Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

První prohra sezóny A-týmu...Kanonáda Benfiky v Jílovém...

SK Chlumec - TJ Viktoria Vestec 2 : 1 ( 2 : 0 )

Branky : 13. Šedivý, 32. Dobiáš – 90. vlastní Pokorný

Sestava : Víšek – Pecinovský ( 79.Hlubuček), Václav Ježdík, Hendrych, Maňák – Jiří Ježdík, Máče, Matysík, Říha ( 79. Ptáček ) – Michálek, Kalod

Začátek utkání patřil nám, ale Kalodovi je pískán ofsaid a Říhova střela jde vedle. V 6. minutě zahrává Žáček trestný kop do vápna a míč se odráží k volnému Šedivému, který branku přestřeluje. Ve 13. minutě jdou domácí do vedení. Rozehráli rohový kop, Víšek míč špatně odhadl, pouze jej nadzvedl, ale ten skončil na zadní tyči u Šedivého, který pohodlně dopravil míč do sítě. Útoky se střídají na obě strany. Za domácí zakončuje opět Šedivý a střelu Dobiáše Víšek chytá. Se zakončením Kaloda, Matysíka i Michálka si poradil brankař Pokorný. Ve 32. minutě se uvolnil na půlící čáře Dobiáš a jde sám na Víška. Střelou na zadní tyč zvyšuje stav na 2 : 0. Pak se odehrál incident, který mohl změnit celé utkání. Dobiáš dohrál Václava Ježdíka tak, že jej trefil loktem přímo do obličeje. Ten zůstal bezvládně ležet na hřišti a naši hráči se rozeběhli k rozhodčímu, aby hráče vyloučil. K překvapení všech i samotného delegáta utkání ( ptal jsem se ho o poločase na jeho názor), jasná červená. Rozhodčí však udělil Dobiášovi pouze žlutou kartu. V prvním poločase to byl výsledek vedení zápasu hlavním rozhodčím, který nechával bez povšimnutí fauly na naše hráče, ale naopak odpískal vše, co by mohlo domácím uškodit.

Do druhého poločasu jsme vstoupili odhodláni s výsledkem něco udělat. Zatlačili jsme domácí před vlastní pokutové území, vytvořili jsme si řadu šancí, ale vstřelit kontaktní branku v rozmezí 46. – 60. minuty jsme nedokázali. Šance Máčeho, Kaloda, Matysíka i Maňáka brankou neskončily. Domácím se hra nedařila, soustředili se na bránění a rychlé protiútoky. Dvakrát se dostal za naši obranu Šedivý, ale vždy jsme stačili nebezpečí zachránit zásluhou Víška a Hendrycha. Rovněž střídající Soukup nevyužil dva úniky, Víšek včasným vyběhnutím míč ukopl a druhé zakončení šlo těsně vedle. Spolupráce Jirky Ježdíka s Michálkem končí pouze rohový kopem. Kalodova hlavička těsně míjí branku, Máčeho střela z otočky rovněž končí těsně vedle a Jirka Ježdík po průniku do vápna zakončuje slabou střelou, se kterou si brankař poradil. Když brankou nekončí ani pěkný volej Kaloda, střela jde přímo do brankaře, tak si domácí v nastavení dávají vlastní branku. Po závaru v pokutovém území a dorážkách Máčeho a Michálka si sráží míč do vlastní branky brankař Pokorný – 2 : 1.

Dnešní utkání mělo dva rozdílné poločasy. Ten první se povedl domácím, ten druhý nám. Velká škoda, že se nám nepodařilo dříve vstřelit kontaktní branku, protože druhý poločas pískal rozhodčí jako vyměněný a domácí se strachovali až do závěrečného hvizdu o výsledek. Proč tomu tak nebylo v prvním poločase, to nechávám na vás, abyste si udělali obrázek, jak to chodí v Chlumci. Stěžují si na to i ostatní kluby, které tady hrají. Utkání natáčel SKFS, takže se můžete podívat, jak to na hřišti vypadalo.

Našim hráčů děkujeme za předvedený výkon zvláště ve druhém poločase, ale tentokrát jsme selhali v zakončení a nebylo nám souzeno dát branku. Štěstěna přála domácím a proti byl i výborný výkon brankaře Pokorného.

Podzimní část mistrovské soutěže : 2. místo - 12 vítězství, jedna porážkou a dvě remízy. To je super a již se těšíme, že od dubna 2023 budeme moci využít nový trávník u nás ve Vestci, na což se moc těšíme. Děkujeme trenérovi Chaloupkovi i hráčům za předvedené výkony. Nyní budou trénovat pouze v hale v Popovičkách a přípravu na jarní část soutěže zahájí 31.1.2023. Plán přípravy je připravený a hráče čeká zimní soustředění v Příchovicích a 4 přípravné zápasy. Neděle 12.2. SK Zbraslav, čtvrtek 16.2. Spartak Průhonice, neděle 19.2. FC Háje a pátek 3.3. SK Hostivař. Jarní část soutěže začíná 17. kolem v sobotu 11.3.2023 utkáním v Kosoři.

Chceme touto cestou poděkovat vedení SK Olympie Dolní Břežany, že nás nechali odehrát podzimní část mistrovských soutěží našeho A mužstva na jejich travnatém hřišti a rovněž děkujeme výboru Sokola Zlatníky za to samé pro naše B mužstvo. Moc vám děkujeme.

 

FC Jílové B - TJ Viktoria Vestec B 1 : 8 ( 0 : 4 )

Branky : 5. Nejedlý, 7. a 35. Matysík, 35., 40., 51.,53., 66., 88. Kolačný

Sestava : Chlouba – Hlubuček ( 46. Franc ), Macůrek, Novák, Bednář - Ptáček, Kolačný, Matysík, Šalát( 55. Boreček ), – Nejedlý ( 85. Havránek ), Víšek

Vstup do utkání na pěkném trávníku se nám povedl a rychle jsme po brankách Nejedlého a Matysíka vedli od 7. minuty již 0 : 2. Hrál se pěkný fotbal z obou stran. Střelu Topola Chlouba vyráží na roh a nepustil za svá záda ani střelu Nevrlého, který jde na něho sám. Ve 35. minutě zvyšuje pěknou střelou z vápna Matysík na 0 : 3 a ve 40. minutě střelou z hranice velkého vápna překonává brankaře Héče Kolačný - 0 : 4.

Druhý poločas jsme předváděli pěkný fotbal a vstřelili jsme další 4 branky. Do tabulky střelců se zapsal pouze Kolačný autor všech našich branek ve druhém poločase. Čestný úspěch domácích vstřelil ve 48. minutě Nevrlý, který utekl Macůrkovi. Hoši děkujeme za předvedený výkon a krásné branky.

Podzimní část mistrovské soutěže : 2.místo – 10 vítězství a 3 porážky. Jarní část soutěže bude B mužstvo hrát opět na pronajatém hřišti Sokola Zlatníky, se kterým jsme již dohodnuti. Hřiště ve Vestci se bude z počátku šetřit a hrát by měli na novém hřišti pouze A mužstvo dospělých v sobotu a starší dorost v neděli.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec