Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Remíza A-týmu v Klecanech...

MSK Klecany 1921 - TJ Viktoria Vestec 0 : 0 ( 0 : 0 )

Sestava : Víšek – Pecinovský, Václav Ježdík, Hendrych, Maňák – Říha( 83.Hlubuček ), Vidlička ( 57. Ptáček ), Matysík, Máče - Jiří Ježdík ( 86. Vlasák ),Michálek

Střelecký pokus domácího Hrdiny v úvodu utkání zablokoval Pecinovský. Vidličkův nákop do vápna zpracoval Matysík, střílí, ale je z toho pouze rohový kop. Ze souboje Říhy s brankařem Kelemenem vyšel lépe domácí brankař, který stačil míč ukopnout do zámezí. Střely domácího Hrdiny Víšek chytá a únik Ševčíka zastavil ve vápně V.Ježdík. V 17. minutě našel dlouhým výkopem Víšek Michálka, ten si ve vápně obhodil obránce, ale jeho střelu Kelemen chytá. Ve 26. minutě se vyznamenal Víšek. To předvedli domácí pěknou akci. Hrdina uvolnil přihrávkou do vápna Ševčíka, který jde sám, ale Víšek pádem pod nohy míč vyráží do bezpečí. My jsme zahrozili z trestného kopu ve 35. minutě J.Ježdíkem, ale brankař Kelemen míč udržel před dobíhajícím Matysíkem. Střelu Vidličky obránci odvrátili na roh a stejně se vedlo i Máčemu.

Druhý poločas začal únikem Říhy, ale jeho centr na přední tyč si před dobíhajícím Matysíkem pohlídal Kelemen. Domácí zakončují Průchou a Ševčíkem, ale Víšek se nedal překvapit. V 69. minutě po rohovém kopu propadl míč ve vápně k Hrdinovi, ale ten nestačil zakončit, Hendrych mu míč v poslední chvíli ukopl. V 76. minutě jsme měli štěstí. To domácí Dvořák zahazuje tutovku. Domácí po sérii nahrávek před pokutovým územím dostali míč k volnému Dvořákovi, ale ten překopl branku. Víšek včasným vyběhnutím sebral šanci Urbanovi a míč odkopl do bezpečí. Střela Průchy i průnik Ševčíka brankou neskončily. Těsně před koncem utkání v 86. a 89.minutě jsme kopali dva rohové kopy. První zakončuje hlavou Pecinovský těsně nad a druhý Máče pěkně trefil hlavou, ale bohužel pouze do brankaře.

Dnes jsme odehráli slušně první poločas. Ve druhém po odchodu Vidličky nám trvalo déle než jsme se srovnali a domácí nás začali přehrávat. Své šance neproměnili, proti byl hlavně Víšek a celá obrana mu zdatně pomáhala. Domácích pěkné kombinace a centry do vápna brankou též neskončily, a tak utkání skončilo bez branek.

Další mistrovské utkání sehrajeme na hřišti v Újezdě Praha 4 na UMT v neděli 6.11. od 10:30 hodin a přivítáme mužstvo FK Jinočany. Všechny vás srdečně zveme. Je to poslední utkání na domácím hřišti a naši hráči si za předvedené výkony v podzimní části soutěže určitě zaslouží vaši podporu a poděkování.


Kalendář akcí

Březen 2024
poútstčtsone
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec