Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

A-tým proti Jinočanům bez bodu...Benfika smetla Mníšek...

TJ Viktoria Vestec - FK Jinočany 1 : 4 ( 1 : 3 )

Branky : 10. Hendrych – 18. a 75. Sedláček, 23. a 75. Pelikán

Sestava : Bašta – Jan Bodlák, Hendrych, Pecinovský ( 46. Candra ), Jiří Ježdík – Říha, Máče, Matysík, Vidlička – Chaloupka ( 68. Adam Bodlák ), Minha

Úvod utkání patřil nám. Střela Vidličky končí nad brankou. Pak se předvedl hostující brankař Karpíšek, který nejprve udělal kličku ve vápně Matysíkovi, pak i Říhovi, ale špatně rozehrál a Vidličkův lob těsně míjí branku. V 10. minutě jdeme do vedení. Vidlička našel z rohového kopu ve vápně Hendrycha a ten hlavou dává první branku utkání 1 : 0. V 18. minutě je vyrovnáno. Dlouhý výkop brankaře prodloužil hlavou Bogár a Sedláček využil zaváhání naší obrany s brankařem. Jde sám a přehazuje Baštu – 1 : 1. Další akce hostů ještě brankou neskončila. To zatáhl za záchranou brzdu Jirka Ježdík a zastavuje unikajícího Nového před vápnem. Trestný kop Bogára vyráží Bašta na roh. Ve 23. minutě jdou hosté do vedení. Zbytečnou ztrátou před vápnem jsme připravili šanci pro Pelikána a ten ji proměňuje- 1 : 2. Vidlička rozehrál další rohový kop, k hlavičce se dostal Hendrych, ale ta končí nad brankou. Ve 39. minutě si do vápna navedl míč přes Bodláka Pelikán a z velkého úhlu prostřeluje Baštu 1 : 3. Hlavička Říhy jde vedle a další únik Sedláčka končí střelou těsně vedle.

Druhý poločas opět nabídl řadu šancí na obou stranách. Hosté vytvořili nepropustnou zeť před svým pokutovým územím a co prošlo, pochytal výtečný Karpíšek. Jeho dlouhé výkopy dělaly našim obráncům velké potíže, protože vysoký Bogár sklepával hlavou míče na spoluhráče, kteří se snadno dostávali do šancí. V 58. minutě prošel Máče, našel Říhu, ale ten míč špatně trefil a bylo po šanci. V 66. minutě Hendrych prošel až před pokutové území, je faulován a my kopeme trestný kop. Ten bohužel Jirka Ježdík posílá nad branku. Tlačíme se do vápna, zakončujeme, ale dnes nám není souzeno, abychom překonali velmi dobře hrající hostující obranu. V další velké šanci se nepodařilo Minhovi dostat odražený míč do sítě. Nedáš - dostaneš se naplnilo v 75. minutě. Hosté posílají po kombinaci na pravé straně mezi Novým s Řehákem centr do vápna a tam se v pádu hlavou prosazuje Sedláček a upravuje na konečných 1 : 4 pro hosty.

Dnes kromě začátku a 20 minut ve druhém poločase, kdy hosté začali bránit výsledek, jsme byli horším týmem. První dvě branky byly hodně laciné a třetí dostal Bašta z velkého úhlu. Z našich zaslouží pochvalu Vidlička s Máčem, kteří odvedli maximum. Dalším se nepodařilo navázat na výkon z Kosoře. Prohrávali jsme osobní souboje a některým hráčům chybí i větší odvaha prosadit se v koncovce v pokutovém území.

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme v sobotu 28. 10. od 14.30 hodin na hřiště Unionu Beroun. Autobus od stadionu odjíždí ve 12:30 hodin.

 

TJ Viktoria Vestec B - FK Mníšek pod Brdy 10 : 2 ( 5 : 1 )

Branky : 2.,32., 80. a 85. Matysík, 30. Kolačný, 31., 47. a 56. Klinka, 43. Bednář, 71. Héč – 31. Banishevski, 90. Klibáni

Již ve 2. minutě jdeme do vedení zásluhou Matysíka – 1 : 0. Hosté drží míč, ale do šancí je nepouštíme. Jsme to my, kdo ve 30 -32.minutě odskakujeme zásluhou branek Kolačného, Klinky a Matysíka na 4 : 0. Po nedorozumění naší obrany jde sám na Chloubu Banishevski a snižuje na 4 : 1. Matysík ve vápně uvolňuje Bednáře a ten dává na poločasových 5 : 1.

Druhý poločas je opět v naší režii, hosté pokračují v kombinační hře, ale do šancí je nepouštíme. My těžíme převážně z chyb hostujícího mužstva a přidáváme další branky. Dvakrát se trefuje Klinka a Matysík a jednou Héč. Za hosty na konečných 10 : 2 upravuje Klibáni.

Splnili jsme povinnost zvítězit a připisujeme si další 3 body do tabulky. Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo v sobotu 28. 10. od 14:30 hodin na hřišti FK Rudná.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec