Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

A-tým stále čeká na první jarní výhru...B-tým veze 3 body z Jíloviště

TJ Viktoria Vestec - FK Králův Dvůr B 2 : 4 ( 1 : 3 )

Branky : 12. Matysík, 64. p.k. Máče – 6. Matějka, 20. Janků, 27. Beneš, 77. Petr Svoboda

Sestava : Víšek – Franc, Václav Ježdík, Petr Ježdík, Maňák – Jiří Ježdík, Vidlička ( 66. Hobza ), Říha ( 46. Máče ),Hlubuček ( 46. Ptáček ) – Matysík, Kalod

Hostům se povedl vstup do utkání a již v 6. minutě po autovém vhazování se dostal ve vápně k míči Matějka a prostřelil na druhý pokus Víška 0 : 1. My jsme odpověděli akcí Kaloda s Jirkou Ježdíkem, ale střelu brankař Dochtor chytá. Ve 12. minutě je vyrovnáno. To Jirka Ježdík obehrál na pravé straně obránce, poslal míč do vápna a Matysíkova hlavička vymetá levou šibenici 1 : 1. Ve 20. minutě jdou hosté opět do vedení. Janků prošel mezi bránícími Hlubučkem a Říhou a je to 1 : 2. Nám se nedaří v zakončování, střely Kaloda, Říhy, Jirky Ježdíka i Matysíka končí vedle nebo nad brankou. Pak dvakrát chybuje Víšek. Nejprve jeho rozehrávku zachytil Janků a Beneš zvyšuje do prázdné branky na 1 : 3. a druhou šanci hostů chytá. Naši nemohoucnost předvedl Říha, kdy si naběhl do vápna po centru od Kaloda. Je sám, ale míč záhadně netrefil.

Do druhého poločasu nastoupili Máče s Ptáčkem a hned se dostali k zakončení. Ptáčkovu střelu brankař chytá a Máčeho průnik do vápna končí střelou vedle. Petr Svoboda a Janků své šance nevyužili, jednou nás zachránila tyčka. V 64. minutě po závaru ve vápně zahrál hostující obránce rukou a pokutový kop bezpečně proměnil Máče 2 : 3. Přes řadu šancí hostující obrana s brankařem stačila vždy odvrátit hrozící nebezpečí. Ptáček v dobré pozici míč špatně trefil. Hobzovu střelu brankař chytá a druhá je sražená na roh. V 77. minutě se hostům povedl rychlý protiútok, naši se nestačili vrátit a po centru z levé strany do vápna prostřelil Petr Svoboda Víška – 2 : 4. Psát o našich dalších šancích je asi zbytečné, protože nám to tam prostě nepadá a nejsme schopni přes řadu šancí vstřelit branku.

Třetí porážka v řadě a my se musíme ptát. Co se to s mužstvem, které v podzimní části prohrálo pouze jednou děje? Výkonnost některých hráčů je žalostná a na hřišti působí bezradně. Nejsme v pohodě, nedaří se nám tak, jak bychom si představovali a výsledky nemáme. Musíme se zlepšit ve všem. Nemusí se vždy vyhrát, ale člověk musí odcházet s pocitem, že odvedl v daný moment své maximum.

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme v pátek 7. 4. od 16:30 hodin do Slaného. Autobus od hřiště odjíždí ve 14:30 hodin.

TJ Jíloviště – TJ Viktoria Vestec B 0 : 5 ( 0 : 2 )

Hodnocení utkání trenérem Chaloupkou :“Na Jíloviště jsme jeli obhájit druhé místo v tabulce, věděli jsme že na malém hřišti to nebude nic jednoduchého a to se také potvrdilo. První poločas byl velmi vyrovnaný, hrál se i hezký kombinační fotbal, na to že hřiště bylo značně podmáčené a hlavně neposekané. Jíloviště své šance nevyužilo, ale nutno říci, že my jich měli asi více, naštěstí jsme dvě branky vstřelili a šli do šaten s větším klidem. Ve druhém poločase

jsme byli lepším týmem a zaslouženě přidali další branky, soupeř dál pokračoval v zahazování šancí, a tak je výsledek poměrně krutý, ale zasloužený. Musím pochválit celý tým za předvedený výkon a zejména mladý kluky, kteří ukázali, že do budoucna je na čem stavět. Skvělý výkon ozdobený dvěma góly předvedl Hobza a Ptáček, kterým sekundoval s jednou trefou dorostenec Ondra Vlasák.“

Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo v sobotu 8. 4. od 16:30 na hřišti vedoucího mužstva soutěže TJ Slovan Hradištko.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec