Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Víkend za 6 bodů a kanonáda RM10 za Benfiku...

TJ Dynamo Nelahozeves - TJ Viktoria Vestec 1 : 3 ( 1 : 1 )

Branka : 28. Kučera - 31. Jiří Ježdík, 58. a 68. Kalod

Sestava : Víšek – Ptáček, Hendrych, Pecinovský, Maňák – Říha, Václav Ježdík, Matysík, Hobza(70. Adámek Richard ), Kalod ( 74. Vlasák), Jiří Ježdík ( 74. Máče )

Akce se střídaly na obě strany. My zakončujeme střelou Hobzy, se kterou si brankař Zavadil poradil a domácí Kučera střílí nad branku. V další části utkání jsme aktivnější. Kalodův průnik do vápna končí rohovým kopem a akce bratří Ježdíků skončila přihrávkou na Matysíka, kterou mu ale obránce ukopl. Akci Kučery s Janovským zastavuje Hendrych a míč ukopává na roh, po kterém se na první tyči snažil zakončit Kučera, ale střela končí vedle. Další zakončení Pekárka končí vedle branky a stejně se vedlo i Hendrychovi, který si naběhl do vápna na roh a hlavou těsně minul branku. Ve 28. minutě faulujeme těsně před hranicí velkého vápna. K míči se postavil Kučera a vymetl Víškovi pravou šibenici a posílá domácí do vedení 1 : 0. U Ptáčka začala akce, která přinesla vyrovnání. Zatáhl míč po levé straně, přihrál na hranici velkého vápna Kalodovi, který střílí. Brankař neudržel míč, k dorážce se dostal Jirka Ježdík a vyrovnává na 1 : 1.. Ve 39. minutě domácím vyšel rychlý protiútok, Kulhánek jde sám na Víška, ten mu vyběhnutím zmenšil úhel, takže jeho střela těsně míjí pravou tyč a končí v zámezí. Těsně před koncem prvního poločasu si připravil šanci Říha. Prošel z pravé strany až do vápna, obešel obránce, míč si zasekl, ale do střely mu stačil skočit Vorel a zblokoval míč.

V úvodu druhého poločasu jde sám na Víška Pekárek, ale ten chytá jeho střelu i dorážku. Ptáčkův centr do vápna odvrací Vorel a akce Hendrycha s Hobzou končí rohovým kopem. V 55. minutě prohrál Pecinovský hlavičkový souboj, míč se dostal k Holému, kterého ve vápně nedovoleně zastavuje Ptáček. K nařízenému pokutovému kopu se postavil Kučera, ale Víšek jeho střelu k pravé tyči chytá. Kalod trefuje pravou tyč branky. Hobza svedl vítězný souboj s Emmerem ve vápně, přihrál Kalodovi, který přízemní střelou překvapil brankaře a posílá nás do vedení 1 : 2. Domácí se snaží o vyrovnání, ale hlavičku Vorla Víšek chytá a poradil si i se střelou Pekárka. Domácí faulují v 68. minutě Matysíka. Václav Ježdík rozehrál trestný kop do vápna, na který si naběhl Kalod a hlavou nedal brankaři šanci – 1 : 3. Domácí zahrozili po rohovém kopu hlavičkou Valdy, ale ta končí vedle. Pak Kučera chtěl nachytat Víška, ale ten si jeho lob z poloviny hřiště pohlídal. Domácí vysunuli do útoku Vorla, na kterého jdou centry do vápna. První hlavička končí vedle a se druhou si poradil Víšek a chytá i střelu Janovského. Konec zápasu jsme si pohlídali, a tak vezeme domu další body.

Dnes se hrál z obou stran pěkný fotbal. Často se střílelo, řada útočných akcí byla zastavena obránci a na obou stranách chytali dobře brankaři. Utkání se zlomilo, když Víšek chytil pokutový kop. Kdyby šli domácí opět do vedení, tak by utkání bylo pro nás hodně těžké, neboť domácí obrana dirigovaná zkušeným Vorlem hrála velice dobře. To samé lze říci o naší obraně s Víškem, která vyřešila řadu příležitostí domácích úspěšnými zákroky. Hoši děkujeme za předvedený výkon.

Další mistrovské utkání sehrajeme na hřišti v Dolních Břežanech v sobotu 22.10. od 10:30 hodin a přivítáme mužstvo FC Čechie Velká Dobrá. Všechny vás srdečně zveme.

 

Sokol Zvole - TJ Viktoria Vestec B 0 : 4 ( 0 : 2 )

Branky : 17., 38., 56. a 66. Matysík

Sehráli jsme další mistrovské utkání na hřišti Sokola Zvole a je nutno říci, že od začátku utkání jsme byli jasně lepším mužstvem. Domácí se snažili přes Hnáta s Marečkem zakončovat své akce, ale byli neúspěšní, protože naše obrana hrála dobře a co prošlo, tak chytil Chlouba. Střelecky se dařilo Matysíkovi, který vstřelil všechny čtyři branky. Řadu střel zneškodnil domácí brankař Kolečko a domácí tutovky neproměnili Tomanec s Martikánem. Proti byl Chlouba, který za svá záda nic nepustil. Hoši děkujeme za předvedený výkon. Naši hráči nejlépe vědí, kdo hrál dobře a komu se moc nedařilo, ale když se zvítězí, tak se něco odpustí. Nutno říci, že proti nám stál dnes zatím nejslabší soupeř.

Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo v neděli 23.10. od 15:30 hodin na stadionu SK Libeň, neboť hřiště ve Zlatníkách je obsazené, takže jsme museli sehnat náhradní a soupeř s tím souhlasil. Přijede B mužstvo Spartaku Průhonice. Zveme vás na toto utkání.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec