Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Poslední podzimní kolo jsme vyšli bodově naprázdno...

TJ Sokol Tuchoměřice - TJ Viktoria Vestec 2 : 1 ( 1 : 0 )

Branky : 26. a 83. Vegricht – 81. Jiří Ježdík

Sestava : Héč – Jan Bodlák, Hendrych, Václav Ježdík, Jiří Ježdík – , Máče, Matysík, Vidlička (38. Chaloupka ), Adam Bodlák ( 67. Hobza ) - Minha, Petr Ježdík

Začátek utkání patřil nám. Minha se zbavil obránce, ale na jeho centr do vápna nikdo nedosáhl. Vidlička připravil šanci pro Jirku Ježdíka, ale jeho střelu brankař Kučera chytá. Po zahrání rohového kopu Vidličkou si domácí obránce málem dal vlastní gól. Jeho nepodařený odkop ale skončil těsně vedle. Až v 9. minutě se domácí dostali na dostřel naší branky, ale Stehno branku netrefuje. Spolupráce Sulíka s Hajkem končí sraženou střelou na roh a po špatné rozehrávce od naší branky zakončuje hlavou Hájek, ale Héč ji chytá. Ve 26. minutě jdou domácí do vedení. Hájek se ve vápně snažil projít mezi V. Ježdíkem a Hendrychem, padá a rozhodčí ukazuje na pokutový kop. K tomu se postavil Vegricht a se stěstím ho proměňuje. Héč vystihl stranu, míč mu ale prošel přes ruce do branky – 1 : 0. My zahazujeme ve 32. minutě tutovku. Matysík dostal přihrávku do vápna, zbavil se obránce, přihrál Minhovi před prázdnou branku. Ten místo střely z jedné si míč ještě chtěl zpracovat, takže mu obránce skočil do střely a bylo po šanci na vyrovnání.

Ve druhém poločase jsme se snažili s výsledkem něco udělat. Jak je již naším zvykem, v dobývání branky soupeře se nám delší čas nedaří. Šance si připravíme, ale trvá nám dlouho než se odhodláme ke střele a nedaří se nám finální přihrávka. V 50. minutě se domácím podařil rychlý protiútok. Na pravé straně dostal míč volný Valášek, ale toho na poslední chvíli zastavil Matysík, který se stačil vrátit. Střídající Chaloupka pálí vedle a nevyužili jsme ani sérii rohů, neboť domácí obrana mnohokrát pomohla brankaři a nepustila k němu naše střely. V 81. minutě je vyrovnáno. Václav Ježdík zahrál rohový kop na přední tyč a tam se prosadil Jiří Ježdík a protlačil míč za záda Kučery. V 83. minutě dostáváme zbytečnou branku. Na centr z levé strany do vápna si naskočil Vegricht, míč prodloužil hlavou a ten končí v naší brance – 2 : 1. Závěr utkání i přes náš tlak další branku nepřinesl, a tak odjíždíme poraženi.

Dnes jsme odehráli dobré utkání. Domácí byli asi zaskočeni naší aktivitou, ale o výsledku rozhodují vstřelené branky a my dali pouze jednu a to bylo málo. O pokutovém kopu nejsme přesvědčeni že byl, ale s tím nic nenaděláme. Domácí útočník v souboji prostě upadl a bylo to. Nezbývá nám nic jiného, než se dobře připravit na jarní část soutěže, která začíná 9. 3. 2024 na hřišti SK Spartak Příbram.

Děkujeme za spolupráci našemu hlasateli Václavu Drahošovi, který nás provází každým domácím utkáním. Děkujeme Obecnímu úřadu za možnost hrát na novém, kvalitním travnatém hřišti i za finanční pomoc, kterou cestou TJ dostáváme a bez které bychom nebyli schopni tak úspěšně reprezentovat Vestec. Díky za vše.

 

TJ Viktoria Vestec B - Všenorský SK 1 : 4 ( 0 : 4 )

Branky : 75. Adámek Ondřej – 6. a 20. Terekhov, 25. Bazyuk, 33. Brandejs

Přivítali jsme na našem stadionu vedoucí mužstvo Okresního přeboru a již v prvním poločase bylo o výsledku rozhodnuto. Začátek utkání byl vyrovnaný. My jsme zahrozili po spolupráci Hobzy s Kolačným, ale jeho střelu brankař Sokol chytá. Klinka připravil šanci Kolačnému, ale ten netrefuje branku a Bednářova střela z vápna jde těsně vedle. Hostům stačil první průnik do vápna a v 6. minutě jdou do vedení. Terekhov jde sám na Héčei – 0 : 1 . Ve 20 minutě opět Terekhov vyhrál běžecký souboj s Novákem, jde sám - 0 : 2. Ve 25. minutě neuhlídali náběh Bazyuka Bednář s Michálkem – 0 : 3 a ve 33. minutě Brandejs využil odraženého míče a je to 0 : 4.

Druhý poločas byl z naší strany lepší. Hosté spíše kontrolovali hru, a tak jsme si připravili řadu šancí. Využili jsme pouze jedinou. Střídající Ondra Adámek v 75. minutě prostřeluje Sokola a snižuje na 1 : 4 a v 85. minutě ještě zahazuje tutovku, kdy nedokázal trefit prázdnou branku. Pak nás ještě zachránil Héč, který dokázal ustát souboj s Michalem Hrdličkou. Ten ještě stačil přihrát volnému Macháčkovi, ale ten hlavičku posílá vedle branky.

Rozloučili jsme se s podzimní částí soutěže porážkou, ale je nutno říci, že jsme si jako nováček Okresního přeboru počínali velice dobře a konečné 4. místo po podzimní části je bezesporu úspěchem. Jarní část soutěže začneme v neděli 24. 3. 2024 na hřišti FK Velké Přílepy .


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec