novák na roh a Kaválkova rána končí nad brankou. Máče se dostal na hranici velkého vápna, ale přihrávka na Silovského skončila za brankovou čarou. Pak se o střelu pokusil Novák, ale ta šla vysoko nad. V 17. minutě jdou domácí do vedení. Houha se uvolnil přes Zvoníčka a poslal prudký centr do malého vápna. Novák minul míč a ten pěkně trefuje Jechumtál – 1 : 0 . Chlouba chytil střelu Fujdiara a ještě stačil pádem pod nohy zabránit ve skórování Kreisingerovi. Máče lobem za obranu poslal do šance Štěpánka, ale ten míč špatně trefil, takže brankař Poráčanin slabou střelu chytá.

Ve druhém poločase si Štěpánek naběhl na dlouhý míč za obranu, ale v poslední chvíli vše zachránil Abrhám. Dlouhý míč za obranu tentokrát poslal Novák na Matysíka, ale toho zradilo zpracování a míč skončil v rukách brankaře. V 62. minutě se snažil Hendrich vyvést míč na polovinu hostí. Míč mu však sebral Kaválek, vyslal do samostatného úniku Fujdiára a ten prostřeluje Chloubu – 2 : 0. O minutu později jsme přišli o míč ve středu pole, následoval dlouhý míč na Jechumtálka, ten přihrávkou ve vápně našel Křenka a bylo to 3 : 0. My jsme byli dobří v kombinaci, ale do vápna nás domácí nepouští. Ata nastřeluje po přihrávce od Matysíka pouze padajícího obránce a Chaloupkův pokus z otočky končí nad brankou. To domácí po rychlém protiútoku dávají ještě jednu branku. Jechumtálek jde sám na Chloubu , první střelu vyráží, ale dorážku již ne 4 : 0. V 79. minutě trefuje Abrhám tyč.

V dnešním utkání jsme od druhé vstřelené branky tahali za kratší konec. Domácím se začala dařit kombinace a my jsme s výsledkem chtěli něco udělat. Tak jsme útočili, ale nestačili jsme se vracet a domácí toho využili a pohodlně stříleli další branky. Chlouba v brance dělal co mohl a pochytal řadu dalších příležitostí domácích.

Poslední mistrovské utkání sehrajeme v sobotu 18. 6. od 10:30 hodin na hřišti v Dolních Břežanech a přivítáme mužstvo TJ Kovohutě Podlesí.

 

TJ Viktoria Vestec B - FC Jílové B 7 : 5 ( 5 : 3 )

Branky: 6. Matysík, 18. Ptáček, 27.,30. a 45. Hobza, 70. Hlubuček, 90. Macůrek – 34. Janošov, 39.,45, a 55. Nevrlý, 90. Topol

Utkání se povedlo oběma týmům a spíše hokejový výsledek byl vyústěním pěkných akcí a branek na obou stranách. Byly k vidění pěkné fotbalové akce na každé straně. U nás Hobza a u soupeře Nevrlý vstřelili po třech brankách. Oba brankaři jak Chlouba, tak Héč předvedli

řadu skvělých zákroků. Takže chválíme oba soupeře, hrál se útočný fotbal a řada dalších šancí brankou neskončila. Nebezpeční byli u soupeře hlavně střelecky disponovaný Nevrlý a zdatně ho doplňoval Topol.

Poslední mistrovské utkání sehraje B mužstvo v neděli od 17:00 hodin na domácím hřišti ve Zlatníkách a přivítáme mužstvo AFK Radlík.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec