Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

První zápas "A"mužstva s Kosoří

FK Kosoř - TJ Viktoria Vestec 2 : 2 ( 1 : 2 )

Branky : 4. Černý, 70. Bujnovský – 4. Michálek, 45. Máče

Sestava : Víšek – Pecinovský, Ježdík Václav, Hendrych, Ježdík Petr - Říha ( 72. Ptáček ), Matysík, Máče ( 89. Hobza ), Ježdík Jiří ( 76. Franc ) - Kalod, Michálek

Vstup do zápasu patřil domácím, kteří zakončují Bujnovským, kterému střelu Víšek chytá. Ve 4. minutě se povedl dlouhý výkop brankaře prodloužit k Černému. Ten si míč zpracoval a střelou na zadní tyč posílá domácí do vedení 1 : 0. Ihned po rozehrání Kalod hlavou uvolnil na levé straně Máčeho. Ten obešel obránce a na jeho přesný centr si na přední tyč naběhl Michálek a vyrovnává na 1 : 1. Útoky se střídají na obě strany. V 19. minutě se při dorážce srazili brankař Němčanský s Máčem a domácí museli střídat. Do branky se postavil Vampola a nutno říci, že si vedl velice zdatně. Překonal ho až ve 45. minutě Máče. Petr Ježdík poslal z pravé strany do vápna pěkný cent. Hlavičku Matysíka brankař vyrazil , k míči se dostal Máče a ten nás posílá do vedení 1 : 2.

Druhý poločas jsme zahájili náporem. Máče obešel obránce a ve vápně přihrál Michákovi, který zakončuje těsně vedle. Po něm zakončuje Říha a Jirka Ježdík, ale brankař Vampola vše chytá. V 60. minutě je to opět Máče, který je faulován ve vápně. Rozhodčí píská pokutový kop , který však Michálek nedává, netrefuje branku. Domácí podnikají rychlé protiútoky vedené převážně přes Černého, který společně s Křenem a Bujnovským jsou stálým nebezpečím pro brankaře Víška. V 70. minutě se domácím podařilo prokombinovat do vápna. K míči se dostal Bujnovský a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Míč prošel přes celé pokutové území a skončil v síti – 2 : 2. Přes veškerou naši snahu se nám nepodařilo do konce zápasu překonat domácího brankaře. Hlavičky Pecinovského, Michálka i Kaloda brankou nekončí a střela Ptáčka o kousek minula branku. Domácím se nepodařilo též vstřelit další branku. Měli příležitost z trestných kopů zahrávaných Křenkem, ale střílí vedle a zakončení Černého, Víšek chytá.

Další mistrovské utkání sehrajeme v sobotu 18. 3. od 14:00 hodin na UMT na Újezdě Praha 4 a přivítáme mužstvo TJ LIGNET Milín.


Kalendář akcí

Březen 2024
poútstčtsone
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec