Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

A-tým i Benfika slaví výhru...

TJ Viktoria Vestec - TJ Kovohutě Podlesí 4 : 0 ( 2 : 0 )

Branky : 3. Kalod, 14. Máče, 67. Říha, 88. Matysík

Sestava : Víšek – Hobza, Václav Ježdík ( 67. Ptáček ), Hendrych, Maňák ( 74. Hlubuček ), - Říha, Matysík, Vidlička, Jiří Ježdík ( 76. Silovský ) – Kalod, Máče

Do utkání jsme vstoupili aktivně a hned na začátku jsme zahrávali dva rohové kopy. Ve 3.minutě Jirka Ježdík z druhého rohového kopu našel ve vápně Kaloda a ten hlavou překonává brankaře Boudníka - 1 : 0. Následovaly střely Máčeho a Kaloda , ale ty brankou nekončí. Samostatný průnik Vidličky, kterého poslal přihrávkou do šance Jirka Ježdík, končí střelou nad branku. Hosté zahrozili Havelkou, ale Maňák ho zastavil faulem. Zahraný trestný kop odvrátila naše obrana, takže střela k Víškovi neprošla. Ve 14. minutě převzal Kalod dlouhý míč, prostrčil ho do vápna Jirkovi Ježdíkovi. Jeho střelu brankař vyrazil, ale proti dorážce Máčeho  již neměl šanci – 2 : 0. Kombinace Mezery s Havelkou končí střelou, kterou Víšek chytá. Poradil si i se střelou Jiránka. My zakončujeme postupně Jirkou Ježdíkem, Matysíkova hlavička končí vedle branky, střelu Máčeho i Kaloda brankař Boudník chytá. Hosté ve 43. minutě mohli snížit stav utkání, ale proti byl Víšek. Zlikvidoval střelu z bezprostřední blízkosti Mezerovi, kterému připravil šanci Jiránek. Maňákovi průniky podél postranní čáry a jeho centry do vápna obrana stačila odvrátit.

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. Havelka hledal přihrávkou Šrajna, ale míč mu utekl za brankovou čáru. Po rozehraném trestném kopu do vápna Valtou, míč prošel přes celou branku. To nás probudilo, a tak následovaly pěkné akce se zakončením od Jirky Ježdíka, Máčeho, Vidličky a Říhovi je pískán v dobré pozici ofsaid. V 68. minutě Kalod udržel vepředu míč, naběhl si Jirka Ježdík. Zatáhl míč do vápna a zpětnou přihrávkou našel Říhu, který střelou přes celou branku zvyšuje na 3 : 0. Pak Maňák po přihrávce od Vidličky našel volného Hobzu, ale jeho střela šla pouze do boční sítě. Hanáček centruje do vápna na Mezeru, ale jeho zakončení Víšek chytá a poradil si i s nabíhajícím Jiránkem, kterého do šance poslal Vohradský. Hobzovy akce končí další brankou. V té první pronikl do vápna, ale zpětná přihrávka nikoho nenašla. Při té druhé to byla asi nejhezčí akce zápasu. V 88. minutě ho Ptáček uvolnil přihrávkou za obránce. Zatáhl míč k postranní čáře a posadil ho na hlavu naběhnutého Matysíka - 4 : 0.

Dnešní utkání jsme odehráli zvláště v prvním poločase velice dobře a nebýt brankaře Boudníka, který pochytal řadu střel, asi bychom nevedli o poločase pouze 2 : O . Třetí branka nepřicházela a hosté podnikali řadu nájezdů na naši branku, ale zakončení končila na našich obráncích nebo v rukách pozorného brankaře Víška. Ani za nepříznivého stavu hosté nepolevili a donutili nás bojovat až do konce utkání. Hoši děkujeme za předvedený výkon.

Ve středu 31.8. od 18:00 hodin dohráváme utkání 3. kola TJ LIGNET Milín – TJ Viktoria Vestec, které bylo odložené pro nezpůsobilý terén a v sobotu 3. 9. zajíždíme do Králova Dvora, kde se utkáme s B mužstvem od 17:00 hodin.

SK Olympie Dolní Břežany B - TJ Viktoria Vestec B 1 : 4 ( 0 : 0 )

Branky : 46. Ptáček, 55. a 88. Bednář, 86. Matysík – 72. Figel

Sestava : Chlouba – Malina, Macůrek ( 63. Hobza ) Pecinovský, Novák – Hlubuček ( 58. Pavlišín ), Matysík, Chaloupka ( 46. Šalát ), Silovský – Ptáček, Bednář

V prvním poločase se hrál útočný fotbal. My jsme neproměnili šance Bednářem, střely Chaloupky i Matysíka šly vedle branky a další šance pochytal velmi dobrý brankař Petr. Domácí hrozili rychlými protiútoky a největší nebezpečí hrozilo od Motyčky a Bražiny. Branka ale nepadla, a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu.

Ve 46. minutě střídající Šalát přihrál Ptáčkovi, který vymetl pravou šibenici a my vedli 0 : 1. Domácím vázla kombinace a průnikové přihrávky nenacházely adresáta. V 55. minutě se dostal k míči ve vápně Bednář a prostřelil brankaře – 0 : 2. Domácí se pokoušeli ze standartních situací a rohových kopech ohrozit branku, ale Chlouba chytal s přehledem a dobře mu pomáhala i celá obrana. V 72. minutě se domácím povedl rychlý protiútok a Figel jde sám na Chloubu. Ten zůstal stát v pokutovém území, nevyběhl a domácí snižují na 1 : 2. Dál se snažili o vyrovnání, ale my jsme v 86. minutě po stříleném centru Ptáčka zásluhou Matysíkovi hlavičky, znovu odskočili na 1 : 3. A ještě v 88. minutě po faulu na Šaláta před vápnem jsme zvýšili parádní střelou přes zeď opět Bednářem – 1 : 4.

Bylo to vyrovnané utkání, ale my jsme byli fotbalovější a to rozhodlo. Dostali jsme sice pět žlutých karet za kecání, ale na to jsme si již zvykli, protože to jsou jedni a ti samí hráči. Vezeme další body a hoši děkujeme za předvedený výkon.

Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo v neděli 4. 9. od 17:00 hodin ve Zlatníkách a přivítáme mužstvo TJ Jíloviště B.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec