Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Zápas A-týmu odložen...Benfika dominovala v derby s Jesenicí

TJ Viktoria Vestec B - SK Slavia Jesenice B 4 : 1 ( 2 : 1 )

Branky : 20. Silovský, 37. Matysík, 79. Vlasák, 86. Bartusek – 9. Novotný Dominik

Sestava: Chlouba– Hobza, Hendrych, Pecinovskáý (59. Malina) , Franc – Drášil ( 59. Pavlišín ), Matysík, Vidlička, Silovský (77. Chaloupka ) – Nejedlý ( 77.Bartusek ), Bednář( 66. Vlasák ).

Do první šance jsme se dostali my, ale Matysíkovi je pískán ofsaid. To hosté ze své první šance jdou do vedení. V 9. minutě Dominik Novotný dostal přihrávku za obranu. Chlouba nevyběhl a tak měl Dominik Novotný snadnou práci. Kličkou obešel brankaře a hosté vedou 0 : 1. Ve 20. minutě je vyrovnáno. Franc po pravé straně zatáhl míč do vápna a poslal prudký centr před branku. Míč prošel až na zadní tyč kam si naběhl Silovský a prostřeluje brankaře – 1 : 1. Hraje se útočný fotbal, my zakončujeme Nejedlým a Matysíkem , hosté Jirkou Novotným a Kadlecem.

Druhý poločas začal střelou Kadlece, ale ta šla nad branku. V 58. minutě Franc našel centrem ve vápně Bednáře, ale jeho střela se do branky nevešla, přestřelil. Po přihrávce od Matysíka dostal Bednář další možnost ke skórování, ale po kličce obránci mu míč utekl za brankovou čáru. Hosté zahrávají trestné kopy po našich faulech. Kadlec trefuje zeď a druhý pokus jde vysoko nad branku. Jirka Novotný též branku přestřeluje. Nejedlého šanci chytil včasným vyběhnutím a pádem pod nohy brankař Blažek. V 79. minutě využil nepřesnosti v obraně hostů Pavlišín, vybojoval míč, přihrál Vlasákovi, který pěknou střelou zvyšuje naše vedení na 3 : 1. Pak se dvakrát vrhl proti střelám Kadlece Vidlička a nedovolil , aby míč prošel až ke Chloubovi. Ten se při zákroku zranil, ale dochytal utkání do konce a další střely za svá záda nepustil. Hobza prošel do vápna, přihrál Vlasákovi, ale ten střílí vedle. To nejlepší jsme si nechali na závěr. V 86. minutě akce začala u Matysíka. Ten přihrál do vápna Vlasákovi, který naznačil střelu, ale ještě přihrál zcela volnému Bartuskovi, který dává do prázdné branky na 4 : 1.

Dnešní utkání se muselo přítomným divákům líbit. První poločas byl vyrovnaný, ale ve druhém se projevila větší touha našich hráčů zvítězit a oplatit hostům minulou porážku. Pochválit musíme všechny naše hráče za bojovnost a těšit se na další utkání. Hoši děkujeme!!!!

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme v neděli 28. 8. od 13:30 hodin do Dolních Břežan.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec