Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Plný počet bodů obou týmů trenéra Chaloupky...

TJ Viktoria Vestec - SK Rakovník 3 : 0 ( 1 : 0 )

Branky : 34. a 85. Matysík, 56. Říha p.k.

Sestava : Víšek – Maňák, V.Ježdík, Hendrych, Silovský ( 62. Michálek ) - Pecinovský ( 71. Ptáček ), Vidlička, Matysík, Říha - Jiří Ježdík (71. Šavel ), Kalod ( 83. Hlubuček )

V úvodu utkání Pecinovského centr do vápna na Matysíka stačil odehrát Holý a další centr na Kaloda končí rohovým kopem. Hosté spoléhají na rychlost Červeného, ale Víšek vyběhl včas a bylo po šanci. V 8. minutě prošel až do vápna Vidlička, pálí, ale brankař Pešek chytá. Holý obešel Silovského, následoval centr do vápna na Jonáka, ale Hendrych mu nedovolil společně s V. Ježdíkem vystřelit na branku. O chvíli později se mu střela vydařila , ale Víšek si s ní poradil. V 19. minutě zahazuje Silovský tutovku. Dostal míč za obránce od Kaloda, ale jeho střela se do branky nevešla a skončila nad. Od hostů stále hrozí nebezpečí od Pucholta, Červeného i Saba. Ve 34. minutě zahrává Vidlička rohový kop a po něm se ve vápně hlavou prosazuje Matysík a posílá nás do vedení 1 : 0. Další střely Vidličky, Kaloda i Říhy brankou nekončí. Vše pochytal výborný brankař Pešek. Hosté založili rychlý protiútok, kdy po spolupráci Jonáka s Červeným na míč ve vápně nedosáhl Sabo. Kalodovy střely brankou rovněž nekončí a závar před hostující brankou po střelách Říhy i Kaloda stačili obránci odkopnout. V samém závěru poločasu jdeme tři na jednoho, ale Vidlička špatně přihrál a nic z toho nebylo.

Do druhého poločasu lépe vstoupili hosté. Nejprve Hendrych odvrací zahraný trestný kop do vápna Pucholtem a Pecinovský musel ukopnout míč na roh před Valchou. Po něm trefuje hlavou Holý břevno naší branky. Červený jde sám na V.Ježdíka, ale ten ho zpomalil, takže se obránci stačili vrátit a nedovolili zakončit Sabovi. V 56. minutě akce začala u Vidličky. Následovala přihrávka na Kaloda, ten uvolnil Maňáka a jeho přihrávku ve vápně zpracoval Matysík. Dva obránci se mu snažili zabránit ve střelbě, jeden zahrál tělem a druhého noha trefila Matysíka. K pokutovému kopu se postavil Říha a bezpečně proměnil – 2 : 0. Hosté odpovídají průnikem Červeného do vápna, ale jeho střelu Víšek vyráží, a pak stačil včas vyběhnout a ukopl míč před Čadkem. My pokračujeme v kombinaci a další akce po zakončení Říhou a hlavička Šavela brankou nekončí. V 79. minutě Michálek obešel obránce, na jeho centr před branku naskakuje Šavel. Brankař vyráží ke Kalodovi, který míč dostává do branky. Je však pískán faul Šavelovi a branka neplatí. V 85. minutě je faulován před vápnem Říha. Míč si postavil Vašek Ježdík a jeho centr do vápna zakončuje opět hlavou Matysík – 3 : 0. Pucholtův trestný kop těsně před koncem našel ve vápně Rohla, ale je pískán ofsaid.

Dnešní utkání se muselo přítomným divákům líbit. Obě mužstva chtěla hrát fotbal, a tak se střídaly útoky na obě strany. Hosté přijeli více bránit a to se jim dařilo, a proto bylo pro naše hráče dosti složité, aby se probili do šancí v pokutovém území. Velice dobře jim hrála nejenom obrana, ale brankař Pešek pochytal co mohl, a tak byl poločas pouze 1 : 0. My jsme předvedli zodpovědný výkon ve všech řadách . Dobře hrála celá obrana s brankařem Víškem, který udržel již druhou nulu. V záloze se dařilo především Vidličkovi, který zásoboval naše

útočníky průnikovými přihrávkami, předvedl opět skvělý slalom, který mu zlikvidoval parádním zákrokem brankař Pešek. Střelecky se prosadil Matysík a Kalod byl stálým nebezpečím pro branku soupeře. Hoši děkujeme a jen tak dál.

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme již ve středu 28.9. od 16:30 hodin na hřiště TJ Jíloviště. V sobotu 1.10. od 10:15 hodin hrajeme další mistrovské utkání a jedeme do Kralup nad Vltavou. Tam na nás čeká Jirka Novotný, který za jmenovaný klub hraje. Všechny vás zveme a autobus v sobotu do Kralup odjíždí již v 8:00 hodin od stadionu.

 

TJ Viktoria Vestec B - SK Vrané nad Vltavou 4 : 2 ( 2 : 1 )

Branky: 4. Chaloupka, 36. Víšek, 60. Pecinovský, 80. Bednář p.k. – 20. Vošahlík, 50. Filip

Utkání začalo našim náporem a již ve 4. minutě se na hranici velkého vápna uvolnil Chaloupka a střelou k levé tyči překonává brankaře Skřivana. Hosté zahrozili střelami Vošahlíka, Sýkory a Filipa, ale Chlouba byl pozorný. Ve 20. minutě hosté srovnávají stav na 1 : 1. To se k míči ve vápně dostal po centru ze strany Vošahlík a prostřelil Chloubu. Pak se útoky přelévaly na obě strany, ale v zakončení chyběla přesnost a střely končily převážně nad brankou. Až ve 36. minutě se ve vápně prosadil přes obránce Víšek a posílá nás do vedení 2 : 1.

Ve druhém poločase hosté přidali a výsledkem bylo vyrovnání na 2 : 2 Filipem. Dál pokračovali v tlaku na naši branku a vše zachránil Chlouba pádem pod nohy Vojtěchovi, který šel na něho sám. To byl asi zlom utkání, neboť v 60. minutě po rohovém kopu se dostal k míči ve vápně Pecinovský a jeho dělovka nás posílá opět do vedení 3 : 2. Pak ještě v 80. minutě zahrál obránce v pokutovém území rukou a nařízenou penaltu bezpečně proměnil Bednář.

Na dnešní utkání se pěkně koukalo. Hráči obou mužstev chtěli hrát a bylo to vidět. Diváci odměňovali akce potleskem a to tu dlouho nebylo. Do utkání nastoupili i naši mladíci Tomáš Bartusek, Richard Adámek a Jakub Štěpánek a byli na hřišti vidět. Hoši děkujeme za předvedený výkon a jen tak dál.

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždí B mužstvo v neděli 2. 10. od 16:00 hodin do Okrouhla.


Kalendář akcí

Březen 2024
poútstčtsone
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec