Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Výhra Atletika i Benfiky....Dorost vyhrál DERBY...

TJ Viktoria Vestec - FK Jinočany 4 : 0 ( 0 : 0 )

Branky : 46. Jiří Ježdík, 52. Kalod, 80. Matysík, 85. Kalod

Sestava : Víšek – Pecinovský, Ježdík Václav, Hendrych, Maňák - Říha, Matysík (84.Hlubuček ), Máče, Ježdík Jiří - Kalod, MIchálek

Po faulu na Máčeho kopal trestný kop V.Ježdík, našel ve vápně Kaloda, ale jeho hlavička šla těsně vedle. V 8. minutě zbytečně ztratil míč Máče, ale vše zachránil Hendrych, který nepustil Sedláčka k zakončení. Hosté zahrávají trestný kop do vápna, Bogár hlavičkuje a Víšek míč vyráží do bezpečí. Pak zahazuje tutovku Matysík, který se dostal k vyraženému míči po střele Říhy, ale míč poslal podél branky vedle. V zakončení se nevedlo Sedláčkovi a po něm i Bogárovi, Víšek byl pozorný a střely chytá. Další příležitosti na obou stranách brankou nekončí, a tak na světelné tabuli svítí dvě nuly.

Ve 46. minutě jdeme do vedení. V. Ježdík našel přihrávkou Michálka, který prodloužil hlavou na Říhu. Ten se zbavil obránce, nacentroval do vápna, Kalod ještě sklepl míč Jirkovi Ježdíkovi a ten prostřeluje brankaře Bulbakha – 1 : 0 . V 52. minutě Říha vyhrál hlavičkový souboj, k míči se dostal Pecinovský, zatáhl míč k vápnu a našel Kaloda, který hlavičkou k pravé tyči zvyšuje na 2 : 0. Hosté zakončují po trestném kopu Macka Sedláčkem a další pokus Ambrusovi Víšek chytá. V 65.minutě se nepovedl odkop od branky Víškovi, Milner jde sám, ale přestřeluje branku. Pak Matysík zbytečně ztratil míč na půlící čáře, Milner zatáhl míč po pravé straně do vápna, přihrál Bogárovi, ale toho zablokovali V.Ježdík s Hendrychem a nedovolili mu skórovat. V 80. minutě dáváme další branku. Kalod převzal přihrávku od Máčeho, prošel do vápna, střílí, brankař míč vyráží, ale pouze k Matysíkovi, který prostřeluje padajícího obránce i brankaře – 3 : 0 . Běží 85. minuta, V.Ježdík kope rohový kop, ve vápně se prosazuje Kalod a hlavou dává branku na 4 : 0. Hostujícího Milnera stačil zablokovat Říha, takže z jeho úniku nic nebylo.

Dnes odehrála obě mužstva dobré utkání. Hosté zvláště v prvním poločase byli zcela vyrovnaným soupeřem a nebezpečí hrozilo hlavně po zahrávání trestných kopů do vápna, kde se snažili zakončovat Ambrus, Bogár, Sedláček i Macek. Naše obrana s brankařem Víškem byli proti a podařilo se jim udržet čisté konto. Po druhé brance jsme hřiště ovládli my a přidali jsme ještě dvě pěkné branky. Pochvalu zaslouží všichni hráči, k utkání přistoupili zodpovědně, vyrovnali se v tvrdosti i bojovnosti dnešnímu soupeři a navíc vstřelili po kombinačních akcích pěkné branky. Hoši děkujeme.

K poslednímu mistrovskému utkání zajíždíme v sobotu 12.11. od 14:00 hodin do Velkého Chlumce, kde nás čeká utkání podzimu, které rozhodne, kdo přezimuje na prvním místě. Autobus od hřiště odjíždí ve 12:00 hodin.

 

SK Kazín - Dolní Mokropsy B - TJ Viktoria Vestec B 0 : 1 ( 0 : 0 )

Branka: 50. Matysík

Utkání se hrálo na pěkném trávníku, ale v prvním poločase z obou stran bylo vidět dosti nepřesností v zakončení a přihrávky často končily na noze soupeře. Takže vše podstatné se odehrálo ve druhém poločase. To Matysík vyškolil domácí obranu i brankaře a dává jedinou branku utkání. Přes veškerou snahu domácí Chloubu nepřekonali, podržel nás bravůrním zákrokem, když na něho šel domácí útočník sám. Konec utkání jsme si pohlídali a vezeme domu tři body.

K poslednímu podzimnímu mistrovskému utkání zajíždí B mužstvo v neděli 13.11. od 14:00 hodin na hřiště FC Jílové B.

 

TJ Viktoria Vestec Dorost - Slavia Jesenice Dorost  3 : 1 ( 2 : 1 )

Branky: 12. Pitřinec, 14. Vlasák, 51. Štěpánek

V důležitém utkání o horní patro tabulky se na hřišti v Libni hrál z naší strany bojovný a kvalitní zápas. Naši dorostenci chtěli napravit nepovedený zápas s Kunicemi, a v Derby ukázali, že po podzimu chtějí skončit v "první trojce". Nastoupili jsme v téměř ideální sestavě, pro tresty nemohli hrát pouze Matěj Průša a Tomáš Pačes.  Poslední zápas hrajeme v Milíně a uzavřeme podzimní zápasy 1. A. třídy Dorostu.

 


Kalendář akcí

Březen 2024
poútstčtsone
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec