Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Příprava na novou sezónu 2022 – 2023

V úterý 19.7. začala příprava fotbalistů Vestce pod vedením trenéra Michala Chaloupky. Pomáhat v přípravě mu bude nově asistent trenéra David Mestek.

Podařilo se nám doplnit kádr o Richarda Kaloda z SK Benešov, Jiřího Ježdíka ze Žebráku a v jednání je brankař Petr Víšek z MFK Dobříš. Ve Vestci končí na vlastní žádost brankař Matěj Zvoníček , který se vrací do Slavoje Vyšehrad a rovněž trenér Chaloupka souhlasil s ukončením spolupráce s brankařem Matyášem Plockem, který se vrací do Pyšel. Na konci minulé sezóny nám chyběla řada hráčů, kteří byli zraněni , ale nyní můžeme konstatovat, že jsou všichni zpět a zapojili se do přípravy. Ta probíhá na stadionu ve Vestci a dojednaná jsou tři přípravná utkání:

Neděle 24.7. SK Hostivař – TJ Viktoria Vestec 2 : 1 ( 2 : 0 )

Sobota 30.7. od 10:15 hodin FC Háje JM – TJ Viktoria Vestec – hřiště FC Háje  1 : 0  ( 0 : 0 )

Neděle 7.8. od 18:00 hodin SK Olympie Dolní Břežany – TJ Viktoria Vestec – hřiště Dolní Břežany

Do nového soutěžního ročníku nás SKFS zařadil nově do B skupiny. To by byl značný zásah do financí klubu, neboť by nás čekali dlouhé cesty za soupeři. Veškerá jednání se svazem byla neúspěšná, tak jsme využili poslední možnost se domluvit s některým klubem, který je v A. skupině. To se nakonec podařilo a díky ochotě FC Pšovka Mělník, jsme si skupiny vyměnili, což nám potvrdil i svaz. V A. skupině zůstalo osm mužstev a dalších osm je nových, takže nás čekají zdatní soupeři a my se musíme co nejlépe připravit abychom uspěli.

Mistrovskou soutěž začneme druhým kolem v sobotu 13.8. od 10:30 hodin na hřišti v Dolních Břežanech a utkáme se s FC Kosoř. Děkujeme vedení SK Olympie Dolní Břežany, se kterou jsme se dohodli na pronájmu travnatého hřiště pro podzimní část.

Nám nezbývá, než si přát, aby příprava proběhla bez problémů a dobře jsme se připravili a úspěšně vstoupili do nového soutěžního ročníku.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec