Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Týmy dospělých bez bodu....

TJ Viktoria Vestec - TJ Kovohutě Podlesí 0 : 2 ( 0 : 0 )

Branky : 59. Buch, 87. Polák

Sestava : Bašta – Jan Bodlák ( 84. Candra ), Václav Ježdík, Hendrych, Jiří Ježdík – Minha( 56. Říha ), Vidlička, Matysík, Máče – Adam Bodlák ( 65. Hobza ), Petr Ježdík

V úvodu utkání se po centru od Jana Bodláka do vápna snažil zakončit Minha, ale byl z toho pouze roh. Hosté Drašnarem zkouší log přes Baštu, ale ten končí nad brankou. Pak Minha připravil šanci pro Matysíka, ale jeho střelu brankař Zykán chytá. Ve 12.minutě jde sám na Baštu Polák, ale toho v poslední chvíli zastavil Jirka Ježdík. Po faulu na Vidličku kopeme trestný kop, ale Petr Ježdík netrefuje branku. Vidlička s Janem Bodlákem připravili další šanci pro Matysíka, ale jeho střela je sražená na roh. Ve 21. minutě Bašta vyráží na roh střelu z vápna Buchovi. Vidlička trefuje pouze boční síť, Minhovi skáče do zakončení Mišun, Matysíkovu slabou střelu brankař chytá a Vidlička i Petr Ježdík netrefují branku. Střela Jana Bodláka je sražená na roh.

Ve druhém poločase jsme to opět my, kdo po Máčeho centru do vápna kopeme roh. Petr Ježdík na zadní tyči svedl souboj o míč s brankařem, ale míč končí v zámezí. Mezera prošel před brankové území, ale jeho centr sráží Vidlička na roh. Po něm zakončuje hlavou Mišun, ale branku netrefuje. Máče opět přehrál obránce, jeho centr do vápna na Matysíka stačila obrana odehrát za cenu rohového kopu. V 58. minutě jdou hosté do vedení. Zablokovali jsme centr z pravé strany a je z toho roh. Po něm naše obrana nepokryla naběhnutého Buchu a ten technickou střelou z vápna trefuje pravý roh branky – 0 : 1. Snažíme se o vyrovnání, ale střely Vidličky, Petra a Jirky Ježdíka a Matysíka končí buďto na obráncích nebo je chytá Zykán. Hlavička střídajícího Říhy jde vedle. V 82. minutě mohlo být hotovo. To prošel až před Baštu Jiránek, udělal mu kličku, ale míč do branky nedostal. Matysíkova střela je opět zblokovaná a na dobře zahraný trestný kop od Václava Ježdíka nikdo z našich nedosáhl. Sázíme na jednu kartu, vysunuli jsme oba stopery dopředu, svádíme řadu vzdušných soubojů ve vápně, ale dnes je pro nás branka zakletá. V 87. minutě se hostům povedl protiútok, střídající Candra podklouzl a Polák své sólo úspěšně zakončuje - 0 : 2.

Dnešní utkání přineslo již před začátkem řadu emocí. Podmáčené hřiště neslibovalo nic dobrého a čekalo se na rozhodnutí hlavního rozhodčího, zda uzná regulérnost hřiště. Dvakrát procházeli hřiště za stálého vydatného deště všichni, ( vedoucí mužstev, trenéři i hlavní rozhodčí). Vše záleželo pouze na něm ( v souhlasu s řády ), ale ten rozhodl, že hrací plocha je hratelná. Jak dopadne hřiště po utkání ho vůbec nezajímalo. Tak se hrálo. Hrál se pohledný fotbal. Hosté využili našich chyb ke vstřelení branek, a proto si odvážejí všechny body. Našim hráčům nelze nic vytknout, bojovali, rvali se o dobrý výsledek, ale dnes jim nebylo přáno.

K poslednímu mistrovskému utkání zajíždíme v sobotu 11. 11. od 14.00 hodin na hřiště TJ Sokola Tuchoměřice. Autobus od hřiště odjíždí ve 12 : 00 hodin.

 

TJ Sokol Holubice - TJ Viktoria Vestec B 2 : 1 ( 0 : 1 )

Branky : 49. a 55. Valtr – 11. Klinka

Hodnocení utkání trenérem Michalem Chaloupkou : „spousta omluvenek na poslední chvíli nás do Holubic vypravily s jedním náhradníkem. V Holubicích na nás čekal opravdu těžký terén, na kterém se fotbal hrát nedal a k tomu domácí a jejich agresivní způsob hry, kde šlo několikrát o zdraví. Prvním poločas tak nějak uběhl v naší režii, ale nic závratného se nekonalo. Holubice po přestávce skóre otočili a asi zaslouženě. Dnes nám to nějak nesedlo celé a ještě jsme to odnesli dírou v hlavě Jardy Bednáře a otřesem mozku brankaře Chlouby. Tak snad se dáme dohromady a závěrečné kolo doma vyhrajeme“.

Poslední mistrovské utkání sehrajeme na domácím hřišti v neděli 12. 11. od 14:00 hodin a přivítáme vedoucí mužstvo soutěže Všenorský SK.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec