Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Historická výhra v úvodním zápase nového ročníku...

TJ Viktoria Vestec - FK Kosoř 8 : 1 ( 4 : 1 )

Branky : 4., 22. a 80. Matysík, 26., 50. a 62. Kalod, 32.Říha p.k., 68. Máče – 30. Křemen

Sestava : Víšek – Hlubuček, Ježdík Václav, Hendrych, Maňák ( 62.Novák ) - Říha, Matysík, Vidlička, Ježdík Jiří ( 46. Hobza ) – Kalod, ( 75. Pecinovský ), Máče

Vstup do utkání se nám vydařil. Matysík se ve 4.minutě dostal za obranu a přehodil vyběhnutého brankaře Němčanského – 1 : 0. Hosté odpovídají střelou Slunéčka, ale ta končí nad. Průnik Křemena do vápna zastavuje Hendrych. Útoky se střídají na obě strany. Hosté zakončují Vampolou, Křemenem a Slunéčkem, ale brankař Víšek je pozorný a vše chytá. Hosté postupně přežili závary po pěkných akcích Máčeho a Říhy. Střelu Kaloda brankař chytá. Ve 22.minutě dostal Říha pěknou přihrávku mezi obránce, navedl míč do vápna a poslal pěkný centr na Matysíka, který hlavou zvyšuje na 2 : 0. Novotného trestný kop odkopává do bezpečí Václav Ježdík. Po akci Máčeho s Jirkou Ježdíkem se k míči dostal Vidlička. Jeho centr do vápna zakončuje hlavou Kalod a je to 3 : 0. Ve 30.minutě nachytal Křemen brankaře Víška. Ten na jeho výstavní dalekonosnou střelu nedosáhl a míč zapadl do branky 3 : 1. Máčeho průnik ve 32. minutě do vápna je zastaven pouze za cenu faulu a následnou penaltu bezpečně proměnil Říha – 4 : 1. Hosté zahrozili po trestném kopu Dlouhého a centr do vápna se stal kořistí Víška. Pak ještě Jirka Ježdík prošel až do vápna, ale v poslední chvíli mu míč sebral Křemen.

Začátek druhého poločasu vyšel lépe hostům, ale v zakončení se jim nedařilo. Matysík prošel v pokutovém území až k postranní čáře. Jeho centr zakončuje Hobza ve skluzu a dává další branku. Je však máván ofsaid, takže branka neplatí. V 50. minutě se po rohovém kopu Vidličky ve vápně prosazuje Kalod a dává hlavou na 5 : 1. V 62. minutě je to opět Kalod, který zvyšuje již na 6 : 1. Střelecké pokusy Slunéčka i hlavičky Vampoly Víšek za svá záda nepouští. V 68. minutě obehrál obránce Říha, poslal míč na naběhnutého Máčeho a ten střelou k pravé tyčce dává další branku - 7 : 1. Další zakončení hostů brankou rovněž nekončí. Křemen je odblokován Hendrychem, a hlavičky Růžičky jdou vedle branky. Zakončení Pekárka Víšek chytá. Novákův průnik končí rohovým kopem. Na Říhův centr si naběhl Matysík a hlavou upravuje na konečných 8 : 1.

Dnešní utkání se muselo divákům líbit. Škoda, že jich přišlo opravdu málo. Byly k vidění pěkné akce na obou stranách a devět branek nepadá každé utkání. Musíme našim hráčům poděkovat za předvedený výkon. Chtěli se proti účastníkovi krajského přeboru předvést a to se jim podařilo. Střelecky se dařilo hlavně Kalodovi a Matysíkovi, oba vstřelili po třech brankách. Hoši děkujeme za předvedený výkon a doufáme, že jste si něco nechali na další utkání.

Další mistrovské utkání sehrajeme v sobotu 20.8 od 17:00 hodin na stadionu TJ LIGNET Milín. Autobus odjíždí od stadionu v 15:15 hodin.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec