Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Výhra A-týmu v Kralupech...3 body Benfiky z Okrouhla...

FK Kralupy 1901 - TJ Viktoria Vestec 1 : 2 ( 0 : 2 )

Branky : 18. Matysík, 29. Jiří Ježdík – 53. Junek

Sestava : Víšek – Hlubuček, Pecinovský , Hendrych, Maňák ( 85. Vlasák ) – Říha ( 90+1 Bartusek), Matysík, Vidlička ( 65. Ptáček ), Ježdík Václav - Ježdík Jiří ( 90+4 Chaloupka ), Silovský

Ze sestavy nám vypadli oba útočníci Kalod angína a Michálek služebně v zahraničí, a tak trenér Chaloupka musel pozměnit rozestavení mužstva. Musíme konstatovat, že se mu to povedlo a do utkání jsme vstoupili lépe než domácí. Nejprve zakončoval Matysík , ale branku netrefil a Silovského únik po levém křídle zastavil obránce. Domácí zahrozili po spolupráci Maříka s Kulhavým, ale Hlubuček jim míč ukopl. Další příležitost domácích po kombinaci Novotného s Krejzou jim zase překazil Hendrych. Ve 14. minutě utekl Silovský Culekovi, poslal míč před branku a Matysík vstřílí branku. Je však máván ofsaid, takže branka neplatí. V 18. minutě přihrál domácí obránce před pokutovým územím Matysíkovi. Ten si míč navedl do vápna a nedal brankaři Šídlovi šanci – 0 : 1. Ve 25. minutě jsme nabídli šanci domácím i my. Špatný odkop Pecinovského se dostal ke Krejzovi, ten jde sám, ale netrefuje branku. Ve 29. minutě nám vyšla pěkná akce a míč putoval od Říhy na Matysíka, ten uvolnil na pravé straně Vidličku, který obešel obránce a ve vápně přihrál zcela volnému Jirkovi Ježdíkovi, který zvyšuje na 0 : 2. Novotný našel ve vápně Krejzu, ale tomu nedovolil vystřelit Hendrych a stejně dopadl i Kulhavý, kterému sebral míč Václav Ježdík. Dva úniky Silovského k další brance nevedly, a tak jsme odcházeli do šaten za příznivého stavu.

Do druhého poločasu poslal na hřiště domácí trenér Junka. Domácím se nás podařilo dostat pod tlak. Nejprve po trestném kopu hlavičkoval vedle Novotný a po něm se ve vápně v 53. minutě prosadil právě Junek. Na jeho střelu Víšek nedosáhl a bylo to 1 : 2. V 58. minutě je po centru z pravé strany od Říhy sražen obráncem Jirka Ježdík, ale rozhodčí nic. Domácím chyběla větší přesnost ve finální fázi a střely končily vedle nebo nad. My jsme se dostali k zakončení Pecinovským, ale jeho střela šla těsně vedle a další šanci Matysíkovi obránce srazil na roh. Po něm hlavička Hendrycha končí vedle. Domácí posílají centry do vápna, ale Novotný, Krejza i Hemr Víška nepřekonali. V 83. minutě prošel Ptáček až do vápna, ale přihrávku na Jirku Ježdíka vystihl obránce a míč ukopl do bezpečí. Pak se ještě vytáhl domácí brankař, když chytil střelu z voleje Vlasákovi po přihrávce od Silovského. Poslední šanci domácích na vyrovnání z hlavy Junka Víšek chytá.

Dnes se hrály dva rozdílné poločasy. Ten první patřil nám a druhý domácím. V 65. minutě musel střídat Vidlička a hra se vyrovnala. Domácí se tlačili do zakončení, ale řadou nepřesností nám umožnili se z tlaku vymanit a závěr utkání jsme zvládli na jedničku. Kdyby rozhodčí pískl jasný pokutový kop po zákroku na Jirku Ježdíka, tak bychom asi byli klidnější. Rozhodčí svým pískáním vytáčel naše hráče, za protesty jsme obdrželi 4 žluté karty a jasné fauly na naše hráče se nepískaly. Přesto jsme dovedli zápas do vítězného konce a děkujeme

hráčům za obětavý a kolektivní výkon. Bojovali až do konce a zaslouženě si připisujeme další vítězství i body do tabulky.

Další mistrovské utkání sehrajeme v sobotu 8. 10. od 10 : 30 hodin na hřišti v Dolních Břežanech a přivítáme mužstvo TJ Sokol Nové Strašecí. Všechny vás srdečně zveme.

 

TJ Okrouhlo - TJ Viktoria Vestec B 3 : 4 ( 2 : 2 )

Již v 5. minutě se ke střele na hranici velkého vápna dostal Víšek a brankař Blahušiak poprvé lovil míč ze sítě – 0 : 1. Domácí vyrovnávají střelou do šibenice Neubergem na 1 : 1. Víšek ve 22. minutě prošel až do vápna a přehodil brankaře a my opět vedeme 1 : 2. Pak si vybral slabší chvilku Pecinovský, poslal malou domů z vápna tak, že přehodil i Chloubu 2 : 2.

Druhý poločas začal náporem domácích, ale branka nepadla, protože střely končí nad nebo vedle. V 57. minutě nás posílá opět do vedení střídající Richard Adámek 2 : 3 a další branku přidává Víšek z dorážky v 60. minutě 2 : 4. Domácí snižují z trestného kopu Šolcem na 3 : 4 a pak úřadoval Chlouba, který vyráží dvě gólové střely domácích. Závěrečný tlak domácích k vyrovnání nestačil, takže si odvážíme tři body.

Další mistrovské utkání sehrajeme v neděli 9. 10. od 16:00 hodin na a hřišti ve Zlatníkách a přivítáme mužstvo TJ Krňany.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec