Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

6 bodů z obou víkendových zápasů...

ČLU Beroun - TJ Viktoria Vestec 2 : 3 ( 0 : 2 )

Branky : 57. Horel, 85. Trnka - 24. a 25. Říha, 72. vlastní Slabý

Sestava : Bašta – Jan Bodlák, Hendrych, Candra, Jiří Ježdík - Říha ( 83.Vlasák ), Máče , Vidlička ( 84. Chaloupka ), Matysík – Minha, Bodlák Adam ( 67. Hobza )

Vstup do utkání patřil nám. Máče s Janem Bodlákem připravili palebnou pozici pro Vidličku, ale ten míč špatně trefil a bylo po šanci. Domácí nákopem za obranu poslali do šance Horela, ale toho také na těžkém terénu zradilo zakončení. V 7. minutě jde sám na Nováka Minha, ale neproměňuje, brankař jeho střelu vyráží a následnou dorážku zblokovali obránci. Domácí odpovídají akcí Komendy, který utekl po levé straně, jde sám, ale s jeho obloučkem si Bašta poradil. Ve 14. minutě je to Máče a po něm v 17. minutě Říha, kteří jdou sami na brankaře Nováka, ale ten oba vychytal. Ve 24. minutě konečně jdeme do vedení, to Máče šikovně přenechal míč ve vápně Říhovi a ten obstřelem obránce trefuje k pravé tyči. – 0 : 1. Neuplynula ani minuta a je to 0 : 2. Vidlička uvolnil ve vápně Říhu a ten prostřeluje brankaře. Domácím se hra nedaří. Až ve 30. minutě zakončuje povedenou akci Hrypas, ale Baštu nepřekonal a následná pěkná střela Tarasova jde vedle. Měli jsme další slibné šance, postupně zakončují Vidlička, Jan Bodlák, Máče, Říha a Jirka Ježdík, ale další branka nepadla.

Domácí v úvodu druhého poločasu zahrozili Hrypasem, který se dostával do vápna, ale zastavil ho Hendrych. Po něm zakončuje těsně vedle Knyazev. Naši akci Jana Bodláka s Jirkou Ježdíkem zakončuje hlavou Říha, brankař chytá. V 57. minutě domácí snižují na 1 : 2. Šanci jsme jim nabídli špatnou rozehrávkou před vápnem. K míči se dostal Horel a prostřeluje Baštu. Adam Bodlák s Matysíkem připravili šanci pro Minhu, ale ten trefuje pouze brankaře. Matysík z trestného kopu z hranice velkého vápna trefuje pouze zeď. V 67. minutě mohlo být vyrovnáno. Černík jde sám na Baštu, obchází ho, ale míč směřující do branky stačil vykopnout Candra. V 72. minutě střídající Hobza prošel do vápna a poslal prudký centr před branku, kde si po souboji s Hendrychem dává vlastní branku Slabý – 1 : 3. V 85. minutě se nedohodli ve vápně Máče s Hendrychem kdo míč odkopne, toho využil Trnka a snižuje na 2 : 3. Domácí zahazují v 86. minutě šanci na vyrovnání. Černík jde sám na Baštu, ale nedává. Domácí nás přehrávají, centry létají do vápna, ale Bašta řadu centrů vyráží, nebo je obrana stačila odvrátit. V nastavení jsme vedení ubránili a vezeme všechny body domů.

Opět jsme odehráli dva různé poločasy. V tom prvním jsme klidně mohli vést pět nula a nikdo by se nedivil. To co jsme dokázali neproměnit se jen tak nevidí. Ve druhém poločase jsme začali hrát profesorský fotbal, poztráceli jsme řadu míčů při rozehrávce a do soubojů je některým hráčům moc nechtělo. Domácí přitvrdili, využívali rychlých protiútoků do naší otevřené obrany, ale v zakončení na těžkém terénu nedávali branky.

Další mistrovské utkání sehrajeme na našem hřišti již v pátek 3. 11. od 18:00 hodin a přivítáme mužstvo TJ KOVOHUTĚ Podlesí.

 

FK Rudná - TJ Viktoria Vestec B 0 : 2 ( 0 : 2 )

Branky : 15. Novák, 20. Klinka

Trenér Petr Průša: „ Ve státní svátek zajíždělo B mužstvo k mistrovskému utkání do Rudné a nutno říci, že víkendová uzávěrka tunelů dopravu dost zkomplikovala a do jisté míry narušila i předzápasovou přípravu. Někteří hráči dorazili až těsně před výkopem. To se však naštěstí neprojevilo na vstupu do utkání, kdy jsme zkušenou hrou v obraně eliminovali útočné akce domácího týmu, který na nás nastoupil s taktikou nakopávaných míčů a rychlých protiútoků mladých hráčů Rudné. Od 10. minuty jsme začali mít kombinační převahu, vytvořili jsme si několik slibných šancí, ale nevyřešili je gólovým zakončením. Toho jsme se dočkali až v 15. minutě, kdy se po závaru z přímého kopu odražený míč vykulil před pokutové území k Novákovi a ten z voleje nekompromisně zakončil k levé tyči. Po dalších pěti minutách naší nátlakové hry se po krásné individuální akci trefil Klinka a přinesl na naše kopačky více klidu. Po zbytek poločasu jsme viděli velmi svižnou hru, hlavně díky rychlonohým mladíkům z Rudné, kdy jsme to ale byli my, kdo díky zkušenosti na našich kopačkách měli více ze hry. Bohužel z dalších ložených šancí jsme nic nevytěžili – ve 38. minutě trefil Dvořáček tyč a ve 44. minutě vychytal Klinku brankař Rudné.

Druhá půle byla ve znamení konfrontace útočného stylu Rudné a zkušeného projevu našeho mužstva. Na naší straně do hry zasáhlo zranění Nováka a Šaláta, což se projevilo mírnou převahou soupeře, nicméně obrana a jistý Chlouba všechny šance soupeře vyřešili. Ke konci utkání se více a více začal projevovat věkový rozdíl obou mužstev ( věkový průměr základní jedenáctky Rudné byl 19 let, na straně Vestce to bylo 36 let), nicméně naši hráči to díky větší zkušenosti zvládli a zaslouženě importujeme z Rudné 3 body.“

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždí B mužstvo v neděli 5. 11. od 14:00 hodin do Holubic.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec