Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

A-tým opět nezaváhal...Benfika remizovala s Jílovištěm B

FK Králův Dvůr B - TJ Viktoria Vestec 2 : 6 ( 2 : 2 )

Branky : 7. Václav Ježdík, 32. a 59. Michálek, 57. Šavel, 82. Máče, 86. Říha – 41.Kočí, 46. Bíba

Sestava : Víšek – Maňák (82. Štěpánek),Václav Ježdík,(62. Ptáček ),Vidlička (77. Pecinovský ), Silovský ( 50. Šavel),– Říha, , Matysík, Máče, Jiří Ježdík – Kalod,( 82. Vlasák ), Michálek

Do utkání jsme vstoupili lépe než domácí. Těm se na začátku povedl rychlý protiútok Bíbou, ale Říha ho zastavil ve vápně. To my jsme ohrožovali domácí od samého začátku. Nejprve Václav Ježdík dlouhým pasem do vápna hledal Kaloda s Michálkem, ale centr byl dlouhý. Vše si vynahradil v 7. minutě, kdy se dostal na roh velkého vápna a poslal prudký centr do vápna. Na ten si naběhl Jirka Ježdík a hlavou nedal brankaři Kovaříkovi žádnou šanci – 0 : 1. Vrba s Bicanem Víška neohrozili, střely končí nad brankou. Ve 22. minutě jde po uvolnění od Kaloda, Máče sám na branku, ale místo střely špatně přihrál a bylo po šanci. Po spolupráci ve vápně mezi Svobodou a Bicanem je pískán ofsaid. Ve 32. minutě si Michálek naběhl mezi obránce, dostal od Vidličky přesnou přihrávku a střelou k pravé tyči zvyšuje naše vedení na 0 : 2 . Domácí zahazují tutovku ve 36. minutě. Na pravé straně prošel Rešl, ale Bíbu zradilo zakončení. Ve vyložené šanci překopl branku. Ve 41. minutě domácí snižují. Silovský ve vápně prohrál souboj s Kočím a ten obloučkem přehazuje Víška - 1 : 2. Ve 45. minutě jsme zbytečně ztratili míč na polovině hostů, následoval rychlý protiútok po pravé straně a Bíba se tentokrát trefuje přesně – 2 : 2.

Ve druhém poločase jsme chvilku pokračovali v tom, co vedlo k vyrovnání. Řada přihrávek nenacházela spoluhráče, nepřesně jsme zakončovali, nebránili jsme. Vysvobodil nás Kalod, v 57. minutě. Obešel obránce a poslal od postranní čáry do vápna přesný centr na Šavela, který svůj první start za A mužstvo, zakončil střelou z voleje a posílá nás do vedení 2 : 3. To nás doslova nakoplo, protože za další dvě minuty to je již 2 : 4. Po Říhově rohovém kopu se hlavou trefuje podruhé Michálek - 2 : 4. V 68. minutě spolupráce Rešla s Bicanem končí rohovým kopem a po něm Matějka neprostřelil Víška, ten jeho střelu vyráží a poradil si i s dorážkou Janků. Bíba se uvolnil přes Ptáčka, přihrál Kočímu, ale ten branku přestřeluje. V 82. minutě se k odraženému míči dostal za vápnem Máče a prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 2 : 5. V 86. minutě si Říha navedl míč na hranici velkého vápna a technickou střelou posílá míč do pravé šibenice – 2 : 6. Poslední slovo měli domácí, ale Bíba střílí vedle.

V dnešním utkání jsme odehráli výborný začátek, ale rozhodil nás faul na V.Ježdíka, kterému dopadl na nohu po hlavičkovém souboji domácí hráč. Přestali jsme hrát, zbytečně jsme diskutovali s rozhodčím, který nic nepísknul a nesoustředili jsme se na hru. Jinak jsme po třetí vstřelené brance domácím nedali šanci, aby zopakovali to, co se jim povedlo v první půli. Do zápasu naskočili i mladíci z lavičky a připsali si další start za A mužstvo. Hoši děkujeme za předvedený výkon.

Další mistrovské utkání sehrajeme v sobotu 10. 9. od 10:30 hodin a v Dolních Břežanech a přivítáme mužstvo SK Slaný B.

TJ Viktoria Vestec B - TJ Jíloviště B 3 : 3 ( 2 : 2 ) pk. 4 : 5

B mužstva sehrála dobré utkání a o výsledku musely nakonec rozhodnou pokutové kopy. My jsme od začátku utkání dobývali branku soupeře a on nás potrestal tím, že ze svých šancí dokázal střílet branky. V rozmezí 15.-17. minuty jdou zásluhou Pospíchala a hlavičky Siegla do vedení 0 : 2. Nám vázne střelba a v koncovce chybí i trochu štěstí. To jsme si vynahradili ve 37. a 39. minutě. První naši branku střílí Kolačný a po něm po centru od Matysíka Macůrek hlavou srovnává na 2 : 2. Dvakrát nás zachránila tyč po střelách Jiráně a Pospíchala.

Ve druhém poločase se střídaly útoky na obě strany. Šance Kolačného i Ptáčka brankou nekončí. Hosté dál spoléhají na rychlé protiútoky a zakončení Malého, Jiráně i Pospíchala rovněž brankou nekončí. Až v 72. minutě prohrál souboj na levé straně Drášil , následoval centr do vápna, kde si zpracoval míč Jelínek a hosté vedou 2 : 3. Ihned z protiútoku se nám podařilo vyrovnat. Havránek zatáhl míč po pravé straně, přihrál do vápna Kolačnému. Ten trefuje tyč a u odraženého míče je první Ptáček a vyrovnává na 3 : 3. Protože z dalších šancí další branka nepadla, musely o výsledku rozhodnout pokutové kopy. V těch byli úspěšnější hosté, proměnili všech pět a připsali si druhý bod.

Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo v neděli 11.9. na hřišti ve Zlatníkách a přivítáme mužstvo TJ Slovan Hradištko.


Kalendář akcí

Březen 2024
poútstčtsone
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec