Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Další výhra A-týmu v Jílovišti...

TJ Jíloviště - TJ Viktoria Vestec A 0 : 5 ( 0 : 3 )

Branky : 13. a 82. Michálek, 25. a 54. Jiří Ježdík, 29. Matysík

Sestava : Víšek – Maňák, Václav Ježdík, Hendrych, Pecinovský – Říha ( ( 83.Bartusek ) , Vidlička( 46. Hlubuček ), Matysík, Jiří Ježdík ( 75.Vlasák ),– Michálek ( Adámek Richard ), Kalod ( 75. Ptáček )

Domácí začali náporem a spolupráce Soldáta s Vrabcem končí střelou Wágnera nad brankou. Do Matysíkovy střely padá obránce a Michálek trefuje domácího Borutu. Golovkova střela končí vedle branky. Ve 13. minutě Matysík vrátil míč do vápna, kde se prosadil hlavou Michálek a posílá nás do vedení 0 : 1. Pak s vypětím všech sil zastavili domácí obránci Kaloda a Michálkova hlavička končí vedle. Pokusy o ohrožení naší branky domácích končí na dobře hrající naší obraně. Ve 25. minutě je před hranicí velkého vápna faulován Matysík. K trestnému kopu se postavil Jiří Ježdík a na jeho střelu kolem zdi brankař Páleník nedosáhl – 0 : 2. Ve 29. minutě Říha přihrávkou našel ve vápně Matysíka. Ten si míč zpracoval, naznačil střelu, ale zatáhl míč k brankové čáře a odtud posílá míč za záda bezmocného brankaře – 0 : 3. Domácí zakončují po centru Janouška Vrabcem a pěknou akci po pravé straně nedokázal nikdo z útočníků zakončit, míč prošel celý vápnem do autu. Kalod připravil dobrou střeleckou pozici pro Říhu, ale ten netrefuje branku. Poslední šanci v prvním poločase neproměnil Janoušek ani Walter, brankař Víšek jejich střely chytá.

Druhý poločas začal akcí Golovka, který na vápně přihrál Waltrovi, ale ten střílí vedle. My dáváme další branku. Jirka Ježdík využil zaváhání obrany a rychle provedl autové vhazování na Kaloda. Ten dává branku, ale je máván ofsaid, takže branka neplatí. Víšek poslal dlouhým výkopem do útoku Michálka. Ten obešel obránce a přihrál zcela volnému Říhovi, který tutovku zahazuje. Špatně míč trefil a ten končí vedle branky. Domácí se snaží vstřelit kontaktní branku, ale obrana i Víšek jsou pozorní a do šancí domácí moc nepouštějí. Střely stačí zblokovat a centry ze stran dokáží rovněž odehrát do bezpečí. V 54. minutě získal u rohového praporku míč na levé straně po zaváhání obránce Jirka Ježdík a jeho centr zapadl překvapenému brankaři do branky 0 : 4. 75. minutě domácí Soldát nastřeluje břevno naší branky. V 82. minutě Víšek dlouhým výkopem našel Michálka. Obránce si nechal míč skočit, ale Michálek mu ho sebral , jde sám a přehazuje vybíhajícího Páleníka a dokončuje dnešní zmar domácích - 0:5.

Při pohledu na výsledek si každý pomyslí, že to byla jasná záležitost. Ale nebylo tomu tak. Domácí hráli kombinačně velice dobře, ale v zakončení se jim nedařilo. Podnikali rychlé protiútoky, kterým však chyběla přesnost v zakončení. To naši předvedli opravdu výborný výkon ve všech řadách a chválit jedince by bylo nespravedlivé. Tak tedy hoši děkujeme, opravdu jsme nečekali, že zvítězíte takovým rozdílem. Asi jste chtěli dát dárek Václavovi Ježdíkovi k svátku a to se vám opravdu povedlo. Vítězný chorál byl slyšet daleko za hranice stadionu.

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme v sobotu 1.10. od 10:15 hodin do Kralup nad Vltavou od hřiště odjíždí autobus již v 8:00 hodin.


Kalendář akcí

Březen 2024
poútstčtsone
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec